• Derby
    439
    Ne bih znao imaju li ili nemaju. Ne zalazim u svaki ducan niti poznajem njihove asortimane. Zapravo, bio neki dan u Areni i isao kupiti natikace. Zamisli, nemaju broja. Za natikace, u 6. mjesecu.Papastrumf

Je li to isto? Jesi ti clan tog ducana, smatras ga svojim ducanom, putujes za njim po drugim gradovima i vezan si za njega cijeli zivot? Da li te uspjeh tog ducana cini sretnim ili si samo potrosac koji ce kupiti negdje drugdje pa si ravnodusan?
  • Nolifer
    11.8k
    Kad smo već kod natikača, kaj nema nekih Dinamovih natikača u ponudi?? :eyes: :up: :fire:

IMG-4368.jpg
  • Nolifer
    11.8k
    Pošto ne mogu više editirati komentar, molim ko može neka editira i stavi u ovaj gore komentar gdje su natikače...

Isto ideja za tenisice :fire: :eyes:
    IMG-4370.jpg
  • fakin
    953
    Izgleda da zona ima dobar utjecaj, toliko su dobili danas robe u Areni da se jedva moze uci u ducan, cure ne znaju di ce slagati toliku robu
  • NitkoBitan
    28.2k
    Ziher priprema za sve ljude koji ce sletit do Zagreba ovaj tjedan i vikend zbog koncerta, odlicna prilika da se obavi kupnja obleke voljenog kluba :smile:

A trebalo bi mozda razmislit o punktima za uclanjenje na odredenim lokacijama.
  • Marley
    4.4k
    Koji fail sam tek sad skuzila u kalendaru :sweat:
    Dva listopada, nema studenog...

20250701-131301.jpg
  • NKDZ86
    4.4k
    bit će to duuug mjesec :lol:
  • Sajla
    10.2k
    kod mene samo jedan listopad. možda te čeka trinaesta plaća pa su ti ubacili dodatni mjesec ;)
  • Marley
    4.4k
    Ma nema veze, odradit ce moj dobri Ivan i taj studeni :strong:
    Vec je morao podmetnuti svoja ledja i za lipanj.

Evo, ni ne kuzi se na prvu da sam ja preuredjivala :grin:
    20250701-133141.jpg
  • Crusades
    16.7k
    Ova majica kratkih rukava iz Purgeri kolekcije brutalan materijal. Top kolekcija sve u svemu.
  • Agramer86
    612
    Zašto ne postoji opcija tiskanja broja na hlaćice u web shopu i postoji li možda u fan shopu?
  • mlinchica
    3.3k
    Sve u zadnjih par mjeseci izlazi u puno boljoj kvaliteti materijala i tiska.

Ako ćete online naručivati svojim curkama, suprugama, kćerima ženske modele majica, samo da znate da je Purgerica (kratki rukav) malo uži i kraći model majice, a fzwl je duži i malo više loose. :wink:
  • skener
    4.5k
    Kolekcija Purger sigurno ide u kategoriju najboljih stvari što je klub izbacio u zadnjih nekoliko godina
  • Odani Zgd
    614
    Hoće bit i neka nova trening oprema ili ostajemo na prošlogodišnjoj?Piknuo bi si neke trening kratke hlačice i majicu nekakvu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.