• Paggini
    55.6k
    Briši ove loše ili ih mijenjaj u dobre :joke:Brusa

Brate, nas 10 ne bi u tjedan dana stiglo sve korigirat....
  • rokikaciga
    2.4k
    Ovo bih mogao progutati. Mislim da ce Vrba za sezonu kaljenja definitivno bit igrac za Dinamo
  • Goncalo Santos
    34
    Znaju li nasi insajderi je li ugradena buy back opcija za Vrbu, da mogu mirno zaspat?
  • NitkoBitan
    27.9k
    Ovi barem oce nesto platit za razliku od nekih. Nanjusile legice da bi mogle profitirat od suradnje sa Dinamom.
  • CastAway1986
    3.3k
    Ako tražimo još jednog stopera nadam se da Boban ima u vidu Hrvoja Smolcica , odličan lani u Lasku , lijeva noga , prepun iskustva a i dalje relativno mlad (24)
  • blue heart 72
    2.3k
    sto puta bi prije uzeo Smolu, nego Radeljića
  • Tranzicijski Napad
    548

Vise puta sam ga gledao a i pisao o njemu na skaut temi, po meni ima problema sa ozljedama i to cesto

od prelaska iz rijeke je dosta popravio igru nogom

• Krizy
    58.4k
    Istra navodno traži 3 milijuna za Valinčića, a njihov vlasnik Alaves ima samo 9 transfera od 3+ milijuna eura u posljednjih 8 godina i 12 u povijesti kluba.

Kako da ne.

Cijelo prošlo ljeto 22 europska kluba su platila desnog beka 3+ milijuna eura, od toga 4 kluba izvan liga petica (2x ruski, 1x turski, 1x belgijski).

Ovo im šapnuti na pregovorima pa neka se prave tvrdi nekome drugome.
    Krizy

1.35 milijuna eura na kraju :smile:
  • Beowulf112
    388

I brat mu je bio dobar.Mene cudi da se nismo za njega borili.Evo ga sad u Comu igra dosta dobro
  • njurci10
    102
    Ako za Vrbu, nije ugrađen buy Back, po.meni ne tako dobar posao. Samo 650 k.
  • Nolifer
    11.7k
    Mene brine ovo s Vrbom, jel to znači da je skroz otpisan il kaj?
  • Navijač Dinama
    10.2k
    jel to znači da je skroz otpisan il kaj?Nolifer

Što znači skroz otpisan? Ako ima buy back klauzula, znači da i nije, da ako zadovolji uvjete onda ga po unaprijed dogovorenoj cijeni (vjerovatno ima neki rok trajanja, ako klauzula postoji) možemo vratit.

Druga stvar, Vrbancic nije u ekipi iz više razloga:

1. Imamo kolodvor igrača u veznom redu( Ljubičić, Mudražija, Mišić, Villar, Kačavenda, Soldo + Pavić kad se oporavi)

2. Krilo nije, pa i nema potrebe od klasičnog veznog pravit jednog takvog.

3. Vrbančić se nalazi u prijelaznim fazama i godinama, kad su mu sve minute za kristalizirat se u igrača jako bitne i potrebne, ali u Dinamu ih ne može dobit, odnosno ne može mu Dinamu to garantirat. Nije u planu.

4. Posudba. Neki govore da je bio odličan u Lokomotivi, neki da nije baš oduševio, pa tim možemo izvuć da je bio neka zlatna sredina, znači nit smrdi nit miriše što očito nije dovoljno za uvjete i trenutni roster Dinama. U suprotnom, ne bi dovodili Mudražiju.
  • Zagi
    10.4k
    U suprotnom, ne bi dovodili Mudražiju.Navijač Dinama

Upitna prosudba (u tom trenutku) nepostojećeg sportskog sektora.
  • Nolifer
    11.7k

Ali negdje sam pročitao da nema te buy back klauzule ili je to kaj sam bio pročitao obična patka?

"Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 1,3 milijuna eura, a Osijek bi trebao platiti oko 650 tisuća eura za njegov potpis. Dinamo u ugovor nije ugradio tzv. "buy-back" opciju."

https://www.24sata.hr/sport/doznajemo-vrbancic-na-korak-do-osijeka-evo-koliko-ce-bijelo-plavi-platiti-dinamu-za-transfer-1059642
  • njurci10
    102
    na Sportnet u neki napisao da je 300 k i 10% od prodaje
    Ali mi nije Jasno STA bi mi imali od toga davati besplatno?
    I to Osječanima koji se ponašaju katastrofa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.