evo da se samo neki lektor zaposli i da se malo više pazi kod ovih, na primjer, tipfelera - bit će već oke. — Mladi Starac
Preduvjet i opis posla u marketingu je biti točan. — NORTE
Sve sto vidite na socialu, u webshopu, sve sto je u ducanima, rade 3 osobe, 2 dizajnera i 1 videograf. Radi se po 12 sati zadnjih dva tjedna, ogroman je broj transfera, izlaze dresovi uskoro, radi se jos hrpa mercha. Sve se radi inhouse. Naravno da će se dogoditi grška. Ispričavam se ako ima nekih kojima je zbog naše pogreske slomljeno srce, trudimo se da ih nema koliko možemo. Vidim da ocekujete i video predstavljanja za svakog igrača, sorry i ja bi, ali ne stignemo. — Fantom
Kod proizvodnje tzv mercha ja bih se vodio principom ne širokog asortimana, ali jako kvalitetnog i po dizajnu i po materijalu. — Mali dioničar
Moje je (nepopularno) mišljenje da je prevelik pritisak na nogometne klubove sa marketinškim sadržajem — Mali dioničar
Radi se po 12 sati zadnjih dva tjedna, ogroman je broj transfera, izlaze dresovi uskoro, radi se jos hrpa mercha. Sve se radi inhouse. Naravno da će se dogoditi grška. Ispričavam — Fantom
sorry i ja bi, ali ne stignemo. — Fantom
jer marketing jest “stavljanje nečega na market/tržište”, a Dinamo je po tom pitanju zabilježio rast i u segmentu članstva i u segmentu posjete na stadionu i u segmentu prodaje u shopu. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.