• Dinamosaur
    2.3k
    uz grb bi pasala i Bobanova slika sa šmekerskim osmjehom
  • Logistika
    1.4k
    Na kraju ce biti najbolja engleska shema. Da Bobanu damo i klupu :) nije loše
  • Beowulf112
    396
    Ajmo jos Miereza i Kuleta poslat negdje u championship za 4-5 milja taman da malo balansiramo proracun
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Baš me zanima je li nam i dalje prijelazni rok za ocjenu 3 prema šupcima dnovinarskim
  • građanin
    76

Jel se zna za Kulenovića dal stoji još ona neka ponuda od 6m€ ili nešto slično bar za njega? Iskreno, ne znam kakva je potražnja tu. Čovjek stvarno ima brojke iza sebe, no bojim se tko god malo zagrebe ispod površine će vidjeti da je to vidno kapacitiran i ograničen napadač. Po meni, ako dobijemo tu 4m€ smo i više nego dobri...

https://www.index.hr/sport/clanak/ruski-mediji-propao-je-kulenovicev-dolazak-iako-su-to-htjeli-i-igrac-i-lokomotiv/2639900.aspx - ovo se pisalo na zimu...
  • Jay
    2.1k
    Mislim da iznad 3 milijuna ne možemo dobiti, jedini koji bi platili više su klubovi u nepoželjnim ligama
  • YasutoWakizaka
    236
    Koliko ovaj forum vrijeđa Kulenovića to je strašno
  • mali M
    8k
    Bio bi poželjan još jedan napadač, ali može i na zimu ako ne bude ništa kvalitetno sada... Ja opet ponavljam, meni je glupo šta se priča u okvirima "prvi" i "drugi" napadač jer imamo dovoljno utakmica valjda da oba odigraju 20-tak utakmica po 90 min. Zadatak im je svakome da zabijaju golove, od nk pletenke do finala kupa uefe... Ako će Kule držat kup uefe sa 20 golova a Beljo HNL sa 20 golova može i tako. Kakav prvi i drugi. Ima da oba trpaju ko na traci.. kako se nisu tako durinjali Gavro i slični.. znali su što im je činiti i bok... Ti si napadač Dinama, ne prvi ili drugi, nego napadač Dinama. Jedini broj koji imaš je onaj na dresu i onaj u statistici na kraju sezone uz "broj golova"... Bitan je Dinamo, a oni nek se izbore za "legendu"

Koliko ovaj forum vrijeđa Kulenovića to je strašnoYasutoWakizaka

Slažem se, ni meni nije jasno zašto toliko prepiske o liku koji je samo jednom odigrao sezonu kako se od njega očekuje... Nek svima pokaže da nije bio one-seasone-wonder i pokaže da njegova priča tek počinje... Već smo i previše slova potrošili na njega
  • Droljo
    18.6k
    Isto tako, nisam bio za Kovacevica na pocetku ali sviđa mi se njegov stav i kupio meOrc123

Ovo mu je ogromna šansa! Ogromna! Sad treba stvoriti autoritet, izgalamit se kad treba. Stvorit momčad i tko zna, kad u dinamu napraviš posao samo ti je nebo granica. Sretno.
  • Odani Zgd
    700
    Isto kao za prvih 11,tako se mora znati tko ti je starter i u napadu.Utakmica ima dovoljno za sve,al ne možeš očekivati da će netko tko je sjedio 5 utakmica na klupi,ući u 6-toj tekmi i radit razliku.Bez kontinuiteta nema ni kvalitete.Kulenović je imao i više nego dovoljno prilika,pogotovo nakon ozljede Petkovića.A i Beljo ne bi dolazio sigurno da mu se nije obećalo da će se napad graditi oko njega.Ako se moze uzet neka lova za njega,ja bi ga prodao.A ne uđe ti 28-29 godinu,i onda ode za "đabe"
  • Mali Zeus
    18.7k

Bolesno.
  • PetkoDaniOršaGol
    365
    Glup članak i glupan od golmana koji je problem sam po sebi.
  • Jay
    2.1k

Isprika svima koji su ostali pogođeni, koliko bi milijardi eura ti tražio za njega?
    Igrač od skoro 26 godina kojem je ovo bila najbolja sezona u karijeri, napadač koji nema preciznost, dribling nepostojeći, ne može iskoristiti fizičke prednosti (koje itekako ima) u duelima, ne može funkcionirati kao samostalni napadač.
    Je, borben je i trudi se. I naš je dečko. I bio je najbolji strijelac kluba u sezoni kad nismo ništa osvojili i kad je bio JEDINI napadač većinu sezone.
    Nije on kriv što je ostao jedini izbor, ali je pokazao da jednostavno nije taj. Da ima 21 godinu drugačije bi pričali, ovako znamo koji su mu limiti.

Pročačkaj malo po Transfermarktu da ne stavljam sad 10 linkova za koje se novce prodaju napadači njegovih godina i sličnih karakteristika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.