• Izet Hajrović
    5.6k
    Vjerujem da su i europske momčadi ozbiljne, Real je dao igračima veće bonuse nego za LP. Čim je velika para u igri, odmah je samo natjecanje ozbiljnije shvaćeno od tih elitnih klubova. Sviđa mi se ovaj format i zanimljivo je pratiti odnose snaga u svjetskom nogometu, južnoamerički klubovi ozbiljno pariraju, a i SA klubovi su blizu čisto zbog para i individualne kvalitete. Do sljedećeg prvenstva bi se i MLS mogao dići nešto pa bi bila 4 fronta po konkurentnosti. Ono što je loše na ovom SKP je kvaliteta terena, gledao sam Real - Al Hilal i to je bila katastrofa za gledati, Realovi igrači nisu se mogli sastati s loptom, toliko su se borili da ju iskontroliraju da je izgledalo kao da se igra u Gorici. Bit će zanimljivije zbog navijačkog folklora kad dođe prvenstvo na neki drugi kontinent, Ameri sami po sebi nisu ludi za nogometom.
  • Dzoni
    1.5k
    Meni je isto zanimljivo čak pratiti utakmice na svjetskom klupskom prvenstvu, ali se vidi da su europski igrači i ekipe nekako sporije i ne toliko atraktivne nego inače, dosta fluidnije to izgleda od južnoamerikanaca
  • Jaro
    10.4k
    Očekujem da će tako biti prvih par prvenstavaDzoni

Hehe, ja se nadam da nece zivjeti ovo vise od jednom. Sad su Arapi izfinancirali (kako bi kupili pravo SP). Tko ce lupati pare u to kasnije?
  • Infinity
    18.8k
    Ja nisam protiv tog takmicenja, ali je smijesno da to igraju neke ekipe kojima tu nije mjesto. FIFA je mozda trebala uvesti kvalifikacije za par ekipe, te da kroz te kvalifikacije snage odmjere europske ekipe poput Salzburga, te ovi iz Novog Zelanda.

Koliko god svi trebali imati predstavnika, nekome tu jednostavno nije mjesto. Radije bih im dao dva mjesta u kvalifikacijama, nego da imaju jedno direktno.

Mozda je za pocetak trebalo nastupati 16 ekipa, pa onda ici prema 32. To sto Novi Zeland igra SP nije toliki problem, jer je medju reprezentacijama manja razlika u kvaliteti, ali klupski predstavnik Novog Zelanda izgleda kao da je zalutao tu. A i to da MLS ima tri predstavnika dok u isto vrijeme nema mjesta za Liverpool i Barcelonu je smijesno.

U svakom slucaju, bez obzira na sve, volio bih vidjeti ovo prvenstvo i u Europi i u Juznoj Americi.
  • Droljo
    17.4k
    Pa jel nebi bilo jedino logično da prvaci svih ligi prvaka to odigraju i bok?
  • Tvrdica McTvrdi
    657
    To je ovo što je dosad bilo klupsko SP, a sad su preimenovali u Intercontinental cup il tak nekak
  • Ludovic IX
    8.9k
    Ali onda nebi imao 63 utakmice. Oni su računali na zaradu ko na svjetskom prvenstvu a dobili kitu.

Bit ce i nagodinu praznih stadiona..
  • Tvrdica McTvrdi
    657
    Svjetsko za reprezentacije ima neki svoj čar da ga gledaš čak i ako ne igraju tvoji u tom trenutku. Klubovi ne mogu jednostavno postići taj učinak, čak niti najveći, a kamoli Mameloe i Wydad. Fijasko od natjecanja, možda će još neki Arapi pogurat jednom dvaput al nakon toga mislim da se ukida.
  • Pacho
    1.7k
    Zasad se samo za novozelandane moze reci da nemaju stvarno nemaju sta traziti na ovom turniru.
  • Pacho
    1.7k
    BVB jedva protiv juzoafrikanaca. 4-3 pobjeda uz nizi xG.
  • Hnlovac
    2.4k
    Kakav deja vu je bellingham u borussiji. Isti je kao stariji buraz
  • Omake
    9.7k
    baš kao da je kloniran. Sve isto, do najmanjeg pokreta.
  • Filip 91
    1.6k
    Asist Kaneka za vodstvo Urawe protiv Intera.
  • Dzoni
    1.5k
    Real Oviedo Santija Cazorle se nakon 24 godine vratio u La Ligu
  • Sajla
    9.7k
    ušli preko Mirandesa za kojeg je opet zabio Joaquín Panichelli kojeg je Omake skautirao na drugoj temi. a nama treba špica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.