• skener
    4.2k
    Klasično Olivarijevo možda da, a možda i ne

Ako se sjećate, pisali smo da je Dinamo je bio zainteresiran i za Brazilca Marcela Ryana, 22-godišnjaka koji igra u Japanu. Ryan je igrač drugoligaša Sagan Tosua koji je ove sezone na posudbi u prvoligašu Tokiju zabio sedam golova u 16 nastupa. Međutim, saznali smo da su Japanci za Brazilca tražili ‘previše milijuna eura‘. To ‘previše‘ je cifra koju maksimirski klub neće, ne može i ne želi isplatiti.

Međutim, prema nekim informacijama koje su stigle iz tog dijela svijeta, te iz izvora bliskih maksimirskom klubu, Japanci su u međuvremenu podosta reternirali, te su bitno smanjili traženu cifru. Pa bi Dinamo opet mogao ‘malo porazgovarati‘ o Brazilcu. Znači li to da slijedi ‘spašavanje vojnika Ryana‘? Pa da stigne u nadolazećem vremenu? Ako već ne sada, moguće je da Marcel Ryan (23) stigne u Maksimir u sljedećem zimskom mercatu.
  • criticus
    4.1k
    Znači li to da slijedi ‘spašavanje vojnika Ryana‘?skener

Velika je vjerojatnost da je cili članak iskonstruiran samo da bi autor ovo napisa. Kad već ne ide "quatro staggione"...
  • Jos-Optimus
    6.2k
    A od vas koji pratite, kakav je taj Ryan igrač?
  • nemapredaje
    5.5k

Misliš da netko prati drugu japansku ligu :nerd:
  • Droljo
    17.7k
    Kakvih luđaka ima ovod nebi se uopće čudio... :rofl:
  • Mlađi referent
    13.2k

Nemojte da vas bune natpisi po novinama
    Ryan je član drugoligaša, ali je bio na posudbi te je igrao J1. U prvom razredu japanskog nogometa ima 70 nastupa i 23 gola. A u drugom razredu samo 9 nastupa.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    ti misliš da ne :lol:
  • Droljo
    17.7k
    Sad nešto čitam u sportskima. Rijeka dovela husića i sad bi kao mogli pustiti radeljića u dinamo. Ne želim reći koji je igrač bolji jer to ne znam. Ali me bode u oči neka obrnuta logika ovdje.
    Oba BiH reprezentativci (radeljić puno više), husić dvije sezone young boysa i sezona prve turske a za radeljića znamo povijest (šerif itd). Husić 4 godine mlađi i miško ga je platio 400k a mi bi za četiri godine starijeg stopera trebali dati oko 2 mil. Ludo!
    Znam da se to tako ne gleda ili uspoređuje ali i to je jedan kut gledanja.
  • Odani Zgd
    599
    I ako uračunamo ugovor i plaću,uz odštetu prema Rijeci,Radeljić bi nas sigurno koštao preko 3 milje....toliko smo se istovarili i za Galešića,a realno još nije opravdao transfer,osim onim izbijanjem lopte na Poljudu s crte.Bojim se da nas Miško opet ne naguzi po običaju,ovaj put s Radeljićem
  • Omake
    9.9k
    Prototip modernog napadača, snaga+brzina, jak 1 na 1, može sam u tranziciji uzeti loptu i nešto napraviti solo, Gyokeres šema napadača. Ove sezone je malo pao u formi, lani je imao 14 golova i 3 asistencije u 2100 minuta. Zanimljiv igrač, ali nije to neko monstruzno pojačanje, više potentan igrač kakvo tržište sada traži. Ako se agresivnije razvije sljedećih par godina, mogao bi imati putanju koju je imao Igor Thiago ili Franjo Ivanović (da 3 sezone za redom skače na stepenicu ili 2 više)
  • NitkoBitan
    28k
    Bojim se da nas Miško opet ne naguzi po običaju,ovaj put s RadeljićemOdani Zgd

Naravno da oce! Kog smo zadnje doveli iz Rijeke da nam se isplatio?
  • BPAM
    178

Mario Gavranović. I to besplatno hehe.
    I ajmo reći Nevistić.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Hvala stari...a to znači da bi bio dobar kao 2./3. špica u početku
  • Laugreano
    4.4k
    Svaki sezonu kad kupimo stopera od Rijeke, Rijeka osvoji prvenstvo. Stop Radeljiću! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.