• Izet Hajrović
    5.6k
    Vjerujem da su i europske momčadi ozbiljne, Real je dao igračima veće bonuse nego za LP. Čim je velika para u igri, odmah je samo natjecanje ozbiljnije shvaćeno od tih elitnih klubova. Sviđa mi se ovaj format i zanimljivo je pratiti odnose snaga u svjetskom nogometu, južnoamerički klubovi ozbiljno pariraju, a i SA klubovi su blizu čisto zbog para i individualne kvalitete. Do sljedećeg prvenstva bi se i MLS mogao dići nešto pa bi bila 4 fronta po konkurentnosti. Ono što je loše na ovom SKP je kvaliteta terena, gledao sam Real - Al Hilal i to je bila katastrofa za gledati, Realovi igrači nisu se mogli sastati s loptom, toliko su se borili da ju iskontroliraju da je izgledalo kao da se igra u Gorici. Bit će zanimljivije zbog navijačkog folklora kad dođe prvenstvo na neki drugi kontinent, Ameri sami po sebi nisu ludi za nogometom.
  • Dzoni
    1.5k
    Meni je isto zanimljivo čak pratiti utakmice na svjetskom klupskom prvenstvu, ali se vidi da su europski igrači i ekipe nekako sporije i ne toliko atraktivne nego inače, dosta fluidnije to izgleda od južnoamerikanaca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.