• Mali Zeus
    18.1k
    Jesam, tako da isto mislim idalje. Živio.Nolifer

:lol: :rofl:

Autor ne bira naslove, index ciljano bira ovakve, al dobro ti i dalje isto mislim nakon kaj si pročitao tekst, živio rođo.
  • Mališan
    1.9k
    Jel postoji negdje sažetak jučerašnje pripremne utakmice? Na yt ne nalazim (samo cijela tekma)
  • Mazalo
    388
    Sažetak Evo upravo je Dinamo objavio..
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ne znam jel itko pisao, ali se nadam da će netko (makar i neformalno) demantirati čobana Garciu, aktualnog trenera Hajduka.

Osim što se bombardiralo da je kontaktiran iz Dinama i da je odbio takvu ideju, sad je i sam naglasio da je bilo interesa, a provjereno je da nije.

Ne znam zašto mu se daje medijski prostor za takve gluposti, kad ionako svi živi znaju da svi “neutralni” čekaju prvo Dinamovu ponudu, pa tek onda Hajdukovu. U kakvom god je Dinamo stanju.
  • striko
    2.3k
    Mislim da ne postoji stranac koji bi izabrao Hajduk ispred Dinama. Odlaskom u Hajduk dobiješ lošiju momčad, manju plaću i veći pritisak.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Pa vjerovatno je rekao istinu da je bilo interesa tako da se njega ne treba demantirati. Samo nije on taj koji je odbio Dinamo već vjerovatno obrnuto.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ako je interes da je netko iz vrhuške pitao nekoga u Puli “kakav je Garcia trener” onda ga je moguće bilo.

Za mene je pojam interesa kontakt s ovlaštenom osobom/managerom ili samim trenerom, razgovor o viziji, načinu rada i uvjetima.
  • Zvonkec
    253
    Bok ljudi, sve bu to sjelo na svoje mjesto vidli smo jučer da nam netreba ljevo krilo i da čak i da hoxha ode imamo dosta kvalitete u stojkeu i vareli. desno je klimavo ali prva je tekma bude to lisica pokril, a ja se još uvijek nadam da bu se cordoba asimilirao i proigrao. Sad ima dost španjolaca još ak mierez kapne pa ga uzme pod svoje imali bi rakete s oba krila. Moja zamjerka je izbor mjesta priprema. S obzirom da imamo duge pripreme mislim da smo trebali barem na roglu ili nekaj još višlje jer brdo kod kranja je otprilike 100 metara iznad zagrebačke nadmorske visine i tu niš ne dobivamo u vezi većeg akumuliranja snage a vidimo da ni temperature nisu niš manje neg tu. Trebalo je negdje na 2000+, barem rogla na 1500
  • ksapi
    5k

Srecom pa ih ukrajinski dio poslovanja i dalje drzi iznad vode
  • Sajla
    10.4k
    Jesu li vas ipak malo iznenadile tolike promjene u Dinamo ovoga ljeta, činjenica da su klub napustili Petković, Pjaca, Ademi, Ristovski...?
    - Pa možda me malo iznenadilo to, ali ako su takvi potezi bili nužni za osvajanje naslova prvaka, onda neka tako i bude. Svi znamo kakvi su to bili igrači i koliko su dali Dinamu.
    cron1ck

Lisica koristi ispravno glagolsko vrijeme...
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Jel ima netko ovu fotku bez brojke članova i uređivanja? Ako netko ima bio bih zahvalan ako postavi ovdje ili pošalje u inbox.

[img]http://515510071-1043804611270492-1268042470560118987-n.jpg secret banner loading screen 4
  • NORTE
    17.1k
    Ako Zvone uspije prodati Cordobu za 2 milijuna eura to će biti top posao kluba.

Francuskom drugoligašu za 3.2 milijuna eura prodati dvojicu igrača viška i dodatno rasteretiti plaće, to je fantastično.
  • Pacho
    1.9k
    Ali onda ostajemo na jednom desnom krilu pa opet treba platiti transfer i nekome dati placu.
  • rokikaciga
    2.7k
    Ostajemo na 2.5 desna krila? Lisica, Topic, Stojke?
  • Pacho
    1.9k
    Na Topica ne racunam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.