• Shkera
    349
    dobro jutro... idemo dalje... današnja naslovnica SN-a

Screenshot-2025-06-24-at-08-15-49.png
    Screenshot-2025-06-24-at-08-16-55.png
  • Orc123
    12.3k
    Kulenovic ima neku fakat hebenu spagu u medijima....covjek bi pomislio da je u najmnju ruku Eduardo, a ne da smo ga godinama cekali! Dobar napadac, ali nikako ne klasa....kad se sjetim sto je sve promasio, a da je to zabio bio bi klasa. Ovako je samo dobar igrac kojeg se pre dugo cekalo da ni bio nezadovoljan. Da se mene pita izvukao bi na njemu sada najvise love sto se moze jer je sad na vrhuncu i bolje od ovog ne moze.
  • dmil
    740
    samo se sjetim promasaja protiv Milana
  • mrgud
    458
    Mislim da Kule ne želi više biti niti u statusu drugog napadača,a čisto sumnjam da ćemo igrati više 3-5-2 tako da će vjerojatno potražiti novu destinaciju
  • YasutoWakizaka
    171
    To je okej, u najboljim si godina. Ako smatraš da možeš bolje i više vani dapače.
    Zaraditi novce od njega, on sretan negdje drugdje i nije tempirana bomba u svlačionici.
  • mlkaskic
    220

Posljednji put da je netko postigao više golova od Kulenovića ove sezone, znači 22 ili više golova, bio je Oršić 20/21.

Sjećate se samo promašaja. Podsjetnik, Beljo ih je imao skoro duplo više. Tek kad on stigne, forum će stvarno gorjeti.
  • Omake
    9.8k
    Je li realno da za Hoxhu Cordobu i Kulenovica dobijemo 9 milja ukupno?
  • Dinaminjo
    1.5k
    7 po meni optimisticno
  • YasutoWakizaka
    171
    Ne vidim tko će platiti Cordobu
  • NKDZ86
    4.4k
    po meni max. cijene su: 2 mil e za hoxhu, 2 za cordobu i 4 za kulenovića
  • Shkera
    349

je, igrači dolaze iz Dinama i bili su na velikoj sceni, nećemo valjda prodavati igrače za milju koliko nama Slaven i Istra uzimaju.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Nepopularno - ne bi dao Kulena za Belju. Jedan je dosao i od statusa treceg napadaca izborio visi status, drugi je izbirljiva pickica koja ni ne odskace nekim ucinkom, a kosta ajmeee.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Meni je Kule dobar momcadski napadac ali kako @Orc123kaze stvarno je nastupila loziona of strane medija i kuletovog statusa. Niko osim nas manijaka na zoni ne kategorise napadace . Sto je ludi maric govorim kad je dovodio navalne da mi imamo prvu spicu ,da nam treba rezerva i te glupe floskule su glupost. Dosta je bilo toga unaprijed ko je prvi ko drugi a ko treci. Isto vrijedni za svaku poziciji na terenu. Te gluposti su nas i kostalden titule. Brate imaju pripreme ,neka se svaki izbori na terenu za svoje mjesto i neka najbolji igraju . Sezona je duga . Najveca glupost unapred nekog kategorizirat. Uvij k trebamo dovoditi najbolje sto trziste nudi u nasoj plateznoj moci naravno. Kule se nije pobunio , pripreme idu i trenutno je on Nasa prva špica , a znamo da nam treba bolje of toga
  • Paggini
    55.4k
    Je li realno da za Hoxhu Cordobu i Kulenovica dobijemo 9 milja ukupno?Omake

A mislim da je

Kule može postići 5-6 milijuna konto statistike i golova u LP, te dobrih godina i solidne povijesti klubova

Hoxha reprezentativac Albanije, zabijao tu i tamo, mislim da je 2 milijuna realno

Cordoba je tu meni osobno najveci upitnik, ogromna prednost sto je mlad, krilo i juznoamerikanac, pa ce na konto toga sigurno imati ponuda iz MLSa i Juzne Amerike. Rekao bih da su 2 milijuna moguća, ali stvarno ne znam jbg
  • Droljo
    17.5k
    Jedan je dosao i od statusa treceg napadaca izborio visi status,Efes Pilsen

Nije on ništa izborio nego je brodić prodan a petko polu mrtav bio cijelu sezonu. Kanga isto nije pokazao puno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.