• marcio amoroso
    43k
    nosio je 23 u Istri, vjerovatno ceka da Belcaru sluzbeno istekne posudba.Plavi Safir

23 je Varela
  • Orc123
    12.3k
    Mislim da bi Mierez u paru s Kuletom odlicno zatvorio napad , a i sigurno bi bio najbolji izbor ako gledamo ulozeno i dobiveno jer zna ligu i dolazi samo za plaću....

Mene jedino muci tko ce se scekati da sezona pocne, jaoo
  • dzis
    1.1k
    Jel u ovom transferu sa Barcom samo ja vidim barine prste? Ovaj put u pozitivnom smislu.

Stalno je dolje,a u Zadnjih godinu dana ucestalo radi sa Decom i sigurno zna da Barci treba svaki eura za Williamsa.

Da nije dosao Zvoni na uho sa time pri potpisu sa Varelom.

Ili me jebu teorije zavjere opet?

Ali nogometni svijet I cisto poslovni i ovakve stvari su svakodnevnica
  • Ijayi Atiemwen
    3k
    Ako biramo između Belje i Miereza, onda bih definitivno izabrao Miereza.
  • Sajla
    9.8k
    Dominguez nije iz Barine agencije, a preko Capellasa imamo sasvim dobar kontakt i informacije iz Barcelone.
  • Jurki
    18.1k
    a ne znam kaj bi covek na to mislil.. to mi otprilike izgleda ... idem kupiti auto, ali idem obiti djecju kasicu prasicu.
  • dzis
    1.1k
    to sam zaboravio. Tvoja teorija zvuci realnije.

Nadam se i da je tako jer ne volim zalizanog
  • Brusa
    3.4k
    Jel u ovom transferu sa Barcom samo ja vidim barine prste? Ovaj put u pozitivnom smislu.dzis

Da. Samo ti vidiš u ovome barine prste.
  • Ludovic IX
    9k
    Ako sw lisica ne pokaže kao dobar izbor na desnom krilu, možda probati sa etto-buljat kombinacijom tj Valincic - RPG
  • blue heart 72
    2.3k
    Iskreno, nisam bio oduševljen dok je Beljo bio proglašen prvim pickom. Također se zna da nikada nisam bio pretjerano oduševljen ni onim glasinama o Mierezu iz njegovih osječkih vremena. Ali ako bi morao birati između njih dvoje, definitivno bi moj izbor bio Ramon. Ovoga Mijića nisam nikada gledao, ali mu je zanimljiva statistika. On i Kulen (ako ostane) kao back up opcija ne zvuči loše, iako sam ja i dalje za nekog jačeg teškaša od Miereza, kao udarnu špicu
  • Blueshadow86
    3.6k
    Eh, da se riješimo još Špikića, Cordobe i Hoxhe, a dopeljamo još 2 krila (lijevo i desno), gdje bi nam bio kraj...
    Napadača sam namjerno izostavio jer će svakako doći.
  • Dinamo-SB
    399
    Uf da još dođe Mierez..ja osobno bi bio prezadovoljan. Nekako mi se najlogicnijim čini ta opcija pogotovo ako raskine s Al Jazirom. Jeftiniji je od Belje zasigurno,iskusan te radi puno za momčad. Čak i ako uđe u nedajBoze krizu golgetersku i dalje je bitan faktor za ekipu jer abnormalno puno radi za cijelu momcad u presingu i pritisku. Igra glavom strašno dobra,a i za HNL ima taj neki status kapitalca gdje obrane vec u startu drhte. Njemu bi ovo bila kruna karijere i najveci klub i izazov u karijeri i igrao bi vec ove godine Europsku ligu,a nagodinu nadamo se vec i Ligu prvaka.
    Ne zelim se jos previse nadati,ali meni ovo bas jako ima smisla s obzirom na sva spomenuta dosadasnja imena. I vjerujem da bi s njim i dugoocno rijesili pitanje napadaca jer ima 28 godina. Ako bi se uklopio u momcad i atmosferu i ako bi se stvari poslozile bez ozljeda mozes dobiti napadaca za narednih 4-5 godina s obzirom na njegovu radnu etiku.
  • Dadox
    450
    Ako je Beljo preskup onda Mierez i Mijić zajedno neka dođu…
  • Tvrdica McTvrdi
    685
    Ono što sam napisao bila je istina u tom trenutku. Informaciju nisam izmislio ni nagađao – rekao mi je to osobno, i to vrlo jasno. To što se situacija u međuvremenu promijenila i on je ipak završio u Dinamu – to je realnost nogometa, a ne moj pokušaj širenja dezinformacija.
    Danas zvuči kao da sam pucanj u prazno, ali nisam ni glumio insajdera ni pokušavao skupljati lajkove – samo sam prenio ono što sam znao iz prve ruke.
    Ako netko očekuje da će igrač sada javno priznati da je u nekom trenutku želio otići drugdje – to je naivno. Logično je da sad komunicira 'uvijek sam htio u Dinamo', jer to i jest dio profesionalne retorike.
    Tko želi vjerovati da sam sve izmislio – neka vjeruje. Savjest mi je čista, jer znam da nisam ništa lagao i kao što se može provjeriti nisam imao pokušaj nagađanja niti glumljenja insajdera u nijednom drugom slučaju. Ima ovdje par ljudi kaj znaju da je priča istinita. Meni je jako drago da je završio ovdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.