• IstokKa96
    862
    @NORTE ako kojim slučajem Ramonov transfer propadne, hoćete li i dalje zazivati Kuletov odlazak i omalovažavati recimo njegov prošlosezonski doprinos?

Smatrate li da on kao 'drugi' napadac ne moze imati ove sezone recimo 10-15g + 5a, mislite da ce Mierez igrati u prvoj s DDB ili ce se jedan od njih dvojice zadovoljiti klupom?
  • NitkoBitan
    28.8k
    Mkenna u utorak na liječničkom, potpisuje na 4 godinepenetrisac

Samo da ne ispadne skotski Mmaee jer cemo opet jedno cijelo ljeto imat operaciju rjesavanja igraca. Meni se cine sasvim dovoljni ugovori na 3 godine u tim godinama, eventualno 3+1.
  • rokikaciga
    2.9k
    Nije on toliko loš. Jedan Celticov navijač se ne bi bunio da McKenna dođe, ali ne bi bio "over the moon" da bude u startnih 11.

Mmaee što se tiče obrambenih metrika je jedan od najgorih u HNLu
  • NORTE
    17.5k
    ako kojim slučajem Ramonov transfer propadne, hoćete li i dalje zazivati Kuletov odlazak i omalovažavati recimo njegov prošlosezonski doprinos?

Smatrate li da on kao 'drugi' napadac ne moze imati ove sezone recimo 10-15g + 5a, mislite da ce Mierez igrati u prvoj (s) DDB ili ce se jedan od njih dvojice zadovoljiti klupom?
    IstokKa96

U više navrata sam napisao koliko cijenim Kuletov doprinos u prošloj sezoni i općenito njegovu dinamovštinu.

Međutim, on u jakom dinamu ne može biti 2. napadač ni pod razno.

Eventualno treći i to samo zato jer je isporučio puno golova, nogometnom kvalitetom je za jaki dinamo upitan i kao treći napadač.

Volio bih da dođe i dokazano dobri Mierez.
    Mogu se i izmjenjivati on i DDB na terenu ovisno o formi i potrebi.
  • Pacho
    2.3k
    "MARTIN ERLIĆ (27) na pragu je dolaska u Slovan Bratislavu. Za sutra je najavljen nastavaka pregovora s Bolognom kako bi se dovršio dogovor o posudbi s opcijom otkupa za hrvatskog stopera. Slovan želi da Erlić bude dostupan već za drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka", objavio je talijanski insajder Matteo Moretto.

Bizarno. Kaj ga nismo onda mi mogli dovesti?
  • Krulek
    853
    Potpis Belje dobra vijest, ali bi još bolja bila potpis Miereza
  • Noel
    13.1k
    Imam veliku skepsu oko McKenne i njegovog dolaska ali iskreno želim da bude naše najbolje pojačanje ovog ljeta i da ustabili konačno obranu. On i Dominguez stoperski par, Galešić da se zove Mmae ili Bernauer bi već na vješalima bio a Theo je tu uvijek za zlu ne trebalo. Jakir. Jr u rotaciji obavezno.
  • NORTE
    17.5k
    Tko kaže da je hajdukovac Erlić uopće htio doći u dinamo?
  • kajjaznam
    219
    jok, klinca jednog ostaviti ko trećeg treba
  • Bosskovitz
    17.5k
    Bizarno. Kaj ga nismo onda mi mogli dovesti?Pacho

"Živim za Hajduk. Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu."

Ovakva izjava apriori diskvalificira igrača za prelazak u Dinamo, pa sve i da je puno bolji igrač od Erlića ili da povuče ovakve izjave. Ništa osobno, dapače poštujem ovakav stav puno više od izmotavanja od odgovora na takva pitanja, ali ovakvom igraču nije mjesto u Dinamu i ako ima imalo obraza vjerojatno nikada ne bi ni uzimao u obzir prelazak u Dinamo. Čista medijska patka.
  • kajjaznam
    219
    Pomalo, do jakog dinama će ipak trebat proći nešto vremena.
    Opet se gura narativ da ćemo pregazit ligu, a to mislim da ne bu sam tak lako bilo
  • IstokKa96
    862
    @NORTE Mogu se izmjenjivati, ali moje, vjerujem i ne samo moje praćenje nogometa mi govori da su napadači najčešće i najsebičniji u ekipi po svemu i smatraju se najvažnijima u momčadima, stoga mislim da DDB za kojeg je plaćena tako visoka odšteta sigurno neće biti sretan na klupi, Mierez slično njemu neovisno o odšteti ili bez nje, a obojica će očekivati biti u 'prvoj'.

Iskreno ne znam postoji li usporedni graf Kule/Mierez uvaženog kolege forumasa, meni su dosta slični tipovi napadača, jednog već imamo, za drugog se moramo lomiti i pitanje kaj ce nam Ramon 'donijeti', za Kuleta znamo :wink:

Kule je nas, trebamo takvih.
  • NitkoBitan
    28.8k
    Ima da zapad dolje u prijateljskoj protiv Ukrajinaca bude pun ko sipak. Ispostujte... a i dobacite ovima u lozi da je potrebno krilo!
  • Paggini
    59k
    Ramon mierez dođi u dinamo bit ćemo prvaci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.