• Beowulf112
    392
    Beljo je tu..ajmo jos i Miereza i napad je rijesen...rijesit se kuleta za 4-5 milja i eventualno dovest neko prodorno krilo..steta tu za Pjacu..mozda nije prodoran ali dovodio je u pomutnju protivnicke obrane i imao je fini šut
  • NitkoBitan
    28.9k
    Kulenovica imamo, dovoljno nije
    Stopat loptu nije znao ni prije
    Beljo dolazi, opet dovoljno nije
    Presing nema tko odradit, nije imao ni prije
    Ramone pratis li nas bas barem malo
    Da bi znao koliko nam je stalo
    Jer za ljubav potrebno je dvoje
    Ramone na tebi je da ucinis svoje
  • skener
    5k
    Danas je dan kao stvoren za jednog Dabca
  • fakin
    992
    Rekli su da je utorak Dan D. Cekamo s nestrpljenjem razvoj situacije
  • ShanKu
    1.6k
    Možda je Mierez član Kohorte :sweat:
  • IvanS
    336
    Jel se danas očekuje malo d u notifikacijama na mobu?
  • Mali Zeus
    18.6k
    ta sreća kad vidim malo d na ekranu je neopisiva. Tu i tam se razočaram jer bude neka nevažna vijest, al kad je vijest da je netko potpisan srce mi bude ko kuća.
  • mokoxax468
    1.3k
    Ne poznaješ bol ako ti srce barem jednom nije bilo slomljeno zbog malog slova d u notifikacijama, a ono objava za akreditaciju novinara :cry:
  • JakovK6
    223
    Nadam se da nisam jedini koji ne kuži ovaj dio sa obavijesti sa slovom d. Ako se radi o obavijesti u DinamoPlus aplikaciji, ne kužim kak ja nikad ne dobim obavijest iako imam uključene obavijesti za tu aplikaciju. Ako je nešto drugo, molio bih da mi objasnite jer se osjećam bedasto :D
  • rioda
    9.2k

Postoji još jedna aplikacija, GNK Dinamo se zove
  • IvanS
    336
    Nadam se da nisam jedini koji ne kuži ovaj dio sa obavijesti sa slovom d. Ako se radi o obavijesti u DinamoPlus aplikaciji, ne kužim kak ja nikad ne dobim obavijest iako imam uključene obavijesti za tu aplikaciju. Ako je nešto drugo, molio bih da mi objasnite jer se osjećam bedasto :DJakovK6

Danas gledaj :)
    Tome se doduše svi nadamo da će biti danas, recimo kada budu objavili da su potpisani ugovori s Beljom i ostatkom ovih što se spominju zadnjih dana a mi nismo sigurni dok taj mali famozni d ne iskoči.

Sad vidim da je @rioda napisao. Aplikacija GNK Dinamo.
  • BPAM
    270
    Sad se Bakrar posvuda počeo spominjati...
  • tp1997
    1.7k
    Bolje neka onda Topić bude treći napadač nego da plaćamo Bakrara
  • Laugreano
    4.5k
    Prestanite sa tim Bakrarom. Vec 3 prijelazni rok mediji pumpaju. Ne dolazi sigurno kod nas. Beljo je zavrsen, pa sad moraju naci nesto da ljudi klikaju. Barem tu nemojte padat na te fore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.