• marcio amoroso
    43.1k
    Ma nisam ni rekao da je, ali generalno desna noga na desnoj strani kod ekipa koje dominiraju 90% utakmice nikada nije bajna opcija.OsamŠest

A vidi, sve više velikih klubova igra sa dva dešnjaka ili dva ljevaka na krilima. Pogledaj PSG, Bayern i mnoge druge. Ima logike jer dobiješ širinu i čisti ubačaj bez zadrške.

Lisica sigurno nije doveden da bude treća opcija na krilu.

I ja bih volio mijenjati Hoxhu i Špikića za jednog kapitalca na krilu, ali moramo biti svjesni situacije i biti zrno strpljiviji.
  • OsamŠest
    5.7k
    A vidi, sve više velikih klubova igra sa dva dešnjaka ili dva ljevaka na krilima. Pogledaj PSG, Bayern i mnoge druge. Ima logike jer dobiješ širinu i čisti ubačaj bez zadrške.

Lisica sigurno nije doveden da bude treća opcija na krilu.
    marcio amoroso

Pretpostavljao sam da ćeš ovo gore reći, pa sam htio i u ranijem postu napisati da može dešnjak desno, ali onda je uglavnom riječ o ekstra klasi zbog složenosti kombinatorike kojoj pojedini trener teži. Ali to je to, da..

Vidim Lisicu kao B opciju na toj desnoj strani, u nekoj euro varijanti možda i kao prvu.

Al dobro, ak vidimo mi, Boban vidi 10 puta bolje.. tako da nema brige :grin:
  • Crusades
    16.7k
    Mislim da je najbolja kombinacija na jednom krilu imat "pravu" nogu, a na drugom "suprotnu" od te strane. Jedan ide u širinu, a drugi ulazi u sredinu. Naravno, sve zavisi od toga kakav je bek sa svojim karakteristikama na svakoj strani.
  • Ivdzo11
    7.6k
    Doznajemo: Cordoba napušta Dinamo, ide u Sporting Gijon!

Juan Cordoba mogao se vratiti u domovinu, željeli su ga Francuzi, a na kraju će karijeru nastaviti u Drugoj španjolskoj ligi. Dinamo će za njega dobiti nešto više od milijun eura...
  • Papastrumf
    17.5k
    Dinamo će za njega dobiti nešto više od milijun eura...Ivdzo11

Već vidim gdje će ovo krenuti pa da odmah zaustavim. Ovo nije istina, dinamo će dobiti više nego što ga je platio.
  • wolfgang14
    2.5k
    Ako mi dovedemo Belju, Mierez će biti drugi napadač, to je nedopustivo! Beljo je i prije izjavio da ne želi doći jer bi bio drugi napadač zbog Petka. Nadam se da nećemo dati 4M za takvog igrača! RM da, DDB ne! Ne bi mogao gledati takvu zvijer na klupi
  • Amigo86
    35
    bolje da je ostao, jbt život
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Nadao sam se novoj šansi za Cordobu, ali ako ide za više novaca nego što je plaćen mislim da je to stvarno odličan posao s obzirom na to što je dosad pokazao i da možemo biti izrazito zadovoljni s ovim transferom.
  • Noel
    13k
    Nadam se dolasku mega pojačanja na krilnoj poziciji.
  • dinon7
    1.9k
    Ako se izvuklo vise nego sto se za njega platilo, dobar potez uprave.
    Sad se nadam dolasku dobrog krila. Desno djeluje jako jako tanko
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Ak dode Mierez onda ce, kao sto je vec neko napisao na toj temi, Lisica sigurno samo kroz to postat korisniji, jer mi se cini da su mu ubacaji jaca strana.
  • fakin
    966
    a platio ga je 1,8 plus place
  • Filip Međimurje
    319
    A kaj mislite, da dođu i Mierez i Beljo, postoji li neka kombinacija gdje mogu oba igrati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.