• badjibadara
    5.8k
    Ma ove fotke sa SD nadoknade sve sitne pogreske.

Cestitke Dinamovom marketinskom odjelu, bude to sve bolje i bolje. I sada je odlicno.
  • kibic
    1.2k
    Kupil sam nedavno košulju. Pohvale za dizajn i brzo je dostavljeno.
  • Mladi Starac
    324
    sjajni ste i svaka Vam čast.
    Samo rokajte dalje.
    Nadam se da bute imali još ljudstva uskoro pa da radite u prikladnijim uvjetima :D
  • Mladi Starac
    324
    ona svjetlo plava sa malim tamnoplavom d?
  • Bosskovitz
    17k
    Moj dojam je, kao nekoga iz industrije, da ne fali ni elana ni ideje ni znanja nego ljudi jer se vidi razlika i u kvaliteti sadržaja i broju tipfelera između perioda kad je brdo posla i kad je normalno stanje ili "manje" posla.

Problem onih koji nisu iz industrije je u tome što ne znaju kako taj posao izgleda, koliko ljudi ga radi i koliko to košta, a često rezultat uspoređuju s rezultatom ozbiljno velikih klubova koji imaju doslovno desetke (ne deset, nego desetke) zaposlenih ljudi za ono što kod nas rade 3-4 osobe. Vjerujem da će to s vremenom rasti pa će biti i više prostora za kreativu i dublje promišljanje oko nekih stvari content-wise koje mene osobno smetaju, ali nisu nužno "krive" ili "loše" koliko mislim da im nedostaje konkretna strateška vizija i brand strategija. Ali sve u svoje vrijeme.
  • Mladi Starac
    324
    sve si točno rekao.

može samo na bolje...
  • The Undertaker
    8.3k
    Iz mog poslovnog iskustva, napravite manje ali to mora biti kako treba. Kad radite sto stvari istovremeno onda nijednu ne radite kako treba. Ove greške na objavama se vuku odavno.
  • Ritam Ulice
    799
    Slažem se oko situacije s pressicama, to stvarno nema smisla. Ako se već organizira obraćanje trenera ili igrača, onda najmanje što klub može napraviti je osigurati prijenos uživo na yt ili barem na Dinamo Plusu. Danas je to tehnički maltene trivijalno jer ti treba doslovno mobitel i stabilna veza koji su dovoljni za pristojan prijenos. Čekati da mediji izrežu i interpretiraju izjave, dok klub sam objavi snimku satima ili danima kasnije, potpuno ubija aktualnost i smanjuje relevantnost vlastitog kanala.

Social je, što se tiče grafičkog dizajna i contenta, stvarno na visokoj razini. Unutar Hrvatske, pa i šire, Dinamo je daleko ispred svih. Vizualni identitet je moderan, prepoznatljiv i profesionalan. Iako uvijek trebamo težiti najboljima i uzorima iz velikih europskih klubova, ovom prilikom želim pohvaliti sve koji stoje iza tog dijela jer se vidi kontinuitet, znanje i trud koji se ulaže već duže vrijeme.

Što se tiče video materijala, kvaliteta je solidna, no smatram da ima prostora za iskorak u kreativnosti i storytellingu. Dinamo kao brend ima golemi narativni potencijal – od povijesti kluba, atmosfere maksimirskog stadiona, navijačke baze, do aktualnih sportskih priča. Vjerujem da će se kroz širenje tima ili rasterećivanje postojećeg kadra otvoriti mogućnost za inovativnije i emotivno jače sadržaje koji mogu dodatno angažirati publiku.

Za fotografiju sam se ranije već izjasnio, Sofiane je radio fenomenalan posao. Njegov rad je podigao standard i dao estetski pečat klubu koji se rijetko viđa u sportskom svijetu na ovim prostorima. Bilo bi sjajno nastaviti u tom smjeru, s naglaskom na autentičnost i dinamiku koju je on uspio prenijeti.

Općenito, smjer je jako dobar a sada je samo pitanje kako ga dodatno ubrzati i razviti, uz zadržavanje kvalitete i identiteta koji su već postavljeni.

Koliko sam upućen, novi voditelj marketinga dolazi iz Red Bulla, što definitivno zvuči obećavajuće s obzirom na njihovu reputaciju u industriji. Upravo zato mi nije jasno zašto se još uvijek odgađa širenje tima i angažman dodatnih stručnjaka. Dovedite čovjeka za video, možda motion dizajnera i 3D motion dizajnera za podizanje vizualne i sadržajne kvalitete na višu razinu.
  • Fantom
    181
    Iz mog poslovnog iskustva, napravite manje ali to mora biti kako treba. Kad radite sto stvari istovremeno onda nijednu ne radite kako treba. Ove greške na objavama se vuku odavno.The Undertaker

ok, idem rec direktorima da pricekaju :rofl:
    tnx na savjetu, hahhahaha
  • The Undertaker
    8.3k
    Da, baš to i trebaš napraviti. Možeš im pokazati i komentare ovdje. Ako ne reagiraju, nije više tvoj problem.
  • Bosskovitz
    17k

Ne mogu napraviti manje, kužiš? Ne mogu fotkati 3 od 5 proizvoda ili objaviti 2 od 6 igrača.

Kvaliteta iznad kvantitete svakako, ali i u kvantiteti postoji minimum koji se mora odraditi - a nekad je taj minimum poprilično velik.
  • don
    13.8k
    Kvaliteta iznad kvantitete svakako, ali i u kvantiteti postoji minimum koji se mora odraditi - a nekadBosskovitz

istina, ali isto tako postoje stvari poput pressica koje ne zahtijevaju skoro nikakav angažman, a donose dosta toga.

veliko osvježenje bi bilo gledat pressice svog kluba na Dinamovim kanalima, a ne na novinarskim člancima.
  • Crni86
    12k
    ali ne stignemo.Fantom

I to je jako dobar znak da je potrebno prosiriti tim.

Ako je takva ludnica i dogadaju se greske onda je na vasim nadredenima da povuku poteze (odnosno da prosire tim). Dugorocno ovako ces izgubiti dobre ljude, radit ces lose(kad radis 12h na dan dogada se mnogo veci broj gresaka, dogadaju se i kad radis 8 sati i to je normalno).

Tako da prema svemu kako si naveo da situacija stoji, odgovornost nije na vama vec na sefu. Zelim vam i nadam se da cete uskoro dobiti jos dodatnih kolega kako bi cjelokupan tim mogao pokazati koliko je dobar :strong:
  • kibic
    1.2k
    Da, slična ko od FD-a.
  • Mladi Starac
    324
    sjajno! Kakva je?

Vidio sam je u shopu, moram si je kupit, izgleda predobro.

Brijem doc na otvaranje sezone u košulji. Ono, dress code :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.