• rokikaciga
    3k
    Slično i sa ovim wyscoutima, zbog tog se lošim nogometnim djelatnicima i događaju Mmaeei i slični - statistika super, postotak dobivenih duela istodinamo vitez

Mmaee je i tu kriminalan.
  • prefontaine
    2.8k
    najjače stopersko pojačanje u Dinamu ikadafakin

Nowotny? Kovač? Šimunić? Tonel?
  • dinamo vitez
    677
    Učinilo mi se da je bilo nešto tipa da Mmaee 'dobro gradi igru' pa sam ga zato naveo.
  • Noel
    13.3k
    https://youtu.be/KI26hdL9qIg?si=0eD-mxyonvJ2x2HV

Utakmica McKenne protiv Alavesa. Drugi pogodak Alavesa (na 1:15 u videu) je ono zbog čega nisam siguran koliko je on tip stopera koji trebamo. Pisao sam neki dan o tome. Solidan stoper, u skoku dominantan,fizički moćan ali spor. Kada je na širokom prostoru gubi se. Ovo njegova nošalantna reakcija vraćanja i branjenje kontre je isti način na koji je Dinamo primao dosta golova prošle sezone. Napadač mu se bez problema ubacuje iza leđa on ga uopće ne prati nego gleda loptu spor je daleko iza njega i lagani gol. Nadam se i vjerujem da su Boban i ekipa vidjeli u njemu nešto više i da se ovo neće događat u HNLu. Želim mu da pokaže sve kaj zna ali ovo nam se ne smije događat više u HNLu.
  • NitkoBitan
    29k
    Najbolja mi je ona anegdota onog jednog golmana kaj se nadurio jer je nesto napomenuo McKenni 4 puta a Skot svaki put po svom. Kaj mislite kog ce u Dinamu najvise narajcat :rofl:
  • Infinity
    19k
    pa nije ovo doba Terrya, Vidića i ostalih. Zna se na šta se misli pod "otočni stoper"don

Mislim da ti je promaknulo 'old school' ispred 'otocni stoper'.
  • don
    14.2k
    pa oni su bili tip otočnih stopera, takav bi bia i Mckenna u to doba, ali to se minja s modernim trendovima.
  • Krizy
    58.9k
    Scott McKenna, škotska stijena :cool:
  • prefontaine
    2.8k
    Samo molim Boga da kasnije ne bude Scott McKenna = škotska kenja
  • don
    14.2k
    to koliko je njegova krivica, toliko je i trenerova koji ga je posla tako visoko. Iako, ne znan šta je tu toliko posebno, lopta u prostor ispred stopera, čest gol koji smo primali i koji ćemo primat idalje
  • Infinity
    19k
    Koliko puta moram ponoviti da je covjek rekao OLD SCHOOL? Vremena se mijenjaju, ali je on rekao da je McKenna ostao u starom vremenu. Ne tvrdim da je ostao, samo mi se digla kosa na glavi od pomisli da jeste.
  • rokikaciga
    3k
    To je istina. To se vidi i okom, da nije toliko los nogom. U duelima, zrak, 1 na 1, presjecene lopte, broj defenzivnih akcija itd itd sve je kriminalno.
  • Orc123
    12.6k
    iskreno bezveznu situaciju si izvukao jer je očito da nije bio na svojoj poziciji vec se vracao, pretpostavljam da se vracao sa skoka naprijed, korner ili ubacaj...vidis i sam da nije na svojoj poziciji, a to da nije brz je opjevana prica.....nije ni Radeljic, nije bio ni Peric, nije ni Torrente, nije ni brdo drugih stopera koji igraju na visokom nivou, a bome na visokom nivou igra i Scott i to godinama....pogledas mu CV i dovoljno ti je.....zna se sto mu je forte, zna se da nam takav stoper treba i za Europu da ne peimamo svaki korner gol.

Ali ajmo realno...brate mili Radeljica smo zeljeli platiti skoro 2 milje, ovaj dolazi besplatno, godine su tu negdje, a iskustvo igranja na visokom nivou je razlika ko nebo i zemlja....za hnl imamo i Galesica i Sergija za ove mekše utakmice ali bome protiv Hajduka zelim na Livaji stijenu koja se hrvala sa puno vecim igracima nego sto je Livaja i slicni!
  • marcio amoroso
    43.4k
    ovaj dolazi besplatno,Orc123

Kolega moraš shvatiti da u nogometu nema besplatno. Ako netko nema ugovor dobije veću proviziju za potpis, veći ugovor i tako dalje i tako dalje.
  • don
    14.2k
    Infinity, ja govorin da "otočni" stoper od kojeg ti strahuješ da je Mckenna danas gotovo da ne postoji, a to je ujedno i taj čuveni old school. Danas i takvi stoperi igraju nogom i ne nabijaju lopte u kukuruze jer se to minja, opet ponavljan sa modernim trendovima.

mislin da je kolega prije svega mislia na fizikalije, agresivnost i sl.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.