• veselko tenžera
    4.6k
    a preostalih 10% roka duge :smile:
  • Maximo
    797

Haha, pa da, poprilično je jasno kakav profil igrača dovodimo
    Iako, mislim da bi u paru s galešićem koji je drukčiji tip jasno bi mogao biti dobar.
    Gledao sam las palmas-atletico, čovjek opće nije bio loš, sve je čistio

https://youtu.be/2m_JjqvwgsE?feature=shared
    Tu se ne vide njegove intervencije, ali vidi se da atleticove šanse nisu preko njega došle.

Uglavnom njih dvojca, a zamjene im jakir i dominguez, rekao bi da su stoperi riješeni i da vjerojatno priča da se svejedno ide po radeljića ne drži vodu
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Sta ima novog za Perica , zar Zagi i dalje ostaje ? Njega novinari vide kao sigurnog
  • Jay
    2.1k
    Stvarno me zanima što ćemo napraviti s golmanima, naravno kad dovedemo napadače jer trenutno su mi svi moždani kapaciteti na tome. Filipović je pokazao da je mogao braniti sve one Zagorčeve utakmice, a od Čavline sigurno nećemo odustati jer je mlad i perspektivan. A obojica žele minute, netko će izvisiti kako god. Jedan bi mogao završiti u Varaždinu na posudbi kad Zelenika ode, nadam se Čavlina.
    Sigurno je samo to da dobri duh ostaje i ove sezone
  • Dino
    4k
    Jedan bi mogao završiti u Varaždinu na posudbi kad Zelenika ode, nadam se Čavlina.Jay

Nastupati za svaki klub HNL-a? Challenge accepted
  • Common Sense
    1.2k
    Uprave i igrači prolaze, ostajemo samo Zagorac i mi.
  • Mlađi referent
    13.4k

Korigirao sam se dole, našao sam krive GPS podatke bio
    No, nastavno na McKennu, ne znam baš kaj se očekuje ovdje.

Dolazi nam stoper, koji je gdje god je igrao bio standardan. U Aberdeenu standardan i u tom trenu najskuplja prodaja ikad, u Forestu jedan od ključnih igrača, u Kopenhagenu odigrao gotovo sve tekme u polusezoni, u Las Palmasu prvotimac, odlazi jer je aktivirao izlaznu klauzulu u slučaju ispadanja, 40+ nastupa za Škotsku. Igrao EURO, igrao LP, deset nastupa u europskim kvalifikacijama. Nije igrač koji ovdje dolazi spasit ili oživit karijeru, dapače kao stoperu možda mu tek idu 2-3 najbolje sezone karijere.

Lijeva noga, statistički i dojmom poprilično miran na lopti. I bit će instantno najskuplji stoper lige uz Torrentea. Je li to neki pokazatelj, nekima da, nekima ne, ali se vidim konstantno spominje kako nam TM vrijednost pada, pa onda valjda nešto znači u obrnutom smjeru. I siguran sam da bi druge uprave dobile aplauz ovdje kako oni pronalaze takve besplatno, a mi ne možemo.

Vidit ćemo, top ili flop, možda nešto između, teško je prognozirat i kad je riječ o puno većem nivou nogometa, ali ne vidim kako potpis nekog poput McKenne ne diže obranu na viši nivo barem u teoriji.
  • Zagi
    10.6k
    https://youtu.be/2m_JjqvwgsE?feature=shared
    Tu se ne vide njegove intervencije, ali vidi se da atleticove šanse nisu preko njega došle.
    Maximo

Gledam sažetke pa nakon minutu skužim da ne znam koji mu je broj, a i da sam zaboravio zakaj ih uopće gledam al ono.. fuca pa zakaj ne :rofl:

I tak dođe fina akcija na red , Atletico ih skroz izradi i lopta po podu na drugu stativu .. 99.9% gol
    Kada ono DINKO HORKAŠ out of nowhere!!!!
    Skinuo je još jedan zicer malo kasnije.

Nisam ga pratio otkad je otišao, pa lik je izrastao u pravu golmančinu!
  • Dinamosaur
    2.3k
    jel mozes i Nevu tak prodat?
  • Zagi
    10.6k
    Ne kužim kaj pitaš.
  • Paggini
    58.3k
    što su plavi (Boban) odredili kao plafon za plaću.Crni86

Ali dokad će ovi crvi gurati ovaj jebeni lažni narativ? Jos ove lagane zagrade, suptilno jako. Dodajte još i Zvonimir, nije dovoljno jasno.
  • mali M
    8k
    buraz sa takvom "Marić sportskom politikom" koju ti zagovaraš nama prošle sezone kad se jedan igrač ozljedio ili dobio karton nije ga imao tko zamjeniti. Tebi je 4 stopera previše, pa ja ću se ranit. Šta da ti se jedan ozljedi, drugi skupi kartone i treći treba zamjenu zbog lagane ozljede. Koga ćeš staviti? Šta nisi ništa naučio iz prošlogodišnjih panic buyeva u vidi Belcara jer nam nije tko imao vezu igrati. Panično vraćanje KTC-a, Ademija... Baš si lik samo da kontrira bez obzira koliko tupav argument imao. Mislim ćemu onda kupovina napadača, pa imamo Kulena, ionako može igrati samo jedan napadač, prošle godine smo mogli tako.. oh wait...
  • Crni86
    12.4k
    ma iskreno mislim da se to sve izvuklo iz nekog krivog konteksta. Neka granica fiksne place vjerojatno postoji (naglasak fiksne), ali uvjijek postoje bonusi. Na kraju dinamu nije problem platiti igrace dok ima rezultat. Evo stavis bonus igracu 300k za osvajanje naslova i on je vec na milijunu, das mu jos 200k za ulazak u skupinu el/lp i vec je na 1,2 i u tom trenu nama nije toliki problem dat novce jer i od samog rezultata si dobro zaradio.
  • prefontaine
    2.7k
    Brate, ti pozitivan 100%, odo otvorit još jedno 'ladno iako nemam pojma tko je taj Em Si Kenja
  • Mislav24
    14

Meni je ovo apsolutno nepotrebno. Čovjek prošle sezone odigrao u ligi odigrao 1 utakmicu od prve. Prosjek po utakmici 16 minuta. Da ne govorim da time zatvarano i ono malo prilika za Pavića
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.