• NORTE
    17.2k
    Tako što sam kopirao s jednog portala i nisam provjerio, moja greškaskener

Ne vjeruj nepismenim dnovinarima s kojekakvih portala.
    Zona je mjesto točnih informacija.
  • Mandelinho
    684

Zato i zelim citati o politici ovdje hehe
  • Niko1986
    2.3k
    Zvone zna kaj radi i vjerujem ZvoniNolifer

Istina, ali valjda se od njegovih 150 poteza od kada je došao neki i može kritizirat. Ne može ni njegov svaki potez biti idealan, nije robot. Na čelo škole došao je čovjek iz La Masije, a sada na čelo PR odjela osoba o kojoj prethodnih nekoliko upisa govori i više nego dovoljno. Ne znači to odmah da tjeramo Bobana iz kluba.
  • Fan
    1.2k
    Istina, ali valjda se od njegovih 150 poteza od kada je došao neki i može kritizirat.Niko1986

Mislim da je najveći problem što je većina ljudi ovdje 0 ili 1 - il je netko savršen i sve radi odlično il je katastrofa i upropastit će Dinamo, nema između.
  • deda
    38.4k
    Čak mislim da većina ljudi nije takva, ali su im takvi upisi.
  • Crni86
    12.3k
    sada na čelo PR odjela osoba o kojoj prethodnih nekoliko upisa govori i više nego dovoljno.Niko1986

Ponavljam pitanje, da li je taj covjek stvarno vec postavljen ili su to tek spekulacije da ce ga se mozda postavit?

Svi pricate kao da je to vec done deal.
  • Nolifer
    11.9k

Pa ne velim da je robot, nit da je savršen, ali da mu vjerujem jedino njemu da. Zato kaj je napravio konačno nekaj dobroga, jer to se i moralo napraviti da bi nam bilo bolje u budućnosti...
  • fakin
    967
    Vec imamo i satnicu drugog kola

Dinamo : Vukovar 1991
    08.08.2025. 21:00, Stadion Maksimir, Zagreb
  • Damir1986
    159
    Svi pricate kao da je to vec done deal.Crni86

Zato što je done deal. Čovjek se jučer i danas hvali okolo po klubu i obližnjim restoranima i birtijama da je novi šef PR odjela. Jedino možda nije službeno ustoličen jer bi to bilo direktno kršenje statuta pa će ili kao za reviju biti "vanjski suradnik" ili će izaći iz skupštine.
  • Crni86
    12.3k
    mogu i ja okolo pricat da sam novo desno krilo dinama pa to nista ne znaci.

Ne kazem da na kraju nece bit, ali neke konstrukcije ne treba bas odmah postavljat dok to stvarno ne bude konacna odluka.
  • Facke
    6.3k
    Ja nemam pojma ste je taj Miro Par?! Novinar neki?!
    Nikad prije cul za njega. Zakaj je tulke gleden negativne?!
  • Fan
    1.2k
    mogu i ja okolo pricat da sam novo desno krilo dinama pa to nista ne znaci.Crni86

Ako je to što Damir piše istina onda se nikako ne možeš stavit u istu situaciju s njim kad je čovjek već u Dinamu i time bi riskirao posao, a ti nemaš veze s Dinamom. Nije čovjek valjda budala da se okolo hvali da je novi šef PR odjela ako to nije riješeno već...
  • Crni86
    12.3k
    čovjek već u Dinamu i time bi riskirao posaoFan

Nema posao, vec je u skupstini.

Pa danas imas sto ljudi, sto cudi. Mozda je krivo razumio neku infromaciju, mozda mu je netko treci to obecao koga se to uopce ne pita itd. Moze biti sto razlicitih scenarija.

Bezvezne su mi konstrukcije ovdje koje osudju taj potez koji jos definitivno nije ni povucen. Razumijem kad netko kaze ta osoba mi nije za to jer bla bla bla. Ali preispitivanje vodstva na temelju neke glasine mi je bezveze i trenutacno nema smisla. Rec koji k Boban radi, a taj potez nije jos ni povucen je besmisleno.
  • rioda
    9.1k

Kad odlaze ovi koji su najavili otkaze?
  • ElDorado
    4.6k
    Bajdvej ko je ovaj mali Chelfi kae zbrisao kod Bare i kao otišao u Barcelonu?!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.