• scooniepenn
    5.1k
    Za Cordobu vjerujem kako ima ono nesto i da se moze razviti uz adekvatnu minutazu u odlicno krilo. Mislim da je Kovacevicevo poimanje nogometa idealno za njega i da ce u ovom koncepcijski potpuno novom Dinamu on profitirati. Ukoliko nemamo neko bas top lijevo krilo u talonu njegova prodaja u ovom trenutku nema nikakvog smisla. Ostati na Lisici i Topicu za kojeg mi se ne cini da se s njim ozbiljno racuna na desnom krilu bi bila cista lutrija.
  • rokikaciga
    2.7k
    ok. Pita se Bobana i Kovu koji ga nisu proslijedili na jos jednu posudbu, na pripremama je, jucer je igrao i bio cist oke.
  • dinon7
    1.9k

Neznam sto je fantasticno u činjenici da imamo klinca kojeg možemo razvijati a mi ga prodajemo pošto poto samo da maknemo iz rostera sve za koje mislimo da su krivi za prošlu sezonu.
    Kako je mogao kod Bjelice igrati? A kod supkolizaca senatora je bio na tribini? Kako?
    Zar su stvarno svi ti stranci krivi sto su senatori usrali sve sto su mogli?
    Daj dečku šansu ove pripreme pa neka se vidi jel može ili ne. Nisu svi koji su došli prošle sezone toliki uteg Dinamu.
  • NORTE
    17.2k
    Cordoba da zaista valja to bi pokazao u dinamu u ovih godinu dana, a nije se izborio.
    Ako netko može pronaći i dovesti boljeg igrača na toj poziciji onda su to Boban i njegovi ljudi s kojima radi.
    Neka to bude i skuplji igrač, nije problem, jer Cordoba ne daje ništa ovoj momčadi pa je svakako preskup.
  • Davieboy86
    634
    Nije se izborio zato sto
    nije uopce niti igrao , a i kada je igrao nasa igra je bila za racku. Cordoba ne ide nigdje. Pazi sta ti kazem
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Ja ne znam hoće li ga prodati ili ne, ali to što ga ti i ja nismo dovoljno gledali ne znači da su ljudi u klubu debili i da nemaju uvid u njegove mogućnosti. Očigledno nešto ne štima akda ga se žele riješiti, a moje nagađanje ide u smjeru toga da je taktički totalna nula, a u ovim godinama je malo prekasno da ga se uči osnovama, a za lovu za koju je plaćen.
  • Mlađi referent
    13.3k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/luki-stojkovicu-ce-trebati-drs-za-plasman-u-udarni-sastav-ali-ima-jednu-veliku-prednost-15600104

Nakon što mu je Kovačević jučer uništio iluzije o Galešiću, Olivariju je ostao Stojković.

Koji šrot od novinara.
  • NORTE
    17.2k
    Di se mogu vidjet postave (tj. minute igrača koji su nastupili) pripremne protiv Brava?
    Na webu dinama nema.
  • Crni86
    12.2k
    Ako su slike sa drustvenih mreza od danas, onda je Gale nazad na terenu i trenira s ekipom sto je svakako dobar znak
  • Zvonkec
    261
    Cordobi je veliki minus bio jezik. Darwin Nunez je plaćen 100 milja u liverpool pa se zbog jezične barijere nikako nije uklopil. Hrpa Španjolaca je došlo dečko je tu godinu dana, pišu novine da je kliknul s mpv-om, nema više ristu iza sebe da ga aktivno ignorira, nema više klanova, povlaštene kaste igrat ćemo sigurno sa krilima i treba nam brzina s obje strane. Mislim da nam te 2 milje, pola milje gore dolje nebu pobjeglo do zime i da dečko konačno dobije pravu šansu. Da smo dofurali jagušića onda bi rađe da se njega gura ovako ajmo probat dobit koju milju više ak se dečko izbori. Priče on se kod 4 trenera nije izborio su smijeh. Stojke je bil pokopan kod trojice i onda ga je prevara ubacio na desno krilo pa je bil najbolji igrač. Prošla sezona je totalni kaos bila i ocjenjivati klinca s drugog kontinenta koji samo španjolski govori po njoj nema smisla. Nadam se da bu ostal ili da se bude dovel jeftinije a bolje i mlađe ljevonogo krilo umjesto njega
  • skener
    4.7k
    Momčad Marija Kovačevića će od ponedjeljka biti bogatija za još dvojicu nogometaša. Dinamu će se u Sloveniji priključiti Moris Valinčić i Branko Pavić.

Obojica se vraćaju nakon ozljeda, potpuno su zdravi i spremni za pripreme.
    Posebno će zanimljvo biti vidjeti novog desnog beka Valinčića koji je došao kao pojačanje. Imao je peh, baš kad se trebao otisnuti u Sloveniju, zaradio je upalu treće metatarzalne kosti, pa je zbog predstrožnosti ostao u metropoli.

Upala je prošla, Moris se oporavio i do kraja priprema će vjerojatno debitirati u seniorskoj momčadi Modrih. Od njega se puno očekuje, trebao bi biti prva opcija za poziciju na desnom boku, s Mateom Lisicom ispred njega na desnom krilu činiti ‘istarsku transverzalu‘ koja će se nadopunjavati u defenzivnim i ofenzivnim zadacima.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    trebao bi biti prva opcija za poziciju na desnom bokuskener

Uz medijsku kampanju protiv Galešića i Stojkovića, nastavlja se ista i protiv Pierre-Gabriela. Osobno sam zadovoljan Valinčićevim dolaskom kao zamjenskim bekom, ali kakve su to gluposti da će čovjek nakon ravno 0 treninga samo tako izbaciti iz prvih 11 jednog od naših najboljih igrača.
  • Mali Zeus
    18.2k
    Očekujem da kad se Valinčić vrati da će onda biti teorija da je pao kod Kovačevića u drugi plan.
  • Jurki
    18.3k
    Novinari ne kuze da 1 bek nemre sam igrati celu jesen.
    Raspored bu brutalan i moralo se bu rotirati.
    Npr RPG igra u cetvrtak celu utakmicu i ocekivati da opet igra u nedjelju je ludost.
    Isto tak tu su kartoni, ozljede itd.
    Biti ce dovoljno minuta za oba beka, isto je i u slucaju Gode i Vinlofa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.