• Cosimo
    33

Toga se i bojim!

To je prošlosezonski Dinamo. Malo Rog, malo Kaća. Malo Kanga, malo Kule. Nisi danas dobar? Ideš na klupu. On je danas dobar? Odma s njim u prvu.
    4 startera i 21 rotacijski igrača.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Mierez i ak dođe, vidjet ćemo u kakvom je stanju nakon igranja godinu dana u polurekreativnoj ligi gdje se ne trenira ni približno kao kod nas. Ajde da je bio u Saudijskoj Arabiji još nekako. On će tek trebati se dokazati i izgurati Kuleta iz prvih 11.
    Drugo, ne znam zašto toliki hejt prema Lisici. On odradi solidno, tehnički solidan, brz je, ali protiv ovakvih ekipa to ne dolazi baš do izražaja. Jučer je dva puta pogodio Ćutuka i Kulušića u trepavicu, pravi napadači bi to zabili pa bi pričali o dbije asistencije. Osim toga imao je još dvije opasne lopte. Nitko ne gleda koliko puta je uopće veza donijela neku kvalitetnu loptu i izbacila ga u situacije da se iskaže. Polako stručnjaci s ocjenama, dečko je tek došao.
  • Zagi
    10.5k
    Povijest je učiteljica života jel.
    Sezona 21/22 je pokazala točno koliko nam stopera treba. Nema potrebe za nagađanjem.

Igra se zadnja runda kvala za LP protiv Sheriffa.
    U kadru su:
    Josip Šutalo, KTC, Perić, Dilaver, Lauritsen (i Stefan Milić ali na njega se nije računalo)
    Dakle 5 ozbiljnih stopera. (4 + Šutalo kojem je prva sezona nakon posudbe)

Koja je bila kombinacija ozljeda i kartona više se točno ne sjećam ali tekmu startaju KTC i Perić dok na klubi nema niti jednog. Perić se nakon 30 minuta ozljedi, ulazi Muba na stopera i mi gubimo 3:0, ode liga prvaka.
    Dakle, nedostajao nam je još jedan ili da je umjesto Perića u kadru bio stoper manje podložan ozljedama.

Izjednačimo KTCa sa KTCom.
    J. Šutala sa Jakirom
    Torrentea sa Perićem.

Imamo li u kadru ekvivalent Dilaveru, Lauritsenu plus jedan?
    Galešić, Dominguez + plus jedan.

S druge strane, izbjegavanjem kvalifikacija tako važan dvomeč ove sezone nećemo igrati pa nam možda i ne treba.
  • Mali Zeus
    18.2k
    zona mora imati dežurnog pedra, po Lisici se počelo pljuvati čim je došao.
  • rokikaciga
    2.7k
    Tu je i Moreno.. krivilo ga se za ona dva gola na povratnu a Misica ni na mapi
  • Goncalo Santos
    103
    Miha Zajc ima 31 godinu i samo 309 minuta u Ligue 1 prosle sezone, zar nema neka mlada opcija za sesticu, Misic vec ulazi u ozbiljne godine i sve veci problem mu je defanzivna tranzicija, ne vidim kako bi tu Zajc mogao biti kvalitetno rjesenje.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Zajc dolazi u Istanbul na preglede u utorak, međutim, Fener ne racuna na njega i spreman ga je pustiti besplatno, samo da ode i riješe se njegove plaće...
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    @miro stojkovica se ne troši na desnom krilu negonjebon savrsen za tu poziciji. Sirov , jak ,brz sve sto se os krila trazio. Ima moc ponavljanja. On NIKAD,ne moze biti zamjena za baturinu jer je jednostavno i Technicko i takticki limitiran igrac. Ne moze odigrati jedan prosti dupli pas, ne visi igraca u boljoj poziciji, ima dobar udarac i to je to. Nesto kao Špika na svojoj poziciji,previse losih odluka donosio da bi bio igrac prevage na 10, a na 8 ih imamo previse . Desno krilo je njegova najbolje pozicija
  • Ivdzo11
    7.5k
    Dakle, da ponovimo, Dion Drena Beljo i dalje je prva želja, a razgovori s Augsburgom još nisu došli u završnu fazu. To bi se trebalo dogoditi početkom tjedna, onda će se znati kako stvari stoje, mogu li ga Modri dovesti ili ne. Kad vide kakva je situacija s Beljom, tada će u Maksimiru odlučiti idu li po Ramona Miereza! Navodno dogovor s njim ne bi bio kompiciran, no, čeka se Beljo. Iako, nije isključeno da na kraju dođu i obojica. Treća je opcija Marcelo Ryan, Brazilac iz Japana, koji također čeka ' u redu'. Očekuje se, takav je Dinamova želja, da novi napadač dođe u Maksimir do kraja tjedna! A kažemo, nije nemoguće, da dođu i dvojica od ove trojice. No, prvo odluka oko Belje!
  • Zagi
    10.5k
    Lijevo krilo je njegova najbolje pozicijaKujtim Shalla
    Valjda ovo. Ove izmjene mjesta njega i Vidovića okej ali Stojković je krilni tip igrača , a Vidović povučeni napadač/desetka.
  • Nogo
    8k

Ja se nadam Ramonu koji želi doći kod nas.
    Najgore bi mi bilo da uzmemo Belju i ne znam Ryana, a Mierez ode kod tovarije. To bi bio pucanj u nogu.
  • Crni86
    12.3k
    Mislim da je Mierez neupitan u ovoj kombinaciji (ako dolazi bez odstete) i da je samo pitanje ryan ili beljo.
  • Orc123
    12.4k
    Ne znam cemu ta opcinjenost Beljom koji nije bolji napadac od Miereza a kostao bi ogroman novac, a Mierez bi dosao besplatno.....ne shvacam....i mislim da nam 2 napadaca ako ostaje Kule nisu nasusno potrebni....cemu ulupati tolike pare kad nam treba jos barem jedno krilo, stoper a bome i 6ica.....Beljo bi nam financijski pojeo sva ostala pojacanja
  • Omake
    10.3k
    Zajc većinu karijere je ili desetka ili ofenzivnija osmica ako se igra s dvije. Ima super šut i tehnički je dobar. 50 golova i 50 asistencija u karijeri. Ne djeluje mi kao netko tko može pokriti solo 6 u 433. Možda se našao kupac za Soldu ili ima dovoljno interesa , a Zajc će biti alternativa. Od napadača se stvarno nadam Mierezu. I Mijić i Ryan su mi solidna konkurencija Kulenoviću, a s tim da Ryan ima solidan potencijal preprodaje ako klikne.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Ja bi radije u tom slučaju da se dovede onog mlađeg brata od Villara. Mislim da bi nam se isplatio, a ne bi bio nešto skup. Plus lik je baš prava šestica!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.