• BPAM
    177

Kakve su to fore? Kaj doći će tek za 10 dana, zašto??
  • Orc123
    12.3k
    i tako Sutalo prosle sezone u Ajaxu, mogao si mu kompilaciju izvaditi za vjerovati ili ne, bas kao i Gvardiolu.....dese se i lose utakmice ali tad protiv Osasune cijela momcad izgledala uzasno.....imat ce se priliku nametnuti bas kao i svaki dovedeni igrac.
  • Droljo
    17.6k
    Bravo, i onda kaj, ako Vrbi naraste cijena u Osijeku, a tražil buš pojačanja, onda buš iskeširao kolko 2 i pol milje?Nolifer

Mi nismo u mogućnosti razvijati puno mladih jer ganjamo rezultat! Ne preostaje nam drugo nego sa iskusnijim igračima zaradit lovu i onda stvarno dati tih 2 mil za vrbu ako bude tak kak ti veliš. Iako ja mislim da on nebu igrač za dinamo.
    Evo vidim da ti je kolega već odgovorio...
  • shameless86
    316
    pise olivari da rpg mozda ode ovo ljeto..da nije potpisao ugovor,i da mu klub neće radit probleme ak zeli otići
  • Slepicka
    136
    bio je rezerva zato sto nisu vise htijeli razvijat tudjeg igraca nego su gurali svoga oporavljenog Krivaka zadnjih 10 kola, inace bi igrao normalno. Ali da, slazem se da je odlicno poceo pa u drugom dijelu sezone malo posustao, sto je normalno za mladog igraca i prvu pravu seniorsku sezonu.
  • Orc123
    12.3k
    Villar zapratio Sergija....vjerojatno onda skupa dolaze u Sloveniju, valjda danas ili sutra u ZG....gdje bi se drugacije upoznali!? Tako da, po tome mislim da skupa dolaze danas ili sutra u ZG.....
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    da rpg mozda ode ovo ljetoshameless86

Ovaj potez mi se ne sviđa
  • Sajla
    9.9k
    "odnosno maksimirskom klubu slijedi dio financijskog kolača od idućeg transfera" = i po ovom članku imamo postotak od sljedeće prodaje.

hipotetski, neki strani klub nudi 2 milijuna, Osijeku pripada 1,2 milijuna ako je taj naš postotak 40%. ali i mi vidimo da nam Vrba može biti koristan, pa Dinamo ponudi 1,2 milijuna Osijeku, a Vrba veli da ne želi van nego hoće natrag doma. već smo dobili parsto tisuća kad smo ga prodali Osijeku, dakle potrošili smo manje od milijun da bismo imali igrača koji vrijedi 2 mil. taj smo novac dali šaranima da na sebe preuzmu posao razvijanja igrača i rizik vezan uz to.
    naravno, sve je to na dugom štapu i još je deset drugih scenarija koji se mogu dogoditi. za igrača u zadnjoj godini ugovora, ipak smo ostavili otškrinuta neka vrata. a je li čaša polupuna ili poluprazna, nek svatko odluči za sebe. vidjet ćemo za nekoliko mjeseci.
  • shameless86
    316
    niti meni..da valincica vide kao prvu opciju,i da ne zna koliko bi rpg htio biti zamjena..al olivariju nista ne vjerujem tak da tko zna jel ima kaj istine u tome
  • Bernard
    791
    Kaj nismo u nekakvom dealu sa Murom odnedavno?
    Jel se moglo produžiti ugovor Vrbi pa ga tam poslati a ne ovak Osijeku?
    Jbt žao mi momka a ne vidim da će se tam naigrati..
  • Slepicka
    136
    da, o tome sam i ja razmisljao da ce vjerojatno doci direkt danas ili sutra, jer nema smisla da dolazi samo na slikanje pa se vraca doma po stvari radi 2 dana, ionako je Slovenija od sutra pravi pocetak i tu ce se po popisu vidjeti na koga se racuna na koga ne, mada su promjene kadra i dalje aktualne
  • Ijayi Atiemwen
    3.1k
    S Rpg-om i Valinčićem imamo dva najbolja desna beka lige i zacimentirani smo kao beton na toj poziciji. Bez Rpg-a ostaje samo Valinčić, a koliko Noa Mikić može pratit seniorski nogomet na visokom nivou treba tek vidjet.
  • Slepicka
    136
    a nista onda, idemo po bracu Smolcic :)
  • Slepicka
    136
    a nista onda, idemo po bracu Smolcic :)
  • skener
    4.1k
    Ovo Olivarijevo za RPG je baš klasični "možda da, a možda i ne".

Jednostavno mu je tekst bio nikakav pa je morao ubaciti i RPG iako nema nikakve informacije o ničemu u tom slučaju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.