• FrenchMontana
    1.4k
    Zakaj mi uvijek tim žoharima skidamo gaće..

Ok, Vrbancic nije odusevio u Lokomotivi, ali ipak mi se čini da smo ga olako dali ekipi koju s razlogom zadnjih godina zovemo “mali tovari”.

Jedino ako je ovo neka veca Bobanova igra vezana uz npr. Matkovica.
  • rokikaciga
    3k
    Kad procitam 800tis eura za potpis i 800 tis eura godisnje za Mmaeea bude mi muka.

Jedan Erlic ima manje od njega placu.

Maric je financijski terorist i treba mu Hag sudit
  • Ivdzo11
    7.9k
    ma index je krivo prenio clanak od Glasa Slavonije....
    Tamo pise da ce ponuditi Matkovicu novi ugovor, jer mu ovaj istječe 2027. , a vec kruze price kako zeli ici iz Osijeka, pa da znaju na čemu su ukoliko prihvati ili odbije.... Ništa više
  • NitkoBitan
    29k
    Uveo nas u Ligu prvaka protiv Qarabaga, on je sebe isplatio :cool:
  • NB86
    16.9k
    Vjerovatno je vrbancic prorab na slican nacin ko jankovic, mozda je postotak malo manji jer su ipak platili 600k, ako je ko sto osjecani kazu 300 onda bi trebali imat dobar postotak
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ma pustit i sarane i Leporea, oboje nabadaju 100%
    Nema teorije da bi dinamo pustio ponajveceg talenta kluba bez buyback ili bar 40-50% transfera sto samo po sebi daje pole position pri kupovini
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kad procitam 800tis eura za potpis i 800 tis eura godisnje za Mmaeea bude mi muka.rokikaciga

Prodamo ga za 1,6 milja eura i šteta je sanirana.:lol:
  • rokikaciga
    3k
    Imam jedan most iznad Save za prodat ako netko kupi Mmamea za te pare :lol:
  • emreli21
    443
    nema buy back klauzule, vrbancic usao u zadnju godinu ugovora, pa Dinamo nije bio u situaciji postavljat svoje uvjete niti se inatit previse (i zbog dobrih odnosa u buducnosti). Ili bi im Vrba za 6 mjeseci besplatno potpisao za neki drugi klub. Ovako dobio neku lovu i postotak, maksimalno.
  • Zagi
    10.7k
    Žalit ćemo za ovom odlukom.
  • Orc123
    12.6k
    Zao mi je Vrbe, nije spreman jos za neku veliku ulogu ali mislim da se trebalo produziti s njim i posudba jos jedna...među prvima sam ga spomenuo jos kad je bio u kadetima...odskakao je sa svime u generaciji....jbg, nekome taj prijelaz ne sjedne odmah. Njemu je trebala jos ta jedna sezona. Da mu se mozda dao novi trogodisnji ugovor ali jbg....sta je tu je sad..
  • keppi
    422
    Realno, najviše je pokazao u mladoj reprezentaciji i to na poziciji zadnjeg veznog. Tehnički je to izgledalo vrlo dobro, ali očito mu za to mjesto ipak nedostaje više čvrstine i snage. Na ofenzivnijim pozicijama (desetka iili krilo) je na kraju u Lokomotivi uglavnom bio rezerva. Apsolutno, većini ipak simpatičan, ali realnost je nažalost nešto drugo. Na sve je vjerojatno dodatno utjecala i ova trenutna gužva u veznom redu.
  • Crni86
    12.6k
    Žalit ćemo za ovom odlukom.Zagi

Kojom? Kak je emreli napisao ovo je ono zadnja slamka spasa bila da decko ne ode za 0 eura jer mu istice ugovor za godinu dana. Zalili bi mi na zimu kad bi potpisao za nekog drugog za 0 eura.

Ja bi isto volio da nasi igraci ostaju, da se na njima gradi neka buducnost. Ali po meni je vrba zrtva stare sportske politike gdje si losim radom usporio njegov razvoj.
  • rioda
    9.2k

Pa uvijek se može potpisat novi ugovor. A ako se ne varam, mogli smo ga poslati i na posudbu bez da nam ulazi u onu kvotu šest posuđenih igrača. Barem mi je tako objasnio kolega @FrenchMontana koji je čitao pravilnik...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.