• Brusa
    3.6k
    da, hračkaš po njemu. I zato Napisao si očitu i bezočnu laž. Da pokažeš koliko loše misliš o njemu si napisao laž (ako nisi toliko baratalo informacijama, mogao si doslovno za minutu provjeriti koliko je golova u hnl zabio dok nije igrao za dinamo).
  • Dada
    6
    Dal je laz ili ne znat ćemo dok više neće igrati u Dinamu, neznam zašto svi napadate,a svi imate isto mišljenje o njemu ili bar tako pišete..
  • Brusa
    3.6k
    Doslovno si napisao:
    Kule da igra u bilo kojem drugom hnl klubu zabio bi 5 golova
    Kule je igrao u drugim hnl klubovima i zabio je više od 5 golova.
    Dakle, laž je.
    Ja eto nemam isto mišljenje o njemu kao većina tu.
  • Dada
    6
    Nije laž jer nisam napisao da nije zabio nego da nebi zabio , znači sadašnjost, svatko ima pravo na svoje mišljenje i svatko voli drugačiji nogomet , a nogomet koji su igrali prošle sezone nije bio za gledanje , svi koji su otišli jedino mi žal Sucica, a od ovih kaj su ostali to Kule sigurno nije, jbg nekad je lakše bilo dok sam pratil sa tribina, a ne pred tv-om...
  • rokikaciga
    3k
    A brate mili fulao si poantu mog upisa 1/1. Poanta je bila da cak i takvi jebacki igraci ispadnu beskorisni tu i tamo, di nece Kule kojem svi znamo limite. Malo citat s razumjevanjem ne bi skodilo.

A ovo za Haalanda si lijepo izignorirao ali oke, selektivno odgovaranje i bez citanja s razumijevanju.
  • Nemrem99
    50
    Postoji li ikakva šansa da odemo po Livija?
  • Amigo86
    41
    ima ali i nema, previše novca potrošili na igrače...a turci sigurno nebi htjeli posudbu neko trajni transfer, jedino ako livi želi doći k nama
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Oprosti ako sam krivo razumio, a sto se tiče ove dvojice - cisto zato jer mi Haaland ide na zivce, a Pippo mi je heroj iz djetinjstva, nemoj zamjeriti :)
  • Filip85
    349
    Taj je već popio metak dok je to izgovarao...
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Na kraju jakic ide u Espanyol za 2,5- 3 milje dobra kupovina
  • Georginho
    183
    Šteta da, barem koliko znamo, nismo pokušali dovesti ovog mladog golmana iz Vukovara...
  • Zagi
    10.7k
    Golman je jedina pozicija na kojoj nikada nebi razvijao igrača.
    -košta previše izgubljenih bodova
    -mala potencijalna zarada
    -jako dobri , gotovi golmani su pristupačni po niskoj cijeni

Ajd da imaš neko uistinu čudo od djeteta ok. Ali golmani bez problema brane u top formi i preko 35te.
    Toliko izbora...
  • Sajla
    11k
    nismo pokušali dovesti ovog mladog golmana iz VukovaraGeorginho

Misliš, vratiti ga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.