• Teofil Kateran
    2.8k
    Pa bio sam i ja na Pafosu sad nedavno u 10. mjesecu i definitivno je na moru, od apartmana sam imao 10 minuta pješke do plaže.

Grad je definitivno na moru, ima više plaža uz more, dvorac Pafos je uz samo more, još nekoliko znamenitosti također.
  • Jurki
    18.2k
    Pa bio sam i ja na Pafosu sad nedavnoTeofil Kateran

Kaj ni ti ne smijes na "more"? :rofl:
  • Mr Anderson
    12.3k

A jesi uporan, napisao si laž, sad se koprcaš. Paphos je na moru isto koliko i Split i Rijeka i Pula. Ali nebitno, Paphos je prvak, igrat će kvale za LP, a Ivušić ima ugovor još 2 godine. Nema šanse da ga sad puste osim da dobiju nemoralnu ponudu. A od Hajduka je ne budu dobili.
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Kaj ni ti ne smijes na "more"? :rofl:Jurki

Ma svake godine sam u Ninu, a oko Zadra je jak utjecaj tovarluka pa sam morao malo vidjeti i provjeriti kako je biti na moru bez gledanja takvih hahaha
  • Tvrdica McTvrdi
    745
    Okej onda je, ako će ti to razvedriti ovaj kišni petak.
  • Shkera
    476
    Screenshot-2025-06-27-at-10-42-52.png

Jaka je ta treća njemačka...
  • NKDZ86
    4.4k
    ostala mu je bauštela da tam ode na probu bili tić
  • Zagi
    10.4k
    Sanjali su 7-8 top igrača od tog drugog mjesta u YCL, a dobili ...
    Ah, juniorski nogomet. Daleko je to od karijere.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    slažem se sa svim

dakle, ovo je još jedna sezona u kojoj ako se desi još jedno neosvajanje titule kriv isključivo Dinamo, a ne zaslužan hajduk/Rijekdon

Ma naravno kao i prošle sezone. Sumnjam da igrački se može/možemo ponovit onakvu sezonu, ali evo, da ne stavljamo baš ražanj a zec i dalje u šumi.
  • rakurs
    1.6k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/transferi/nista-od-garcijina-pojacanja-hajduku-bjezi-jos-jedna-velika-zelja-umjesto-na-poljud-odlazi-u-grcku-15598247

Nakon podosta medijskih tretiranja ide li u Hajduk ili ostaje u Puli, čini se da vratar Istre 1961 Lovro Majkić (25) ima treću soluciju. Naime, kako doznajemo iz grčkih izvora, u subotu se u Solunu očekuje 25-godišnjeg Zagrepčanina, koji bi trebao obaviti liječnički pregled i potom, ako je sve u redu, potpisati za Aris!

Stvari su se događale prilično brzo jer se do prije dva dana činilo da će Majkić sigurno ostati u Puli, gdje je bio član Istre 1961 od 2018. godine.

Gonzalo Garcia ima visoko mišljenje o golmanskim, ali i karakternim vrlinama Lovre Majkića i želio ga je dovesti u Hajduk, ali kako se čini, nitko se iz splitskog kluba nije ni javio Istrinom vrataru.

S obzirom da je u pitanju Matteoni, mislim da je to to.
  • Mr Anderson
    12.3k
    nitko se iz splitskog kluba nije ni javio Istrinom vratarurakurs

Kad su čuli da bi trebali nešto i platiti za njega.
  • Jurki
    18.2k
    Gonzalo Garcia ima visoko mišljenje o golmanskim, ali i karakternim vrlinama Lovre Majkića i želio ga je dovesti u Hajduk, ali kako se čini, nitko se iz splitskog kluba nije ni javio Istrinom vrataru.rakurs

Ovo je sve.
    Hahahahahha

Bu na kraju i rupetina Lucic dobar.
  • Crni86
    12k
    ali kako se čini, nitko se iz splitskog kluba nije ni javio Istrinom vrataru.rakurs

Aha niko mu se nije javio. Tako se to zove kada igrac ne pokaze zainteresiranost kad prede kod tebe…. Jer di bi covik odbija najveci klub na svitu…..

Gori su od koreje po propagandi
  • Pacho
    1.8k

Jer su debili. Ali realno njima je ta generacija vec vise nego dovoljno dala samo prodajom Vuskovica.
  • rokikaciga
    2.4k
    Ako sam dobro zaracunao sljedece godine bi im financijska injekcija prema fin.izvjescu iznosila ukupno 52m eura od Vuskovica

Ako sam u krivu neka me netko ispravi, hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.