• Droljo
    18.4k
    Nije Pjaca kriv za takav ugovor već Zajec, Manenica i IO.The Undertaker

Ali je Pjaca kriv što nije htio dogovoriti da se ta treća godina ugovora revidira. Radije je uzeo 600k i papire nego 1.2 mil i dogovor za dalje nakon ove sezone. Nemojte srat samo da bi srali ljudi.
  • Jurki
    18.3k
    naravno, nije si Pjaca sam dal takav ugovor, ali bi igrac koji ima 1,2 mil eura godisnje trebal izdominirati ovaj i ovakav hnl prek kurca.
    Isto tak, igraci, pa i sam Pjaca nisu isporucili rezultat i prema tome bi trebali snositi nekakvu odgovornost.
    Jbg stari moj, zajebali ste, a nebi se nicega odrekli tj ni minimalno revidirali postojece ugovore.. i tu sva prica o nekakvoj "ljubavi" prema Dinamu prestaje.
    Nogometno trziste je najbolji pokazatelj kaj i koliku placu neki igrac zasluzuje tj broj zainteresiranih klubova za određenog igrača.
    1,2 mil eura godisnje Pjaca nebu dobil nigde.
    I zbog cega bi Dinamo trebal nastaviti davati takvu placu igracu koji tu placu svojim igrama ne opravdava?
    Jbg dobiti za godinu dana 1,8 mil eura (1,2 place + 600 keka za slobodne papire) za tak skroman ucinak i pricati o nekakvoj privrzenosti i ljubavi prema Dinamu je deplasirano.
  • The Undertaker
    8.4k
    To je prodavanje muda za bubrege. Ti sa igračem u startu dogovaraš sve: i plaću i trajanje ugovora i ostale uvjete i to je paket međusobno povezanih stavki. U pola ugovora klub (ne igrač) želi promijeniti nešto, nebitno uz kojih razloga. Legitimno ali otkud sad da je igrač za to kriv, valjda je kriv netko u klubu (zna se tko) tko je potpisao takve uvjete.
    Bez obzira na ovo gore, i dalje ostaje ključno pitanje, imamo li mi na desnom krilu boljeg igrača od Pjace. Mislim da svi zbamo odgovor.
  • The Undertaker
    8.4k
    Ne pravdam ja Pjacu što se učinka tiče iako svi zaboravljamo da samo tri boda protiv Milana anuliraju svu njegovu plaću. Dinamo je na račun LP zaradio 40 mil. eur i tu sva priča o opravdanosti njihovih plaća pada u vodu, igraču su sebe isplatili.
    Ono što mi smeta je ciljani linč na igrača kako bi se fokus skinuo sa loših odluka vodstva kluba.
  • Brusa
    3.5k
    Ja možda debil, ali ne mogu shvatiti tu logiku:
    Evo Pjaca, imao si 250 tisuća godišnje u rijeci, mi ćemo ti dati 750k što dobiješ od transfera plus 1,2 milje godišnje (dakle 5X više nego je imao u rijeci). E da i ako odigraš jednu utakmicu u drugoj sezoni, automatski ti se produžuje za još jednu. Naravno, 1.2 milje godišnje. Pa ne bi da messija potpisujemo jebote...
  • Jurki
    18.3k
    Drmic je zabio isto neke vrlo bitne golove pa ga se vilama tjeralo iz kluba.
    Bodo Glimt npr.
    A kaj se tice odgovornosti osoba koje su mu dale takav ugovor.. doticni je dobil otkaz, a Zajeca se nist vise ne pita kaj se tice sportske politike.

Kaj se tice krilne pozicije, da je npr Cordoba dobil toliko minuta kolko Pjaca .. mozda bi imali sad rijesenu tu poziciju.
    Da, slazem se da se ugovorne obveze trebaju ispostovati (klub) ali bi isto tak sami igraci trebali imati dozu samokritike i zapitati se da li je isporucen ocekivani rezultat?
    Da gledamo financijski Pjaca je dobil placeno 18 mjeseci pa da vidimo dal ga nogometno trziste valorizira na identican nacin kao Dinamo?

Nema logike da je ostal u klubu i da za naredne dve sezone ubere 2,4 mil eura za slican ucinak, bez obzira na to kaj je u prosloj sezoni donio ligu prvaka. A s cim bi ove sezone opravdal svoju placu kad te lige prvaka i tih milijuna nema?
    Takav nacin poslovanja vodi klub u bankrot.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Ono što mi smeta je ciljani linč na igrača kako bi se fokus skinuo sa loših odluka vodstva kluba.The Undertaker

Gdje je linč?
  • BBB Mataa998
    2.6k
    nesto skuplji jeAli

ma samo 100€ skuplji :rofl:
    sta sve necu procitat
bold
italic
underline
strike
code
ulist