• Tvrdica McTvrdi
    1.2k

Zato se ja ne slažem baš s onom tezom kako mi (Hrvati) podcijenjujemo druge stalno. Ja bih prije reko da kad dođe Europa se od svega kaj nije Gibraltar i San Marino radi Real, što ima smisla jer time si daješ na važnosti prolazom, a ne izgleda tako strašno ako ispadneš. San Marino nam je postao "treba bit oprezan", Luksemburg i Sj Irska "nezgodni protivnici", a od Bugara već pišemo unaprijed da smo ispali. Strašno u šta smo se pretvorili
  • Jay
    2.2k
    Znači moram dodatno platiti i aktivirati njihov kanal na platformi koju itekako skupo plaćam mjesečno da se ne moram zajebavati sa streamovima? Dobit će k, a ne cijeli jedan eurić od mene. Nije pošteno prema svima nama kojima je Ziru u srcu, idućih 8 dana
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Ovaj mjesec je besplatan, mozes aktivirat, al nemoj zaboravit deaktivirat.
  • crophantom
    1.1k
    ovisi ko igra.
    Da Rijeka igra sa Zirom pisalo bi se da je sve osim prolaza teski debakl (ko sto bi i bio).
    Podcjenjujemo Olimpiju koja je neusporedivo ozbiljniji klub od Hajduka zadnjih godina, a od Zire radimo Real. Nema sredine kod nas.
  • Jay
    2.2k

Lijepo od njih što su omogućili besplatno gledanje svih europskih utakmica za ovu sezonu, ali svejedno im ne želim pomagati u pumpanju brojki "aktivnih korisnika"
  • don
    14.5k
    Pogledo tv raspored i nema u najavi utakmiceCrni86

ne piše u rasporedu, ali je ispod prikazano u "posebnoj ponudi dana" da je Zira hajduk na Areni 1 tako da bi tribalo bit.

Ovaj mjesec je besplatan, mozes aktivirat, al nemoj zaboravit deaktiviratEfes Pilsen

mislin da se to odnosilo samo na pripremne utakmice. Kako god, radije neću gledat nego aktivirat to njihovo sranje, makar besplatno bilo. Neda mi duša, ima bi osjećaj grižnje savjesti ka da san opljačka nešta.
  • crophantom
    1.1k
    Ni ja nebi to ni u ludilo aktivirao, pa da sudjelujem onda u toj paradi manijakalnog kurcenja kolko su paketa prodali.
    Ak ce mi se gledati otići cu u kafić ili ilegala stream
  • Kumerle
    783
    Lijepo od njih što su omogućili besplatno gledanje svih europskih utakmica za ovu sezonu, ali svejedno im ne želim pomagati u pumpanju brojki "aktivnih korisnika"Jay

naći ćemo neki online stream, pošaljem prije utakmice ako ne javi netko već ranije.
  • IvanPerić1945
    136
    Zašto su ## prebrisani
    I zašto sn objavljuje kao da je stranica kluba.
    Netko se krivo ulogirao i nije skužio na kojem je profilu... Nema druge haha
  • Bosskovitz
    17.8k
    Ovaj "naslov" je "osvojen" tako da su 2011. našli neku utakmicu koju su pobijedili 1945., to proglasili prvenstvom i sebi upisali tako da otad broje da imaju 18 prvenstava.veselko tenžera

Ovo je, inače, "naslov" za koji bi svi trebali znati sljedeći put kad netko od tovara krene s pričom o titulama jer je ta titula čista avangarda: to navodno "prvenstvo" tadašnje FD Hrvatske održalo se u sklopu sleta u organizaciji Zemaljskog fizkulturnog vijeća Federalne Države Hrvatske, a trajalo je svega tjedan dana. Hajduk, tada pod službenim nazivom "Hajduk - momčad Jugoslavenske armije", bio je jedini nogometni klub koji se u natjecao na tom prvenstvu, a preostalih 5 momčadi bile su Kombinirana sindikalna i vojna selekcija te selekcije Zagreba, Zapadne Zone, Pokrajina i Istre.
  • prefontaine
    3k
    Zapadne ZoneBosskovitz

to su ovi naši, jel itko od ekipe bio tu?
  • Guinness
    2.9k
    to su ovi naši, jel itko od ekipe bio tu?prefontaine

Je, Neki Tip tada sa Zapada.
  • Crusades
    17.1k
    Pripisuju si prvenstvo koje je trajalo 7 dana i imalo 5 ekipa, a nama seru da je KVG nebitno natjecanje. :zip:
  • Crni86
    12.9k
    I onda se cude kad im kazes da su mitomani :rofl:
  • Droljo
    19k
    Je, Neki TipGuinness

I deda možda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.