• Pacho
    2.3k
    Sta ovaj drobi? Pa prosla je bila trofejno susna, a sad trosimo znacajno vise nego ikad prije :grin:
  • Paggini
    58.7k
    Boban na tramvajskoj stanici otkinuo onaj listić za super priliku za kredit s niskim kamatama, ide Beljo laganini, ide Mierez, ide McKenna, KAKO RADIMOOOO
  • pešća
    399
    Nove kolekcije u web shopu odrađuju posao, od izlaska istih ne cveta cveće u Zarino poduzeće, cveta u naše!

Dijasora za koncert vikend došla i napunila vrećice, skupilo se za Belju. Još da plave kutije postavimo u shopovima i kvartovima i ne znam gdje bi nam bio kraj. "Ubaci koji euro za kapitalca".
  • Marktwain
    627
    Puni smo ko brod!!!
  • Ivdzo11
    7.7k
    Miha Zajc je odbio ponude iz Turske. Dinamo Zagreb želi igrača, ali njegova plaća nije zadovoljavajuća. Ako se stvari s Mihom Zajcem nastave ovako, ugovor bi mogao biti raskinut.
  • miro
    6.9k
    5 + 2 za Belju je po meni previše. Tehnicki vrlo dobar, s izraženim smislom za igru i gol, ali sporiji od Brodića. Kako ćemo mi igrat presing ili kontre s njim, nemam pojma. Voljni moment upitan kad ga ne ide. Želim mu svu sreću ako dođe naravno
  • BBB Sibenik
    6k
    Ako prodamo Kulena za koji milion neće nam toliko teško past odšteta za Belju
  • hardek
    5.2k
    Beljo, Mierez, Kule u špici a Lisica, Topić, Špikić desno krilo. What is Boban cooking

Ako Beljo i Mierez dolaze stvarno bi trebali prodati Kuleta ili ćemo sljedeće ljeto morati platiti da raskinemo ugovor.
  • blue heart 72
    2.3k
    Ajde recimo da su Beljo i Mierez riješeni, ja i dalje stojim iza onoga što sam i prije već pisao. Nama treba KVALITETAN krilac, jer ovo sa čime trenutno raspolažemo je po meni nedovoljna kvaliteta što se krila tiče. Po meni smo se također previše isprsili za Belju, naravno ukoliko su ove cifre točne
  • Slepicka
    202
    Ako Beljo i Mierez dodju, ne ocekujmo da ce Kule pristati na ulogu 3. spice, a i ne bi imalo smisla..prosle godine je Besiktas nudio 4M ako se ne varam, kada bi stigla opet takva ponuda onda ga treba prodati te se u tom slucaju ova investicija u Belju isplati. Kule treba ostati samo u slucaju da dodje jedan od njih dvojice i da bude 2. spica
  • marcio amoroso
    43.3k
    Dinamo treba podršku i treba strpljenja. Rekonstrukcija koja je trebala biti odrađena ili započeta već davno se sada radi odjednom. Pa nemojmo biti magarci koji će skakati na svaki transfer koji je prema nekima loše odrađen i na svaku pripremnu tekmu koju nismo odradili perfektno. Ne može baš svaka pozicija biti idealno pokrivena nakon samo jednog prijelaznog roka.
  • miro
    6.9k
    slažem se Marcio sa svime, ali mislim da nam je financijska disciplina najbitnija, ne smijemo se polakomit i sjebat to, jer to je put na kojem se i Dinamovo proljeće lako raspadne
  • marcio amoroso
    43.3k

Apsolutno se slažem i uvjeren sam da su dva Zvonimira itekako odgovorna i da se ne pružaju više nego se mogu pokriti.

Nikakve financijske akrobacije neće biti rađene.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Faca koja nas ceka u ponedjeljak iza prozorcica na slobodnoj prodaji godisnjih za clanove.

"Lega ocemo na rate ili"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.