• Ivdzo11
    7.6k
    Napokon da ode u tu Rusiju, prosle godine skoro sve dogovorio sa Rubinom, ali na kraju propalo, no evo nove sanse

• Mr Anderson
    12.8k
    Trebali smo mi prodat Hoxhu u Rusiju, a uzeti Goričana.
  • Zagi
    10.6k
    Kleinheiszler je avion za HNLPaggini

Iss totalno sam zaboravio da je igrao za njih. Upečatljiv doprinos , nema kaj.
  • Paggini
    58k
    Kad smo kod Lokse, bilo bi dobro imati Krivaka na radaru iduće sezone. Prije loma bio mi je najzanimljiviji od te ekipe, mislim da ima tu jako puno potencijala za Dinamo.
  • ElDorado
    4.6k
    Ja si sve mislim nekako da Zona pošalje službenu preporuku u klub da mi odustanemo od lige. Koji kurac ćemo se sramotit bezveze. I još dati ponižavati od tovara.
  • mlinchica
    3.3k
    “Dinamo je ponudio pomoć Hajduku, kako to komentirate?
    - U kontaktu sam sa Zvonimirom Bobanom. Dinamo je naš najveći rival i tako će ostati, mi moramo surađivati kako bi hrvatski nogomet dobio na vrijednosti.
    Lijepa je gesta kad ti netko želi pomoći.” (G. Vučević na pressici, 24sata)

Mislim da će ga Zvone podsjetiti na ovo svaki put kada krenu kakati protiv Dinama.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    I on i Canjuga su mi zanimljiviji od svega što smo dovodili pod Marićem prema naprijed.

Taj prejak intenzitet treninga je uništio njihove klince. To “rusko” spremanje (da bi se pratio intenzitet koji se očekivao od njih) + katastrofalan teren su rezultirali da gotovo svi imaju jače lomove u zadnjih nekoliko sezona. Ali mi ovaj dvojac ulijeva povjerenje da bi mogli nešto napraviti ako se zaliječe dobro.
  • Jurki
    18.3k
    Ja si sve mislim nekako da Zona pošalje službenu preporuku u klub da mi odustanemo od lige. Koji kurac ćemo se sramotit bezveze. I još dati ponižavati od tovara.ElDorado

Nije ti uopce losa ideja.
    Za kurac smo i najbolje da istupimo iz lige.
    Njihova pojacanja su bolja nego nasa. Gvizija je top strucnjak. Garcia je ucio Gvardiola trenerskom poslu, u Splitu je trava zelenija.
  • ElDorado
    4.6k
    a tek ovaj Čeh u školi, bolji je od naših Španaca milion puta
  • Bosskovitz
    17.4k

Vučević je rijetko pristojna i kulturna osoba za Hajdukove standarde i nadam se da će imati dovoljno karaktera i autonomije da se u budućnosti ne sramote infantilnim ispadima te da surađujemo zajedno na nekim stvarima koje su nam i jednima i drugima u interesu, koliko god bili rivali. Pri tome ne mislim na kurtoazne ponude pomoći nego Udrugu prvoligaša, druge momčadi u PNL i slične, vrlo konketne projekte.

S druge strane, LjPV je njegova sušta suprotnost, a nadređen mu je. Nekad treba okrenuti drugi obraz, ali ni obraza nemamo beskonačno mnogo.
  • Dzoni
    1.6k

Kao i Brekalo i Rakitić
    a uzeti GoričanaMr Anderson

Ni slučajno, gora verzija Špikića, al na lijevoj strani
  • Mali Zeus
    18.3k
    rekao je Pajaziti, koji je govorio na engleskom uz dojmljiv britanski naglasak

poznati britanski naglasak.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Da ne editiram sad ovaj raniji komentar, Istra bi po meni mogla napraviti nekakav iskorak ove sezone.

Prva stvar zbog koje to tvrdim je trener. Za mene je Goran Tomić bio idealan kandidat za preuzeti Dinamo u nekom trenutku, a usudim se reći i ove sezone, kad se već odradio taj rez na terenu i u svlačionici. Da ne duljim, iskusan HNL trener, elokventan, realan, pozitivan. Bio je i “vani”, tako da ima iskustvo mimo HNL- a što je uvijek dobro. Lako se adaptira na sve ekipe i očekivanja, pa mu uz to momčadi igraju stvarno solidan nogomet.

Druga stvar je što imaju lijepu platežnu moć koja bi se konačno trebala kapitalizirati, jer šesto mjesto od prošle sezone nije uspjeh, koliko god nas mediji, koji su Garciu na silu gurali u Hajduk pokušavali uvjeriti u suprotno. Financijska “krvna” slika im je, rekao bih odmah iza naše i Fiumanske (ne vjerujem da je Rijeka puno “jača, mislim da su tu negdje). Rade dosta ozbiljnije ulazne transfere, tako da će nakon ovih par odlazaka opet pojačati momčad po Tomićevom ukusu, uz nekakav kostur koji je ostao iza Urugvajca.

I na kraju je opet stvar okruženja. Rade i igraju bez pritiska, u prelijepom i mirnom gradu, dok je oko kluba već neko vrijeme pozitivna atmosfera. Dodatan impuls će im dati i taj inat koji će goniti kontra Hajduka, zbog svega što se dogodilo oko one trakavice s trenerom. Njihov teren je već neko vrijeme postao prilično neugodno gostovanje (znamo kako su prošle i posljednje dvije naše utakmice gore), tako da ja očekujem još neugodniju Istru u 2025/2026, ako se sve posloži kako treba.
  • ElDorado
    4.6k
    Koliko su oni u PRu ispred nas to me najviše jebe. Oni polu odrone predstavljaju ko najveća pojačanja, drže presice, novine pišu o kapitalcima. Pola Zone se tresu gaće.
    A mi ak dočekamo fotku kulera Dapca sretni smo.
  • deda
    38.5k
    90% Zone bi reklo da smo patetični kad bi to počeli radit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.