• austrijanac
    7.4k

Iskreno, nadao sam se "ispadanju" Mirandesa, pa da nas Zvone iznenadi s njim, kao što je s Villarom.
  • Mlađi referent
    13.1k
    Vjerojatno najbolja tekma ikad u polufinalu Eura U19

Španjolska dobila Nijemce 6:5 nakon produžetaka. Nekoliko prokreta, golovi u nadoknadi… i poker Pabla Garcije.
  • Pacho
    1.8k
    Atleticu treba jos jedan gol protiv Botafoga za prolaz. Jos 5 minuta nadoknade.
  • db-izbjeglica
    17.8k
    čitam da je švicarska reprezentacija dječaka U15 pobjedila žensku seniorsku reprezentaciju švicarske (koja je na pripremama za europsko prvenstvo) rezultatom 7:1. Najgore od svega, švicarski nogometni savez je to pokušao sakriti... :monkey:

ja ne znam zašto se svi prave glupi oko toga, ženski nogomet u ovakvom okviru je jad i bijeda.
    u zadnje vrijeme se primjećuje propaganda promoviranja ženskog nogometa, al to jednostavno neće ići tako.

nogomet je strašno težak sport i sve u njemu je prilagođeno muškarcima.
    muškarci imaju puno veću fizičku snagu od žena, čak i dječaci od 15 godina, što je biološka činjenica.

daj prilagodite ženski nogomet ljudskim bićima koja ga igraju, prilagodite ga - ŽENAMA!

ženska utakmica ne može trajati kao i muška utakmica
    ženska lopta ne može biti iste veličine kao i muška
    ženski teren ne može biti istih dimenzija kao i muški
    ženski gol ne može biti istih dimenzija kao i muški

što je tu toliko teško za shvatiti?

popularizaciji tog sporta neće pomoći nikakve kampanje, jer je u ovakvom stanju jednostavno govno.
    popularizaciju će donijeti ako se taj sport učini boljim i prilagodi ga se ženama.

stave žensku od 170cm na gol, a ona jadna doslovno ne može skočiti do prečke...pa koji k?
  • Pacho
    1.8k
    Jel bi se moglo tu kojeg igraca ugrabiti?
  • Sajla
    9.9k
    Duje Ćaleta Car? ne mislim da je to izgledno, ali po mom mišljenju još manje je tako s drugim njihovim igračima.
  • Paggini
    55.7k
    E moj Cherki da si se malo strpio...
  • Tvrdica McTvrdi
    717
    Mogućnost žalbe, vjerojatno će se uvažit, prevelik je to klub, osim ako baš je neka bezizlazna situacija.
  • NitkoBitan
    27.9k
    osim ako baš je neka bezizlazna situacija.Tvrdica McTvrdi

Ako je istina o 500 milijuna eura duga onda je to sigurno bezizlazna situacija. Dobro da nije klub vec u stecaju zavrsio, a cudi ne kako nije.
  • Tvrdica McTvrdi
    717
    Vidio sam sad to, ali opet da je toliki dug kako su uopće počeli ovu sezonu? Odakle plaće igračima? Koji agenti i igrači su pristali na dolazak tamo, višegodišnje ugovore? Nekako sumnjivo. To je ogromna cifra i za ove arapske šeike, a kamoli Lyon (koji ipak nije u baš top 15)

Edit: Jedna "jača" ekipa manje u EL za nas
  • Pacho
    1.8k
    Lyonovi financijski problemi rezultat su višegodišnjeg nakupljanja duga koji je narastao na više od 500 milijuna eura, prekomjernih plaća i neispunjenih obećanja o prihodima od prodaje igrača nakon dolaska Johna Textora.

Zvuci poznato :grin:
  • Dinamosaur
    2.2k
    ima i kod nas takav klub, gdje se svak sad počešao po glavi, tovarskoj
  • Dinamosaur
    2.2k
    CherkiPaggini

Daj nemoj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.