• plavi72
    1.5k
    Futsal Dinamo web shop ima lijepe popuste :heart:
    Dresovi,rasprodaja svaka čast FD !
    XXL ima i crni i bijeli i narančasti :heart:
    Ponosni član :strong:
  • NORTE
    17.2k
    Torcida ti ima takvu u ponudi pa pokušajte kod njih i zamijenite natpis :-)... PS. meni nije neke, previše tovarski stil ( crveno-plava kombinacija jako izražena, sa nijansama bijele)Zoran

Treba stvari staviti u kontekst.
    Ti si se osvrnuo samo na trenirku 90/91 koju je btw dinamo nosio 25 godina prije nego su tovari napravili sličnu.

dinamova trenirka iz sezone 89/90 bila bi apsolutni hit u shopu danas.
    Grb sa šahovnicom na njoj dok su drugi nosili ogromnu petokraku na dresu.
    U toj trenirci gostovali u Beogradu 1989., dok su drugi još godinu poslije održavali 10. jubilarnu komemoraciju za Tita na svom stadionu.
  • Zoran
    230
    Ma sve to stoji. Nebi mi se ta crvena boja nikako uklopila na sjevernu tribinu pa mi se ne svidja ta kombinacija u startu. Valjda znas koje se boje preporucuju na sjeveru. O ukusima se ne raspravlja, ali ja ponavljam da bi mi to bile previse tovarske kombinacije boja.
  • blue heart 72
    2.3k
    Znači sada je već i naša sveta trobojnica, tovarski simbol????

OMG
  • Nolifer
    11.9k
    Bože dragi, najte i ovu temu zatrovati s tovarima i lupetati bedastoće. Dovoljno je kaj su zatvorili one dvije teme, ne treba i ova bit zatvorena...
  • Mali Zeus
    18.3k
    Znači sada je već i naša sveta trobojnica, tovarski simbol????blue heart 72

Eto, svašta čovjek ovdje može pročitati.
  • Bruh
    1.1k
    Nebi mi se ta crvena boja nikako uklopila na sjevernu tribinuZoran

Pa ne radi se sve za sjever nego i opću publiku... ionak imamo bbb shop za to
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Decki koliko treba vremena da ovo sa web shops posalju paket i ja ga dobijem i hrvatskoj? Salju sa gls
  • nkdz
    1k

Ja sam uzeo dostavu u boxnow ormarić i trebalo im je nekih 4 dana.
    Mislim da bi tak nekak i s gls-om moglo biti.
    Oba puta kada sam narucivao ove godine su bili relativno brzi
  • Dinamo-SB
    431
    Primjetio sam na koncertu u subotu,hrpu,ali bas hrpu ljudi sa robom iz dinamo fan shopa i shopa udruge. Dominirale su majice vezane za 13.5.1990 i vecinom majice iz udruge,ali također bilo je i puno klinaca u Dinamovim dresovima sto mi je bilo vrhunski. Jos jedan dokaz da je definitivno Dinamo svehrvatski klub te da su hrvatstvo i Dinamo u simbiozi i naprosto neodvojivi.
    Nadam se da se prodalo dosta toga za vikend i da je kapnulo nesto u blagajnu u shopovima kluba i udruge.
  • Keyser Soze
    14.7k
    Ja sam još dan prije po gradu viđao dosta ljudi s vrećicama iz Preradovićeve, sigurno je dosta ljudi kupilo nešto.

P.s. Tema Grad Zagreb je zaključana pa ću se tu nadovezat na koncert i reći da je to bio možda najveći spektakl u povijesti hrvatske države uz doček srebrnih. Radio sam i bio skoro 20 sati na Hipodromu taj dan, ali vrijedilo je.
  • MateG
    35
    Pouzdano mogu reći da je većina ljudi koja je u petak popodne ušla u FS u Areni bila dijaspora, ljudi se došli opskrbit, nadopunit zalihe… :grin: lijepo za čut iskreno :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.