• Dr Hofmann
    5.7k
    Miroslav Par

,,Taj rođeni Sarajlija svojedobno se pojavio kao autor na stranicama Jutarnjeg, kasnije je objavljivao u Večernjaku, a u nogometne krugove zakoračio je kao član "entouragea" Ćire Blaževića u jeseni njegova života. Malo kome je jasno kako je osvanuo u Dinamovoj priči."

Ovo je tekst sa Zone...Još Kult plave kamenice, ajme meni majko mila. Ovo mi je baš teški minus, nadam se da je ovo sve neka bezveze priča s interneta.
  • fakin
    4.5k
    znači light verzija sukija
  • Dino
    5.4k
    Kult plave kameniceDr Hofmann

Gej bar iz filma Policijska akademija? Zanimljivo ime. Vjerujem da u Dinamu vise nece biti ljudi koji nisu sposobni za obavljanje funkcije na kojoj se nalaze, stoga je ovo ili suplja prica ili covjek zna posao.
  • Sajla
    20.6k
    Blue Oyster je bar iz Policijske akademije, Blue Öyster Cult je američki bend osnovan kad su dinosauri hodali po planeti. a zakaj su ovi dali to ime svojoj stranici, vrag zna...
  • Dr Hofmann
    5.7k
    [reply="Dino;698486" Kad vidim bilo kog povezanog s tim smećem od portala, nije mi dobro odmah, a kamoli da su još u Dinamu. To bi mi baš bilo razočaranje, jer znam iz prve, druge i treće ruke koji su to jazavci. Ali ajde, možda sam previše zabrijao, bumo vidli
  • Nolifer
    15k
    Samo je jedan Miro, i to Miro Vugrinec, zezam se... :razz:

No kaj, Zvone zna kaj radi i vjerujem Zvoni. Čovjek ima znanje, iskustvo, misiju i viziju i radi čistku na svim poljima. A dovodi one za koje misii da su mu od povjerenja. Tak da ne brinem tko je tko u ovom slučaju ili bilo bi glupo brojati krvna zrnca i etiketirati nekoga.

Tak da Boban samo naprijed :up:
  • masacusec
    7.8k
    I Zvonimir Boban je podložan kritikama i neka je, nije ni on iznad Dinama!
    No, kritike na njegov račun u ovoj fazi su neutemeljene. Ko da posadim limun, i nakon dva dana pizdim jer još nema plodova.
  • Droljo
    28.3k
    ,,Taj rođeni SarajlijaDr Hofmann

Jel ima koga iz Zagreba ili tu nekog grada iz okolice u klubu?
  • The Undertaker
    9.8k
    Zajec i Marko Marić (donedavno).
  • skener
    8.5k
    Određena točna satnica:

Opus Arena, Osijek: Osijek – Dinamo

02.08.2025. u 21
  • Crusades
    24.2k
    Jel samo za prvo kolo ili?

A na indexu stoji: Osijek - Dinamo (2. kolovoza u 21:00)
  • skener
    8.5k
    Jel samo za prvo kolo ili?Crusades

Drugo kolo 08.08.2025. 21:00

to je to trenutno
  • skener
    8.5k
    Ne znam kako si došao na 3.8.bongo

Tako što sam kopirao s jednog portala i nisam provjerio, moja greška

Ispravio sam na 2.8
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.