• Filip85
    286
    Čak je i prasičko u jednom podcastu rekao da bi od stranaca jedino Cordobu ostavio jer je mlad....a svi znamo da prasičko mrzi strance u Dinamu.
  • hardek
    5.1k
    Ja sam u startu bio protiv dovođenja Cordobe, al kad smo ga već doveli sada bi bio najgori trenutak za prodaju po meni jer talenta u njemu ima. Taman se sad već aklimatizirao polako i siguran sam da će biti bolji nego prošle sezone. Osim toga desno realno imamo samo Lisicu kojem će isto trebat neki period da se privikne tako da mu realno ni konkurencija nije bajna.
  • Goncalo Santos
    91
    Index veli da Cordoba nije u Kovacevicevim planovima, iako je na pripremama, igra, a bome i zabija...
  • Droljo
    18k
    Imamo desnih krila koliko god treba. I špiku.
  • NitkoBitan
    28.3k
    Ode Cordoba, ode Spika, mozda ode i Hoksa. Nadam se da ce se u eteru pocet spominjat krilo, i to kapitalno!

U petak idem podrzat tu pricu sa 170 eura. 50 tisuca clanova x 170 eura = 8,5 milijuna eura. I za Belju i za stopera i za krilo. Ajmoo ljudii!!
  • jedan u nizu
    13.9k
    50 tisuca clanova x 170 eura = 8,5 milijuna eura. I za Belju i za stopera i za krilo. Ajmoo ljudii!!NitkoBitan

Da je netko drugi, rekao bih koji ti je,
    Ali ovako vjerujem da si namjerno sarkastican :sweat:
  • dumitrumitu
    1.5k
    Nadam se da će Cordobi dati šansu na pripremama da se nametne. Nisam siguran da je Lisica bolji.
  • mrgud
    466
    Cordobi možda jednostavno nije odgovarao prošlogodišnji Dinamo spor,igra u širinu,a ovaj koji je okomitiji sa puno večim intezitetom možda se savršeno uklopi,Ja ga ne bi prodavao da završetka priprema gdje će se vidjeti da li je za nas ili nije
  • Orc123
    12.4k
    Da bi bilo koji igrac na svijetu pokazao nesto, pogotovo kad dođe u potpuno novu sredinu mora neki kurac i igrati....kako mozes znati jel vrijedi ili ne ako ne igra....on je imao jako zapazenih utakmica ali i onih u kojima je bio nonsalantan.....treba dobiri par utakmica u kontinuitetu pa onda mozemo pricati o njemu. On potencijala ima i to se vidi!

Ako ga plate 2mil eura, kolko smo i mi njega ok, prodat ga ali samo ako mislimo dovesti neko ozbiljno i jako krilo. Naravno tu mislim na ljevaka a ne opet jos jednog igraca sa kontra nogom.....
    Ako ne mislimo nikog dovoditi onda dati decku vremena bar do zime da pokaze sto zna, naravno i da igra....
  • Amigo86
    34
    ma ja mislim da index sere, prijatelj mi igra u bravu i rekao da je bio danas jedan od boljih, mlad igrač sumnjam da bi se ga kova riješio samo tako...
  • Zg123
    2k
    Nadam se da ne mislimo ici u sezonu s Topicem i Lisicom kao opcijama na desnom krilu
  • K3p
    311

Samo lisica, topića ćemo na posudbu poslat
  • Davieboy86
    634
    Prvi je sluzbeni tjedan prijelaznog roka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.