• NB86
    16.9k

Mozda se odustalo ako se zgotovilo belju
  • Noel
    13.1k
    Mierez je cijelo vrijeme bio duda varalica, ubačeni alat za blefiranje kod pregovora sa Njemcima i transfera Belje. Dobra taktika Bobana.
  • Nogo
    8.2k
    Hoće li Dinamo sad krenuti po Ramona Miereza? Nije nužno, jer sad kad je Beljo tu, onda sad pitanje još jednog napadača ‘nije o glavu‘. Jer s Mierezom postoje problemi. Postoje komplikacije u njegovom klubu Al-Jaziri, a saznajemo da se niti Argentinac ne želi odreći nekih svojih beneficija. Koliko smo saznali, Mierez može doći u Dinamo samo kao slobodan igrač ili na posudbu! Ali već desetak dana vodi se ta priča u njegovom klubu, kako će se stvari odvijati, treba vidjeti. Dakle, Mierez je i dalje otvorena opcija, ali samo pod uvjetima koje smo naveli.

I treba se razmisliti treba li zapravo zapitati kako bi skupa igrali Beljo i Mierez, može se postavit i pitanje da li dolaskom Belje uopće dovoditi Miereza? Beljo može uvijek igrati s nekim u špici. Puno puta je igrao kao druga špica između linija. To zna igrati, jer je odrastao kao vezni igrač. Nitko ne može igrati leđima okrenut kao Bruno Petković ,ali i Beljo ima slične karakteristike. Jako je puno napredovao u igri leđima.

Naravno, sad bi se moglo postaviti pitanje hoće li ostati Sandro Kulenović? Dolaskom Belje Kule bi mogao kazati da želi otići, a ako dođe Mierez, onda bi se to moglo kazati gotovo sigurno. Ali ništa još nećemo špekulirati, no možemo najaviti da u zimskom mercatu Dinamo ima opciju dovođenja Marcela Ryana.

/Sportske
  • dinon7
    1.9k
    Ako su oba transfera potvrđena, moram priznati da je Boban odradio sjajan posao danas.
    Kule može biti drugi napadač i odmarati povremenu Belju. Isto tako McKenna donosi prijeko potrebno iskustvo igranja velikih utakmica i zasigurno može pomoći u odgoju svih klinaca koje imamo.
    Jedina moja preostala želja je jedno vrhunsko krilo.
    Hvala Zvone na ovoj predivnoj večeri
  • Odani Zgd
    675
    Svakako uz Belju još jednu špicu dovest,bio to Mierez ili netko drugi.Sezona je duga,nedaj Bože ozlijeda i onda smo opet u problemu kao prošlu sezonu za vrijeme Bjelka kada smo imali krnju momčad
  • badjibadara
    6.4k
    Ako su doista rijesili i peticu i devetku u istom danu, mogu samo cestitati svim zasluznima.

Kako ide kod onih reklama: Ali to nije sve...
  • IstokKa96
    862
    Kule > Ramon
  • Majki2111
    4k
    Ja svoje ljudi idem otrčat svoje, ne znam za vas. Treba ispucat ovo sve. :fire:
  • emilperska
    11k
    Kule je stvoren za drugog napadača. Nadam se da je i on svjestan tog, mislim da je.

Kulušića poslati na posudbu, za treću špicu probati dovesti Patrika Mijića pošto ovaj gori od želje da dođe, statistika mu je u Austriji bila slična Belji s tim da ju je on nabijao u kupu i fenjerašima.

Stoper i krilo..
  • NORTE
    17.4k
    Kule > RamonIstokKa96

Majko mila.
  • penetrisac
    220
    Mkenna u utorak na liječničkom, potpisuje na 4 godine
  • rokikaciga
    2.9k
    Ovo cak niti ja ne mogu podupirat :lol:
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ne zvuči mi baš realno, 29 godina skoro ima, znači vežemo ga do njegove 32 godine.
  • NORTE
    17.4k
    Ne zvuči mi baš realno, 29 godina skoro ima, znači vežemo ga do njegove 32 godine.Dragon1Warrior123

Skoro 33. :cool:
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim nije puno za stopera koji drži do sebe, ali ono... možda je to više neki moj bias. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.