• jakov1
    724

Ne kuzite vi mene. Ne brinem ja za prodaju, naravno da ce se karte rasprodati, kao sto bi se Liverpoolove ili Dortmundove prodale za vise tisuca eura, ali nije ovo Amerika da se stadione i dvorane gleda samo kroz profit. Proda se i boca vode za 10-15 eura na festivalima, proda se stan za 5 tisuca po kvadratu, ali ne znaci da Dinamo treba prodavati po toj logici.

ulaznica za sjever košta neznatno više od 10% prosječne mjesečne neto plaće u Zagrebu, može se kupiti na rate bez kamata i tu svaka priča završava jer to naprosto nije preskupoBosskovitz

Ovo mi je izjava zagrebackog samca, po mogucnosti IT-jevca ili slicno, koji rucak na poslu narucuje preko Wolta, zivi u stanu od roditelja ili eventualno placa stan, a ostalo trosi samo na svoju finu guzu.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Smatram da 170eura za sjever uz mogućnost na rate nije preskupo i sasvim je prihvatljivo. Tko stvarno želi godišnju taj je veç od prije par mjeseco poĉeo stavljat sa strane od plaće za godišnju. Sve je stvar pripreme i prioriteta. Negdje žrrvuješ nešto da bi si priuštio nešto bolje i važnije u tom trenutku. I što je najvažnije štediš uvijek i uvijek moraš imat nešto sa strane u nekim iznenandnim situacijama.

Danas ljudi imaju novaca, a puno kritiziriraju sve i svakoga da je loše. Plača jednog konobara je 1200eura minimalno plus bakša, perač suđa ima 1300eura u restoranu. To su najniže rangirani hijerarhijski poslovi danas. Uz malo truda volje edukacije možeš imat plaću od 1500eura+ bez ikakvih fakulteta itd. Da ne govorim koliko roditelji pomognu sa svojim primanjima i prijašnjim zemljištima,automobilima itd...
  • jedan u nizu
    13.8k
    Ovo mi je izjava zagrebackog samca, po mogucnosti IT-jevca ili slicno, koji rucak na poslu narucuje preko Wolta, zivi u stanu od roditelja ili eventualno placa stan, a ostalo trosi samo na svoju finu guzu.jakov1

Nemoj pretjerivati sad :roll:

Pa ne odvajas 10% od svakog mjeseca na godisnju ulaznicu. Odvojis jedan mjesec 10% i miran si za cijelu godinu.

Govorimo o vremenu gdje se 170 eura potrosi na jedan izlazak (bez jebemti). 170 eura ne mozes vise ni za kuvertu spremiti za svadbu jer je nekako slabašno.
    Jedan izlazak u kino za dvoje, sa kokicama i dva pica te kostaju 30-40 eura, a za 4x toliko mozes dinamo gledati preko 20 puta.
    300 eura te košta nekakav servis na autu, a toliko platis godisnju za zapad.
    300 eura te kosta 3 noci u apartmanu na moru u koji nije ulozeno od 1984. A ici ces svake godine tamo i to na vise noćenja.
    360 eura te košta low budget smartphone koji vecina ljudi mijenja svake dvije godine.
    360 eura ti zena spizdi na doslovno par komada odjece u jednom sopingu.
  • Marley
    4.3k
    360 eura ti zena spizdi na doslovno par komada odjece u jednom sopingu.jedan u nizu

Zato trebate pazit koga zenite :joke:
  • Tvrdica McTvrdi
    735
    Jedan izlazak u kino za dvoje, sa kokicama i dva pica te kostaju 30-40 eurajedan u nizu

Ali jedno ne isključuje drugo. I kino karta je preskupa i 30kn za Zlatni Pan je preskupo i autocesta nam je preskupa i HNL karte su preskupe. Živimo jednostavno u obzirom na primanja jako skupoj državi i to je to. Požalimo se da je skupo i idemo dalje, nisam pročitao dosad nijedan post da je netko optuživao klub, pozivao na bojkot, ne kupnju godišnje ili bilo kaj. I to kaj se netko požali da su marelice preskupe ne mora mu odmah drugih 5 kontrirat s time da su trešnje još skuplje...
  • Bosskovitz
    17.1k
    Ovo mi je izjava zagrebackog samca, po mogucnosti IT-jevca ili slicno, koji rucak na poslu narucuje preko Wolta, zivi u stanu od roditelja ili eventualno placa stan, a ostalo trosi samo na svoju finu guzu.jakov1

Doslovno svaku napisanu stvar si fulao, kaj i dalje ne mijenja činjenicu da godinu dana možeš ići na utakmice kluba za protuvrijednost 10% jedne prosječne mjesečne plaće. Ako uzmeš na rate to je 3,3% plaće kroz tri mjeseca, ako štediš unaprijed to je odvajanje oko 0,8% prosječne plaće svaki mjesec.

Ako ti misliš da je takva cijena “gledanje stadiona samo kroz profit”, problem je u tebi.
  • BBB Mataa998
    2.5k

Ma daj me nemoj jebat za klub kao Dinamo da je preskupa godisnja ulaznica od 170 ili 360€ za cijelu sezonu i Europu. Oces mukte?
  • duksy
    364
    A nekad smo za kunu imali kartu, kobasice i harmonikaša.
    Prokleta inflacija.
  • The Undertaker
    8.3k
    Meni je jasno da klub želi veće cijene ulaznica/pretplata jer će zaraditi više ali mi nije jasno zašto bi to htjeli gledatelji. Normalno je da ljudi žele što jeftinije karte i da pritiskaju klub da smanji (ne povećaje) cijene. Cijene karata trebaju biti niske (bagatela) za djecu, studente, nezaposlene i umirovljenike. Mi ostali ćemo se snaći.
  • kibatech
    54
    takvi su prošle sezone na loše rezultate pisali da treba dat besplatne karte :lol:
  • Zoran
    220
    Cijene godišnji NISU skupe i AMEN. Ako nemaš love, svaki mjesec staviš sa strane 15 eura i evo ti godišnje. A kaj bi reko da hodaš na gostovanja, možda i hodaš!? Pa za hebeni ST potrošiš 70-80 Eura , a tamo je karta 5 € ( benzin, cestarine, jelo i piće)....da ne pričam za Euro gostovanja. Plaće su se digle, ali su se digle i cijene, jedino je pitanja na kaj ti nije žao dati lovu, a na kaj je. Jedan moj prijatelj dva puta godišnje kupi tenisice za 200 Eur i za to mu nije žao dati lovu, ali kada mu kažem da ide samnom na tekmu Dinama onda je baš bez love. Drugi ima svaki dan ili svaki drugi dan love za bertiju ( a svi znamo koliko je piva u bertiji, pa još kad se zarunda) , ali isto tako nema za ići na utakmice... sve je stvar prioriteta.
  • NitkoBitan
    28k
    Cijene karata trebaju biti niske (bagatela) za djecu, studente, nezaposlene i umirovljenike.The Undertaker

Studenti ne mogu radit i zaradit za godisnju? Kaj cekaju nezaposleni a posla iza svakog ugla?
  • Jurki
    18.2k
    Cijena godisnje nije uopce pretjerana.. 170 eura/18 ut prvenstva i 4 EL ispadne 7,4 eura po tekmi.
    Tolko kosta karta za utakmice županijske lige.

Njurga se za cijene karata.. a nemres dojti na red za jebenu pivu dal prije tekme v birtiji ili na samom stadionu. Jedna kutija cigareta je 4.5 eura.
  • The Undertaker
    8.3k
    Tako je, treba oderat studente i penziće da nadoknadimo minus od otpremnina trenerima, briljantne transfer politike i gubitka prvenstva.
    Baš sam si mislio hoće li biti toliko bezobrazni pa, nakon onakve prošle sezone, podići cijene ulaznica. Srećom ima još razuma u klubu.
  • serbus
    5.1k

Student godišnju zaradi preko ugovora ni za tjedan dana i miran je godinu dana. Pa to je cvijet društva ako nisu sposobni zaraditi 170e preko sc neka odustanu od faxa.

Jebiga život ih kasnije isto neće maziti većinu da bi oni samo učili ili radili samo jednu stvar.

Malo mi to titranje jaja ljudima od 20g ide na onu stvar a njima najveći problem ako kolač poskupi za 20 centi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.