• scooniepenn
    5.1k

Da je tako kako ti kažeš onda ne bi Modrić, Kiki Ronaldo, Perišić, Teophille bili iznimke, a ne pravilo u svijetu vrhunskog nogometa. Uz fizičke predispozicije samo oni koji treniraju kao marinci i koji su toliko predani u smislu životnih navika mogu s 35+ godina biti na fizičkoj razini i s minimalno ozljeda (ili se nakon teške ozljede vratiti kao Perišić na ovakav način) kao ovi gore navedeni.
  • znajdatevolimja
    1.4k

Ma dobro, hiperbole radi sam to rekao.
    Ali komentari stvarno znaju bit tolko odvratni i glupi da mi ih je degutantno čitat.
  • Dinamovapriča
    509
    Živimo u takvom dobu, iza svakog komentara stoji ime i prezime.

Nije to samo u hrvatskoj problem, već i u svakoj državi u svijetu. Za te ogromne plaće igrači moraju bit spremni na svakakve komentare. I sigurno njih boli ona stvar kad čitaju neke ružne komentare.
  • znajdatevolimja
    1.4k

Ne bih se baš složio da ih boli ona stvar kad (ako) to čitaju, jebiga nije ti svejedno.
  • Slepicka
    230
    zna li netko tocno detalje transfera Sucica i Baturine, fiksno,bonusi, postotak? za Baturinu se nakraju pricalo 17+5, a vidim na TM-u 18M, i da se opet prica o 18+7 cifri. Koliko je Sucic? 14+2,5M? imamo li 15% za svakoga ubuduce? Hvala!
  • El Madrigal
    522

Potpuno se slažem. Za sad Vrba nije. Ok, dobili smo minimalan iznos, a ako smo pogriješili, neka on bude najbolji igrač Osijeka, odvede ih u Europu i nagodinu ce doći kupac s 4 milijuna eura od kojih nama ide milja i 600 i ovih 250 tisuca što je sasvim OK. A mi ga.nemamo kad razviti za 4 milje eura. On ne može dobiti prilike. Sve u svemu ovo je odlično, a ekipa je već spomenula, nije se on realno nametnuo ni u Loksi.
  • Crni86
    12.6k
    ma slazem se da su to fenomeni i da je u tim godinama to rijetkost.

Ali u ovim najzagrizenijim godinama svi igraci treniraju i pripremaju se prije sezone. Samo eto kod nas igraci su rade ocito volje vise popit pivu i zapalit cigaru. Isti ti igraci su prije 5,6 godina bili ti koji su bili zagrizeni i fizicki na vrhunskom nivou koji su odrzvali… Sve je stvar motivacije dalje
  • tp1997
    1.7k
    Opet se spominje taj Marcelo Ryan, može li mi netko tko se razumije ili ga je gledao objasniti što itko vidi u napadaču s prosječnom statistikom u Japanu?
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ljudi jel gledao iko ovoga Ryana sta se spominje ? Kakav je ? Meni statisticki ne djeluje kao kapitalac koji ce zamjenito Petka a mozda se i ne kupuje kao taj nego rotacija. Znam da je statistika kurva ali... Nasao Sam se iskreno najvise mierezu
  • scooniepenn
    5.1k

U drugom dijelu svog posta si dao odgovor. Zato je Teophille spreman kako je spreman, a Ademi koji je 2 godine mlađi djeluje kao da je stariji 10. Pritom zaista ne znam kako Ademi trenira i živi, ali zasigurno to nije spartanski režim kao kod Tea. Mislim, nebrojeno puta sam na njegovim storyjima vidio da čovjek trenira na slobodne dane, i to je to. Ne može nitko tijelo prevariti.
  • Dani Olmić
    1.8k
    Kakav Marcelo Ryan, kakvi bakaraci … to nije ni k od kapitalca

Mierez ili Beljo - sve ostalo je daleko ispod prosjeka
  • Tranzicijski Napad
    631

a kaj ako nemres dopeljat tu dvojcu?
  • Dani Olmić
    1.8k
    pa valjda ce uspit dopeljat miereza ako decki raskine ugovor
  • Tranzicijski Napad
    631
    Tko garantira da ce raskinut ugovor, olivari ili oni insajderi sa facebooka?
  • Dani Olmić
    1.8k
    ne garantira nitko ali navodno zeli doc u dinamo

Ako on i beljo propadnu nema gorjeg nego past na nekog tamo divljeg ryana :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.