• Sajla
    10.1k
    a tamo negdje oko 39-40. sekunde, krilo dođe do korner crte, povratna na vrh peterca i tamo se stvori zadnji vezni koji izbija umjesto da u laganom kasu prema šesnaestercu gleda svog igrača kako zabija... 7 igrača u svojih 16 metara umjesto 2 stopera protiv 4 protivnika i obranili se! kakav avangardni pristup za Dinamo iz sezone 24/25 :cry:
  • NitkoBitan
    28.2k
    Dominguez, Torrente, Vinlof... desni bek ce trebat sprehat espanol.
  • plavi72
    1.5k

Ne više od 3 milijuna,nije reprezentativac,nije se izborio za mjesto u Augsburgu,po mom skromnon mišljenju,starinska 9 ,uvijek bih prije doveo El torra koji više trči,igra i obranu ,ali očito su problem plaće 750 tisuća ,Mieres ima ,mislim 1,5 ,a Beljo ne znam,ludost je obojicu dovoditi pored Sandra i ostalih mladih napadača.
  • Odani Zgd
    605
    Pa ni Galešić nije reprezentativac pa je plaćen 3 milje....na današnju inflaciju to i nije neki novac.Beljo i Mierez se spominju jer žele u Dinamo.Sad da i idemo na opciju stranca napadača za 4-5 milja pitanje je koga se može uopće i dovest jer HNL možda nekima nije ni zanimljiv.
  • Paggini
    56.5k
    Mi da prodamo Kuleta za 3 milijuna, kojeg ni ne gledamo kao prvu špicu ni kao potencijal, pizdili bi na forumu, opravdano.

Tako da ono, realna cijena Belje je 6-7 milijuna eura i naša jedina šansa je da on potpuno ispizdi Augsburg svojim ponašanjem pa ga puste za 4 milijuna ili nešto, takozvani Ivanušec manevar.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Iz dobro obaviještenog izvora saznali smo da azerbajdžanski klub Qarabag, u kojem igra Abdellah Zoubir, aktivno pregovara o dovođenju Samyja Mmaeea, koji je trenutno pod ugovorom s Dinamom iz Zagreba do lipnja 2028.

Dogovor bi se mogao formalizirati u nadolazećim danima, za procijenjeni iznos manji od 500.000 eura. Odličan posao za Qarabag, koji se priprema ojačati svoju obranu iskusnim igračem koji je još uvijek međunarodno aktivan.
  • Odani Zgd
    605
    Tako je....mi ćemo morat početi plaćati odštete od 4-5 milja jer takvo je tržište danas,ako zeliš neko ime.Mi bi za neke svoje igrače 30 milja,a kad treba dovest nekoga,onda je to previše.Za 2 milje danas dobiš Cordobu,Špiku itd
  • NitkoBitan
    28.2k
    procijenjeni iznos manji od 500.000 eura. Odličan posao za QarabagIvdzo11

Jesmo ih zajebali hehe, jos ce ga platit :love:

Veliki demokratski stoper Mmaee nije ni pomislio na otpremninu!
  • Paggini
    56.5k
    Odličan posao za QarabagIvdzo11

Hahahaha, @Ijayi Atiemwen će ubrati jedan rikverciććć
  • Dadox
    511
    Ode li i on ostaju nam Perić i Brkljača jel tak!? Zagija bi ostavio za 3.golmana.
  • YasutoWakizaka
    179

Trenutno stanje
    Otišli:
    Petko, Ademi, Rile, Pjaca, Sučić, Bati, Rog, Franjić, Moha, Mbuku, Belcar, Oliveras, Bernie, Štefulj, Kanga,
    Vrbančić, Bočkaj

Upitan status:
    Mmaee, Cordoba, Zagorac, Perić, Hoxha, Brkljača, Špikić, Bulat, RPG, Mišić

Vratili s posudbe:
    Topić, Živković, Filpović

Igrači koji su došli:
    Ljubičić , Soldo, Mudri, Lisica, Goda, Villar, Vidović, Vinloff, Valinčić , Kulušić, Dominguez

Mladi -> Seniori:
    Jakirović, Varela, Ćutuk, Mikić

Potencijalna pojačanja
    Beljo, Mierez, Radeljić
  • Dinamosaur
    2.3k
    Zagija bi ostavio za trenera 3.golmana.Dadox
    ispravak cisto da nam atmosfera ne zamre na klupi jednom
  • Blue Label
    79
    Rpg i mišić nisu upitni
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.