• ElDorado
    4.6k
    Mislim da Špika iznad svega želi igrati u Dinamu neovisno o lovici. Čak mi nekako iz primozga neki glasić govori a da mu pružimo još jednu šansu?! Jeote u zadnjoj tekmi je imao najviše driblinga.
  • Facke
    6.3k
    A cemu cmizdriti oko Cordobe? I da dobime 500.000 € za njega ja bi bil zadovoljen. Mbuku je bolsi dojam ostavil od Cordobe. Bar po mojem ukusu.

A mores se ti truditi i platiti kolko oces ak igrac nece.
    I nemres mu zameriti. Negva stvar.
  • NVKOD
    5.7k
    ni Špikić, Perić, Mmaee ne žele sa svojih 400-800k eura godišnje ići na duplo manje novce koje im netko nudi.San Lorenzo

Velik problem su u startu bile enormne plaće koje mnogi igrači nisu opravdali.

Zanimljiv mi je slučaj Dantasa koji je kod nas tražio milijun eura, a sad bi u Rijeci zarađivao maksimalno 250k. Stječem dojam da mnogi ucjenjuju s plaćama, a kad jednom dođu u klub, dignu sve četiri u zrak i zaboli ga. Ugovor im osigura lagodan život, a za to smo si sami krivi. To se posebno odnosi na igrače koji dolaze iz manjih klubova, gdje je Dinamo pojam blagostanja.

Neću govoriti o Kastratijevim igračkim kvalitetama, ali je sam rekao da mu je nogomet pao u drugi plan onda kad je sjela prva plaća (a sigurno nije bila mala).

To je problem koji se vuče godinama i vrijeme je da se tome stane na kraj. Naravno, ne treba škrtariti ako je igrač zaista dobar jer bi takvoga trebalo bogato nagraditi kroz bonuse. Jasno je da neke igrače ne možeš privući bez ozbiljnog novca, ali ne mora nam svaki drugi biti takav slučaj...i onda se čudimo kako nikome ne možemo uvaliti igrače s takvim plaćama.
  • Papastrumf
    17.5k

Jesmo. Bar ti imas informacije i znas ljude pa slobodno pitas odgovorne. Mozes vec u srijedu na utakmici.
  • Ludovic IX
    9.1k
    igrači koji ko dantas od nas traže duplo pa i više od toga nego što imaju drugdje ili će drugdje dobit su lakomi. razumijem da dinamo bolje plaća ali traži 10-20 posto više a ne 100% ili u ovom slučaju 400% više.

iz više razloga:

- u dinamu su veći bonusi jer dinamo redovito igra europu za te rezultate , klub solidno nagradjuje igrače
    - ako si dobar, dobit ćeš povišicu brzo
    - kad se prodaješ iz dinama, dobit ćeš minimalno duplo bolji ugovor nego bi dobio kad se prodaješ iz rijeke , osijeka pa i hajduka
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Ne mogu zamislit tekstove i naslove Indexa, Dežulovica i ostalih kad im El Toro utrpa i skine dres.

9600-B44-A-18-A4-46-E1-99-E8-B552-B7536-D4-F.png
  • Hebimir Strašni
    89
    Meni je ovdje nevjerovatno kako se slini na dolazak Miereza, a zaboravlja se činjenica da niti jedan igrač koji s vratio iz UA u EU nije bio na istoj razini kao prije odlaska. Tako da bi za koji mjesec mogla biti ovdje na forumu pljuvačina samo takva po njemu. Meni osobno se više sviđa da se proba dofurat nekog "kapitalca" iz Europe.
  • Orc123
    12.4k
    Mierez s obzirom na ulozeno (0eura) i dobiveno je top izbor, realno. Bez puno mudrolije. Ne treba mu prilagodba, razumije donekle jezik vec, zna ligu, tip napadaca koji nikad ne staje......win win situacija s njim.
  • Zagi
    10.5k
    Mierez ništa u svojoj karijeri nije napravio na neki talent, jer ga u potocima nema.
    Nego na mukotrpan rad na terenu i izvan njega.

Tako da čisto sumnjam da je otišao u Brozović mod i sve četiri u zrak.
  • Paggini
    57.5k
    Mierez nije tip igrača, a ni osobe koja bi sjedila doma i primala plaću. Ako se za nečiju formu ne bojim, to je njegova, a ako već sad nije u formi, siguran sam da će kroz par tjedana biti.
  • mlkaskic
    256
    Kada smo potpisali ugovor s Nikolom Karabatićem?
  • wolfgang14
    2.5k

Većeg profesionalca od Miereza u HNLu nećeš nać. Čak bi rekao da ima jaču radnu etiku od KTCa. Za njega se stvarno ne trebamo brinuti
  • NitkoBitan
    28.6k
    Lazite nas da je inzistirao na odlasku natrag u Kolumbiju... Fizicki si malen, ali ujedno i velik Juane Jose Cordoba Zapata :cheer:

FB-IMG-1751884479748.jpg

FB-IMG-1751884485754.jpg

Wizz Khalifa - See You Again vokalna pozadina..
  • wolfgang14
    2.5k

jedan od najvećih koji je kročio HNL travnjacima :pray:
  • BBBaranja
    3.8k
    Mierez je spreman ko puška,pisao sam već i prije par mjeseci da se nije uspio adaptirati nikako na onaj dio svijeta..
    Želi se vratiti u Hrvatsku svim silama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.