• Ludovic IX
    9k
    on je bio najveći talent. Igrac koji je kao najmlađi igrao LP i slični rekordi..alo je kao i mnogi stao u razvoju jer je vjerojatno prerano ušao u taj žrvanj profesionalnog nogometa a nije bio spreman. Nije se baš pokazao ove sezone u nici..
  • Dzoni
    1.5k
    Nije se pokazao, ali se nisu niti njegove godine pokazale točnim
    https://www.dw.com/en/youssoufa-moukoko-false-age-claim-for-dortmund-star/a-71082755
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    haha sa njima nikad nije nista sigurno ,ali sa obzirom na sve njemacke selekcije za koje je igrao i za cijenu koji ga dovode,mislim da ih boli ona stvar koliko ima godina . Kod njih sigurno nece u penziju tako da
  • Kujtim Shalla
    5.3k
    sve su to nebuloze , jeli ista dokazano? A nije se pokazao? Kao 20 godisnjak je nabrao nekih 100 utakmica za borusiju 18 golova , stari moj u koj m ti svij tu zivis. Pa da je dao vise nebi ka Kopenhagen nikad mogao kupiti. Naravno da ima nesto dok su ga sad prodali za tu lovu a ugovor mu istice za godinu. Dok je igrao za nicu otkupna klauzula je bila 18 milja eura koji nica nij mogla platiti. Moja je poanta da se moze naci itekako kvalitetan napadac koji ne mora biti naš i koji ne košta 10 mil . Neko ko ce se naci u dobrom projektu i ozivito karijeru. Mi sa Bobanom imamo fenomenalan projekt. I vise nece biti nemoguce dovesti mlade igrace iz velikih klubova
  • Brusa
    3.5k
    sjetio sam se odmah da sam prije par godina (sad ispada 9 :sweat: ) čitao o nečem sličnom, al se nisam mogao točno sjetiti, pa mi je grok pomogao:

Utakmica se odigrala u svibnju 2016. godine kao dio priprema australske ženske reprezentacije, poznate kao Matildas, za Olimpijske igre u Riju. Protivnik je bila U-15 muška momčad Newcastle Jetsa, kluba iz australske A-lige. Rezultat je bio uvjerljivih 7:0 za dječake, što je izazvalo značajnu pažnju i rasprave u javnosti.
  • Omake
    9.9k
    Za Mokoka je bilo skandala oko dobi. Znam da je Bild pisao o tomu. Navodno mu je netko drugi otac i da je pet godina stariji. Ne što je na kraju bilo. U Danskoj bi trebao biti kao Haaland u Njemačkoj.
  • Omake
    9.9k
    Potencijalna zamjena za Gyokeresa, 27 godišnji Kolumbijac koji je igra za Almeriu u drugoj Španjolskoj ligi

• GOAT
    3.1k
    Nisu valjda odustali od Hardera? Lik je kopija Gyokeresa barem vizualno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.