• Rex Ramae
    3.4k
    Dobro ljudi jel' se vi zajebajete il stvarno ozbiljno shvaćate klub koji u 2025. godini na čelo omladinske škole postavi ni manje ni više nego Mišu Krstičevića?

Uozbiljite se.
  • Jurki
    18.3k
    a gle Kova je u Belupu u rekordnom roku poslozil kockice.. da, znam Dinamo nije Belupo.
    Nadam se da bu to uspjel napraviti i kod nas.
    Ekipa je na papiru dobra, samo ovisi o tome kak se bu to uspjelo brzo posloziti.
  • NORTE
    17.3k
    Još nešto o "Brodarici" tj.stadionu Park mladeži čije ime izbjegavaju, možda zato jer je tamo igrao "omraženi" Radnički Split.
    Nalazi se uz Park mladosti, koji se do 1991. zvao Park Skojevaca.

Mi smo doveli rezervu za 1.3 milijuna eura, oni igrača Lokse za prvih 11 za 200k o kojem mi nismo ni razmišljali.

Mi smo doveli Ljubičića iz Bundeslige i Villara, a oni igrača iz Gorice koji nama nije bio zanimljiv.

Tako su doveli i Šegu jer im je zabio golčinu pa im ništa nije donio.

Oni misle da igrač koji njima zabije je za njih, kao što je Madrid lani složio ekipu s 10 crnaca za prvih 11 misleći da će oni pretrčati ostale pa potouno flopao sezonu.

Btw., nikad prije nisam čuo za tog Speeda. :grin:
  • Crni86
    12.3k
    ne znam kad sam ako ikad vidio da jedan klub skoro pa iz temelja promijeni momčad.Mali Zeus

Boban je slicni remont napravio kad je doso u Milan. Mislim da je 15 igraca izmjenio.

Kaj se tice remonta. Nasa ekipa ako ce imat zelju, volju i grist ce moze osvojit ovaj hnl na ind. kvalitetu. Druga stvar je sta ce svaki tjedan postat sve uigraniji i uigraniji.

Ja sam uvjeren da mi danas smo jaci nego zadnje kolo prosle sezone. Falilo nam je tad krvi, zelje, rudarenja sto smo sada dobili s novim igracima. A momcadska igra nam je bila jednaka kao i danas.
  • Praskaton
    4.4k
    Njihov najveci plus ove sezone je trener.Karacic i Pajaziti su jako dobri igraci za njihovu razinu.
    Al daleko od toga da me zabrinjava njihova "snaga".Ne vjerujem da će imat puno jaču sezonu nego sto je to uobičajno u ovoj Livaja eri.

Više me brine naš kadar.Puno je nepoznanica i ne možemo znat nista dok ne krene.
  • Zagi
    10.6k
    Dinamovi navijači nisu navikli čekati niti biti strpljivimlinchica
    Vrijeme je za stjecanje novih navika.

Momčad neće biti maksimalno uigrana na početku, a mladi igrači će griješiti. To je neminovno.
    Tko se mentalno na to ne pripremi sada, bude bio na formumskim hlađenjima iz tjedna u tjedan.

Olakotna nam je okolnost ta da je liga slaba, pa bi dosta momčadi trebali dobiti na mišiće.
  • Ivanmtk
    1.5k
    Kad smo se oprostili od naslova prvaka jer superjaki hajduk jbg, možemo li malo i konkurentima za europska mjesta? Istra ozbiljno drži razinu. Od trenera do kvalitete ekipe. Jako lajkam
  • Mali Zeus
    18.3k
    Pa upravo to. Hoću reći nije važan toliko rezultat na pripremama koliko uigravanje, naravno izgubiti nije ugodno, al puno važnije je da Kova vidi di stojimo i koji igrač je spreman koji ne. Zato nema smisla paničariti oko svake sitnice. Proces stvaranja momčadi neće biti gotov do 1. 8. al bome ne bi trebao ni trajati do zimske pauze.
  • mlinchica
    3.3k
    Vrijeme je za stjecanje novih navika.Zagi

Slažem se. Valjda bumo se i mi zbrojili do zime :groan:

Proces stvaranja momčadi neće biti gotov do 1. 8. al bome ne bi trebao ni trajati do zimske pauze.Mali Zeus

Stvaranja šampionske momčadi, na to se uvijek misli kad se priča o Dinamu, kaj ne?
    Mislim da bih bila presretna kad bismo u drugi dio sezone HNLa ušli onak kak Dinamo uvijek treba izgledati.
    Prosjek ne prolazi na duže staze.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Mi smo doveli Ljubičića iz Bundeslige i Villara, a oni igrača iz Gorice koji nama nije bio zanimljiv.NORTE

Hej hej, doveli su igrača iz Fulhama!
  • Zagi
    10.6k
    Ovaj Istrin Fredriksen je zanimljiv. Doslovno razbijao danski drugi rang.
    34 utakmice 14 golova, 11 asistencija
    Baš me zanima koliko će ta statistika vrijediti u našoj ligi.
  • Noel
    13.1k
    Dovoljno mi je da vidim dvojac koji su postavili na dvije ključne pozicije u klubu. Vučević i Krstičević. Oni se fakat pokušavaju vratit sve bliže 2005. pa još 20 godina u krug. Još da Vulić nakon otkaza Garciji preuzme klupu pa da bude puni paket. "Pojačanja" Karačić i Pajaziti neću spominjat. Kao da Vukovar slaže momčad za ostanak u HNLu. Tu još ak se Santini ubaci stvarno smiješna ekipa. Predviđam im 4. mjesto.

Rijeka slaže opet zanimljivu ekipu i opet će nam bit jedini i glavni konkurent kao i svih ovih godina.
  • Zagi
    10.6k
    Zadatak naše momčadi je prebaciti 80 bodova.
    Ako to uspijemo biti će dobar temelj za narednu sezonu , a i cijela ova tema će biti nebitna.
  • mali M
    8k
    Nemrem... ne razumijem da su nekima ovdje klecnula koljena na Pajazitija i Karačića.. Za zbilja to nemogu shvatiti.. U našoj doslovno po broju bodova daleko najlošijoj sezoni u zadnjih valjda 20 godina oni su završili iza nas, a Rijeka osvojila na gol razliku. Došli su nam igrači Bayerna, Barce, Granade, Kolna a još nismo ni završili priču.. Kupuje se planski i ciljano po tipu igrača kakvi nam trebaju... Imamo još Mišića kojeg se iz nekog razloga otpisuje, a lik bi nam uz Vilara pojeo ligu.. Galešića koji spada u najbolje stopere što liga može ponuditi, Nevistića koji je odjednom lošiji golman od Ivušića golmana CIPARSKOG prvaka, neznam samo po kojim mjerilima jer se očito radi o osobnim preferencijama, meni nije..
    Likovi se tu ukenjali jer nam je druga momčad u drugom poluvremenu na pripremama primila golove.. Proglašava se Hajduka ozbiljnom prijetnjom... meni ništa više ni manje nego svih ovih godina.. baš me umarate ponekad, dobro je netko rekao, kad čitam Istrina pojačanja više njih pratim onako krajičkom oka, nego Hajduk..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.