• Paggini
    59k
    0*isSci2E6TB0qolcK.gif

Decki uspjeli smo
  • Dani Olmić
    1.8k
    Beljo navodno rijesen. Augsburg popustio
  • skener
    4.9k
    Taj Plettenberg je nedavno nešto grdo fulao u vezi nas pa se nadam da ne može baš dva puta u par dana promašiti toliko
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Mislim da ce Beljo kod nas poluditi i postati prvi napadac repke. Jako mi je drago da je zelio svom silama.doci u Dinamo. Da je osjetio da se napravio jedan pravi projekt,da smo postali klubcina i u organizaciji. Da se ima plan i da to Boban sve ustimava. Uz podrsku njemu,momcadi on ce eksplodirati
  • Paggini
    59k
    Beljo je koštao jednako kao Prpić.

Pokušajte to pojmiti.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Ljudi moji, ovo mora nekaj znacit - ako cemo iskrcat do 7,5 milja za jednog igraca

Beljo ce sve zivo nadmašit … brijem da ce postat stroj za golove - nebi se dinamo kockao za tolke pare
  • Crni86
    12.5k
    Kako ste poletili opet :lol: iz depresije u ekstazu u jedan klik haha

Nadam se da ce se euforija odrzat i da necemo sutra ujutro opet citat: Beljo jos ne dolazi u dinamo

4+3,5 sasvim okej cijena, kak je boss reko vjv reko bonusi vezani za lp, mozda nas naslov itd. Laganini
  • Niko1986
    2.3k
    Jel samo meni previše da dođu Dion, Drena i Beljo? Svaka čast Bobanu na svemu, ali tri napadača su previše.
  • eol12
    701
    Apsolutno nisam stručan da komentiram cijene igrača nit vrijednosti na tržištu, ali mogu Belji zaželit dobrodošlicu i puno trpanja u našem najdražem dresu, sretno momčino!
  • Dani Olmić
    1.8k
    jel ovo neka potvrda insajderska? :eyes:
  • Crni86
    12.5k
    Ide Beljo! Sutra lijecnicki.Ruzaa

Kolko ssm provjerio danas je nedjelja, sutra ponedjeljak. Ne znam od kuda pises. Ali ljecnicki je najavljen za utorak.

Cista da sutra ne krene panika da di je ddb :smile:
  • Ruzaa
    69

Da, pardon, ljecnicki u utorak! Euforija jbg haha
  • Big Daddy
    1.6k
    "Dion Drena Beljo postaje novi igrač Dinama – posao je praktički zaključen."

” Dinamo je postigao puni dogovor s Augsburgom oko trajnog transfera 23-godišnjeg napadača. Ukupna vrijednost transfera, uključujući sve moguće bonuse, može dosegnuti 7.5 milijuna eura, dok je Dinamo unaprijed osigurao četiri milijuna eura fiksnog iznosa. Belju je Dinamo jako želio, a liječnički pregled zakazan je za utorak”, objavio je Florian Plettenberg, novinar njemačkog Sky Sportsa
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    Obzirom za nas rekordne novce, koliko mislite da je "pristojno" tražiti od njega ove sezone? Ja mislim da u HNLu mora bit 18 golova (pretpostavka da će odigrat skoro sve utakmice)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.