• Tongo Doumbia
    6.8k
    Meni nije jasno da jedan Lisica, kojem je ponajveća a možda i jedina prednost trka i brzina, cijelo jebeno poluvrijeme čeka loptu u noge i ni ne pokušava uletit u prostor.

Evo, kako?
  • dd29
    759
    Eto nam desno krilo, dobrodošao cordoba!
  • dinon7
    1.9k
    Mislim da za nogomet koji Kovačević želi igrati nemamo dobar kadar. Naša krila nisu krila a niti nemamo napadača koji je sposoban pospremiti i ono malo sto stvorimo.
    Istina, počeli su pripreme prije 3 tjedna, vjerujem da će tek sada krenuti s usvajanjem svih trenerovih ideja ali…da je dobro, zasigurno nije.
  • badjibadara
    6.4k
    Da li je Cordoba uopce nas igrac, ako ga je kupila ta grupacija i gleda gdje ce ga dalje plasirati?
  • miro
    6.9k
    ovo je jako dobro pitanje, jer je tu prije par dana rečeno da on više nije naš igrač. Jel to i dalje tajna ili se smije znat sad?
  • Paggini
    58.7k
    Evo, kako?Tongo Doumbia

Zato sto mu RPG daje u noge, opcenito on nema naviku paralelnih dugih dodavanja po zraku ili podu u prostor, a Lisica, sa svim svojim ograničenjima, ipak je najbolji s tim loptama. Zato sam se nadao Valincicu i Lisici jer ovaj mu zna dati u prostor barem.

S druge strane, Goda i MPV nemaju problema s tim, Hoxha je gro puta dobio takve lopte, ali Hoxha kao Hoxha jbg.
  • Maki85
    188
    Zato sto mu RPG daje u noge, opcenito on nema naviku paralelnih dugih dodavanja po zraku ili podu u prostor, a Lisica, sa svim svojim ograničenjima, ipak je najbolji s tim loptama.

S druge strane, Goda i MPV nemaju problema s tim, Hoxha je gro puta dobio takve lopte, ali Hoxha kao Hoxha jbg.
    Paggini

Na obje strane savršeno komplementarni!
  • penetrisac
    209
    Daily Record Sport javlja da je Scott Mkenna dogovorio ugovor sa Dinamom i stiže u Zagreb
  • pešća
    398
    Baš mi se sviđa ovaj McKenna. Dolazi u Zagreb u blagom igračkom padu, ali u najboljim stoperskim godinama, slična priča kao KTC - dobar životopis. Uvijek treba imat na umu da je takav igrač samo malo bolji nama bi bio nedostupan, ovo je možda i neki maksimum koji možemo izvuć. On je i ovakav materijal za prvih 11, a da se kod nas barem malo podigne imamo zacementiranog igrača na poziciji za nekoliko sezona.

Ne bi me začudilo da je u ugovoru neka stavka po kojoj lako može otić jer će za takvog igrača uvijek bit zainteresiranih klubova.
  • Ivdzo11
    7.7k
    per Index :confused:
  • MateG
    39
    Beljo zabio u prijateljskoj, povećao rezultat na 0:8 :grin: taman za oproštaj neka bude… došao sam u kritičnu fazu gdje svako malo otvaram X i zonu u nadi da ima nekih novih informacija :lol:
  • skener
    4.9k
    Igrač koji je dogovorio transfer u drugi klub, kako tvrde naši vrli novinari, ne igra prijateljske za svoj "stari" klub
  • Infinity
    18.9k
    Igrač koji je dogovorio transfer u drugi klub ne igra prijateljske za svoj "stari" klubskener

Podize si cijenu :cool:
  • Crni86
    12.4k
    pa nije sve dogovoreno, neki detalji su ostali.

Najgluplju stvar koju netko moze napravit je ostavit tog igraca van konkurencije, kao sto smo mi napravili s Orsom.
  • rioda
    9.1k
    neki detalji su ostaliCrni86

Prema zadnjim informacijama, pregovori su u finišu, menadžer Lakić danima pokušava smekšati Augsburg, no radi se o tvrdim pregovaračima...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.