• Jurki
    18.2k
    Mislim da smo svi za to da se ne reklamiraju kladionice.. ok, a tko nam bu dal tu lovu? Koja firma?
    U Hrvatskoj ne vidim niti jednu firmu koja je sposobna/zeljna dati tolko love kolko daje Favbet.
  • ElDorado
    4.5k
    najgore kaj stalno u ime Dinama zove ovog debila Zorka

Edit: šta metilja ovaj Vlahov to je strasno, lik je nasmrkan, plete mu se jezik i trkelja besmislice
  • NORTE
    17.1k
    Izgleda možda malo tamnije u mraku, al to je prvi dres.dzgkt

Sad sam se sjetio da su prije dvije godine slavodobitno objavili članak da će dinamo na Poljudu igrati u rozom dresu jer zbog bijelih rukava i ramena ne možemo tamo igrati u prvom dresu.

Naravno u međuvremenu je dinamo predstavio i treći dres (crni) i u njemu igrao derbije na Poljudu.
  • nwankwo646
    641
    kažem, antologijski
  • CastAway1986
    3.3k
    Mene zanima koliko vam je bitna snaga protivnika na pripremama? Jer meni ove pripreme igramo sa dosta slabim protivnicima
  • skener
    4.4k
    Doveli smo 10+ novih igrača
    Riješili smo se 15+ igrača
    Doveli smo novog trenera
    Novi dresovi su u prodaji
    Godišnje idu u prodaju

A Srpanj je danas tek počeo, do prve utakmice u novoj sezoni ima više od mjesec dana.

Očito se ovaj prijelazni rok stvari rade na vrijeme.
    I ono što je najvažnije sve nekao teče glatko, bez puno kompliciranja i razvlačenja po novinama.
  • Nolifer
    11.8k
    Danas je početak priprema... Kak se kaže prva se pamti...
    Momčad je pokrpana, slagaju se zadnje kockice i vjerujem da će imat glavu i rep, onda tko preživi pričat će...
  • Fan
    1.2k
    osim što je najvažnije da smo brdo toga riješili prije samih priprema, konačno je u vodu pala i ona floskula "prijelazni rok je tek počeo..." pa se možemo stalno referencirat na ovaj rok.
  • mali M
    7.9k
    odgovorit ću ti sa početkom posta ispod tebe...
    "Doveli smo 10+ novih igrača
    Riješili smo se 15+ igrača
    Doveli smo novog trenera"

Po mom iskustvu kroz desetljeća praćenja Dinama, apsolutno nikakve veze nije imalo dal igramo pripremne sa Realom, Shahktarom i West Hamom ili Gornjim Prepuštevcom, Teplicama i Babinom Gredom, a još manje kakve smo rezultate imali na tim prijateljskima.
    To treba iskoristiti za uigravanje, za učenje taktike i za dizanje morala i momčadskog duha što je isto jako bitno.
  • barbax
    357
    Kakva su ono sranja na objavi od Zone da je Dominguez došao 'na nagovor' Danija Olma?!

Zvuči ko neka izmišljotina plaćenih piskarala koji se sprdaju da je nekog trebalo nagovarati da dođe u Dinamo. Koji k?

A još lijepo čovjek objasni zašto je došao i da ga nitko nije "nagovarao".
  • Jurki
    18.2k

"Naravno da mi je Dani Olmo puno toga ispricao o klubu i gradu, tako da imam velika i pozitivna ocekivanja".

Gde ti tu vidis nagovaranje?
  • barbax
    357

Zona Dinamo objavila na facebooku...

Zona Dinamo
    Kadar za sezonu se polako poslaguje. Od danas imamo još jednog stopera. Iz Barcelone na nagovor Danija Olma dolazi nam mladi Sergi Dominguez.
  • deda
    38.1k
    To je samo stilska figura kolega koju smo upotrijebili.
  • Shkera
    549
    Evo za one koji su se bojali, 55 milja vrijedimo na TM s velikim potencijalom za rast ove sezone ako budemo pravi.
    https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/startseite/verein/419

Screenshot-2025-07-01-at-09-25-32.png
  • Crni86
    12.1k
    Koliko smo vrijedili lriie sezone 2018/2019, a koliko poslije? To bi bilo zanimljivo za vidjet jer mislim da cemo ove sezone imat slican potencijal za rast.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.