• Keyser Soze
    14.6k
    Ionako je germanijak još prije 2 dana stavio članak da Kačavenda odlazi.
  • Sajla
    10.3k
    samo kaj se tu radi o objavi za Bočkaja :)
  • vlakdozemljesrece
    0

Highlight Petra Bočkaja u Dinamu je zasigurno onaj video predstavljanja, i tjt
  • Keyser Soze
    14.6k
    Aha, isprike :lol:
  • Odani Zgd
    626
    Žao mi Kačavende,kod Bjelice je čak i igrao,al bolje za njega da ide gdje će igrati,nego da sjedi na klupi.Sretno Lukas!!
  • Droljo
    17.9k

Nek se on razigra i vrati na godinu.
    Znam da imaju pravo kupit ga ali lako im igrač kaže da neće ostati tamo...
  • criticus
    4.3k
    Highlight Petra Bočkaja u Dinamu je zasigurno onaj video predstavljanja, i tjtvlakdozemljesrece

Brzo zaboravljamo. Gol Šibeniku iz slobodnog za osiguranje naslova mi trenutno prvi pada na pamet. Jasno je da se taj transfer nije ni izblizu isplatio ali zasto tako drastično omalovažavat svakog igrača koji nije zadovoljio u Dinamu mi nikad neće bit jasno.

Također što se za Špikića piše. Pa od dečka se nije čulo a otkad je doša. Nije igrač kalibra Dinamovih prvih 11 ok, al ako pogledamo šta je igrama odradio u Dinamu, sve ono što tražiš od rotacijskog krila. Šutio, igra, donio neke bodove odnio neke bodove, odnio živaca, zato je i bio to što je, rotacijsko krilo. A to što naši nisu bili sposobni dovest krilo za prvih 11 nije njegov problem.
    Slično vrijedi i za Bulata. A ovdje oproštajke od njih koda su zaraženi. To nije dostojno ni igrača a ni navijača Dinama.

No na kraju svak ima pravo na svoje mišljenje. Pusabok.
  • IvanS
    296
    potpisujem sve napisano.

Ironija je što smo osvajali naslove dok su u ekipi bili i Bočkaj i Bulat i Špikić, a netom završenu sezonu smo neslavno završili.
    Bočkaj valjda nije igrao niti minute, dok su Bulat i Špikić bili na posudbi.

Jbg, činjenice.

Komentar ne umanjuje činjenicu da trenutno imamo stvarno bolja rješenja na njihovim pozicijama i da su transferi sada opravdani. Ali ne treba pretjerivati s lošim komentarima. Ipak su (bili) naši igrači.
  • Paggini
    57k
    Nemam ništa protiv Bockaja, ali pisati da zaslužuje a priori poštovanje je malo pretjerano s obzirom koliko je on poštovanja u većini svoje karijere imao prema Dinamu, što se tiče treniranja i održavanja svoje kilaže, kao i vannastavnih aktivnosti, a za sve to je bio plaćen 600 000 godišnje.

Neki su mogli takav żivot živjeti i odrađivati vrhunske predstave na terenu, ali Bockaj nije.
  • Sajla
    10.3k
    Bočkaj valjda nije igrao niti minuteIvanS

poraz 3-1 od Lokse na Kranjči dok je Bjelica bio trener. ušao u 2. poluvremenu i ubacio nekoliko zanimljivih centaršuteva. jedan od ikonskijih momenata prošle sezone (uz ulazak Perića u špicu zadnjih par minuta na Poljudu).

ŠpikićIvanS

i Špika je igrao prošle sezone, do zime je bio u Dinamu. sjeti se samo utakmice u Bratislavi.
  • IvanS
    296
    Bočkaj valjda nije igrao niti minute
    — IvanS

poraz 3-1 od Lokse na Kranjči dok je Bjelica bio trener. ušao u 2. poluvremenu i ubacio nekoliko zanimljiv centaršuteva. jedan od ikonskijih momenata prošle sezone (uz ulazak Perića u špicu zadnjih par minuta na Poljudu).
    Sajla

Ok, da ne zbrajamo sada to sitno minuta... I Špikić je igrao u prvom dijelu sezone kod Bjelice (bio i najbolje krilo u državi).

Poanta mojeg upisa je bila da nema žaljenja za igračima za koje imamo bolje alternacije (igrački, financijski, kako god). Razlaz je najbolje rješenje, Boban aktivno radi na tome i ima apsolutnu podršku od vjerujem većine.
  • CastAway1986
    3.3k
    Nista novo ,tako ti je ovdje na forumu , eno jučer si mogao na osnovu poluvremena pročitati da će Lisica biti novi Špikić.
    Mozda na kraju Bockaj se nije isplatio ali pamti se gol Šibeniku za potvrdu titule kao i gol Bodo Glimtu..O prečki protiv Salzburga se ne priča a u isto vrijeme se govori o tome kako Kanga nije imao sreće jer je pogađao iste i nariče se za MBukuom i slicnima..
  • Dinamo-SB
    404
    ali stvarno se ne bih čudio da Jakir Jr. se ustali od zime kao prva opcija.Paggini

Ovo se svi nadamo i vjerujem da mali Jakir može bit big next thing. Ja osobno ne bih imao ništa protiv da Jakir bude prvotimac i da ga se razvija. Ne znam kako nekog možemo prodati stvoriti od njega igrača ako mu ne dajemo priliku. Jakirovića vidim kao startera u EL i to ima itekako logike.
    Ako za ikog u ovoj ekipi treba biti razumjevanja ukoliko bude grešaka to je on. Mislim da malog treba gurnit u vatru ako se pokaže dobar na pripremama. Isto tako zvuči logično opcija da Mauro Perković se vrati s posudbe. Dolazak Radeljića bi imao smisla,ali samo ako je Mauro Perković prekrižen kompletno jer njemu,čak i da ne dođe sada, posudba ističe na polusezoni.

Desna strana po meni zacementirana Galešić,KTC, Živković. I imaš u KTC-u čovjeka koji je iskusni igrač i može biti i mentor i uletiti u kritičnim situacijama kad iskustvo igra ulogu.

Ja generalno nisam nezadovoljan obranom,pogotovo jer malog Jakirovića gledam iz druge perspketive,a i ako se, karikiram, malom Jakiroviću da šansa i bude griješio,pa nećemo zbog toga sigurno izgubiti prvenstvo. Imamo odličnu vezu i rotaciju za tu vezu, bekove i rotacijske bekove top. Čak koliko god to čudno zvučalo,nisam toliko ni napadom zabrinut jer vezni red i zamjene ta taj vezni red su nam daleko ispred sve konkurencije u HNLu.
  • Droljo
    17.9k
    Pa dobro ljudi ne treba omalovažavati nikoga ali jebemu 2.7 mil + 550k plaća za gol šibeniku, bodou i prečku redbulu je puno pre malo i to još za poziciju na kojoj praktički nemaš alternativu u klubu.
  • Orc123
    12.4k
    frende, nas je Bockaj kostao 4,5 mil eura...sta da mu NARIČEM za 2 gola i za jednu prečku? Jedan od večih promasaja ikad u Dinamu s obzirom na ulozeno i dobiveno/vraceno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.