• Orc123
    12.4k
    Kaj se događa s Olivarijem? Netko ga Hakirao? Uspio je pohvaliti sva pojacanja Dinama, cak i one koji nisu nista jos pokazali realno.....
    Totalni zaokret, inace je svakom pojacanju kakvo god bilo nasao mane....
  • Mali Zeus
    18.2k
    Boban stavio u brzinu vise kad je vidio ove nastupe druge ekiperokikaciga

Lagana panika. Boban shvatio da je doveo bofl robu.
  • Droljo
    18.2k

Znači, nije dobro...
  • Marktwain
    609

Tako je, pratimo jel je igrač zapratio klub i obratno.:grin:
  • Mlađi referent
    13.3k
    Ramon je otvorio profil jer mu se neće ručno dat prihvaćat sve dinamovce kad u novinama odjekne bomba o transferu

Ako ovo nije dokaz, ne znam što bi mogao biti?
  • OsamŠest
    5.7k
    Ako računamo da su Mierez i Beljo naši, onda smo riješili napadačku poziciju. Fali mi udarno desno krilo, ali lijeva noga (ako je Cordoba otpisan).

U slučaju da će se Ljubičić koristiti na osmici, onda bi trebalo još jednu šesticu, profil već spomenutog Šunjića ili Jakića. Po meni Soldo nema kaj tražit u Dinamu i to je to.

Ako je Živković otpisan, a Jakirovića ne misle odmah gurnuti u vatru, onda je potreban još jedan stoper. Moja želja je igrački jači kalibar od Radeljića, iskusan na euro razini.

I posljednja pozicija na kojoj bi htio pojačanje za prvih 11 - vratar. Nijedan od ovih ne zaslužuje "jedinicu" Dinama.
  • BPAM
    233

Ništa ne računamo dok se Dabac ne nenasmije.
  • Marley
    4.5k
    Joj ljudi pa jel znate vi za zafrkanciju :razz:
  • NitkoBitan
    28.5k
    Obrisao sve objave vezano za Osijek. Slucajnost? Ne bih rekao :joke:

Odmah im ga uvaljat na Opusu za otvaranje prvenstva i srce ko kuca. Inace Mierez je jedan od rijetkih igraca cije bi ime stavio na dres, daje svaku tekmu 120%.
  • Crni86
    12.3k
    podsjeca na valincica :cool:
  • rioda
    9.1k
    Navodno postoji mogućnost da dolaze Beljo ili Mierez, moguće i obojica, a kao opcija tu je i Marcelo Ryan. Sve bi se trebalo znati ovih dana...
  • Crni86
    12.3k
    Obrisao sve objave vezano za Osijek.NitkoBitan

Objave su na ig i dalje tu
  • Mali Zeus
    18.2k
    Navodno ćemo dovesti jednog, dvojicu, a možda čak i tri napadača.
  • NitkoBitan
    28.5k
    Da, sad sam vidio. Nije mi ucitalo ispod... Nema veze, bude ih obrisao, meti Zvone!
  • Ivdzo11
    7.6k
    Nama bi bolje bilo da izbriše slike u dresu Al Jazire :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.