• Dr Hofmann
    3.2k
    Miroslav Par

,,Taj rođeni Sarajlija svojedobno se pojavio kao autor na stranicama Jutarnjeg, kasnije je objavljivao u Večernjaku, a u nogometne krugove zakoračio je kao član "entouragea" Ćire Blaževića u jeseni njegova života. Malo kome je jasno kako je osvanuo u Dinamovoj priči."

Ovo je tekst sa Zone...Još Kult plave kamenice, ajme meni majko mila. Ovo mi je baš teški minus, nadam se da je ovo sve neka bezveze priča s interneta.
  • fakin
    967
    znači light verzija sukija
  • Dino
    4k
    Kult plave kameniceDr Hofmann

Gej bar iz filma Policijska akademija? Zanimljivo ime. Vjerujem da u Dinamu vise nece biti ljudi koji nisu sposobni za obavljanje funkcije na kojoj se nalaze, stoga je ovo ili suplja prica ili covjek zna posao.
  • Sajla
    10.5k
    Blue Oyster je bar iz Policijske akademije, Blue Öyster Cult je američki bend osnovan kad su dinosauri hodali po planeti. a zakaj su ovi dali to ime svojoj stranici, vrag zna...
  • Dr Hofmann
    3.2k
    [reply="Dino;698486" Kad vidim bilo kog povezanog s tim smećem od portala, nije mi dobro odmah, a kamoli da su još u Dinamu. To bi mi baš bilo razočaranje, jer znam iz prve, druge i treće ruke koji su to jazavci. Ali ajde, možda sam previše zabrijao, bumo vidli
  • Nolifer
    11.9k
    Samo je jedan Miro, i to Miro Vugrinec, zezam se... :razz:

No kaj, Zvone zna kaj radi i vjerujem Zvoni. Čovjek ima znanje, iskustvo, misiju i viziju i radi čistku na svim poljima. A dovodi one za koje misii da su mu od povjerenja. Tak da ne brinem tko je tko u ovom slučaju ili bilo bi glupo brojati krvna zrnca i etiketirati nekoga.

Tak da Boban samo naprijed :up:
  • masacusec
    5.8k
    I Zvonimir Boban je podložan kritikama i neka je, nije ni on iznad Dinama!
    No, kritike na njegov račun u ovoj fazi su neutemeljene. Ko da posadim limun, i nakon dva dana pizdim jer još nema plodova.
  • Droljo
    18.2k
    ,,Taj rođeni SarajlijaDr Hofmann

Jel ima koga iz Zagreba ili tu nekog grada iz okolice u klubu?
  • The Undertaker
    8.4k
    Zajec i Marko Marić (donedavno).
  • skener
    4.8k
    Određena točna satnica:

Opus Arena, Osijek: Osijek – Dinamo

02.08.2025. u 21
  • Crusades
    16.8k
    Jel samo za prvo kolo ili?

A na indexu stoji: Osijek - Dinamo (2. kolovoza u 21:00)
  • skener
    4.8k
    Jel samo za prvo kolo ili?Crusades

Drugo kolo 08.08.2025. 21:00

to je to trenutno
  • skener
    4.8k
    Ne znam kako si došao na 3.8.bongo

Tako što sam kopirao s jednog portala i nisam provjerio, moja greška

Ispravio sam na 2.8
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.