• Time
    1.3k

Znas na sta mislim,ono sto je Baturina bio npr.Vidovic mora dobiti priliku na toj poziciji.
    Neva-RPG,Galesic,Jakir(mora nabiti 10ak kg misica),Vinlof-Ljubicic,Misic, Vidovic-Lisica,napadac pojacanje(Beljo),Stojkovic
  • JakovK6
    136
    ma znam naravno, s obzirom da je uzeo taj broj mislim da će i pokrivat tu poziciju..ali mislim da nam još jedan igrač na toj poziciji ne treba. Može i Mudri to pokrit i Stojke, imamo dosta veznih i može se tu rotirat
  • marcio amoroso
    42.9k
    navijač je Hajdukamiro

Nije.
  • Droljo
    17.3k
    Treba nam stoper koji je ljevak , dominantan u zraku i dobar sa loptom u nogama.Zagi
    Perić?
  • Shkera
    265
    Ja se svaki faking put sjetim ovog kad se spomene Matković:

https://www.24sata.hr/sport/video-josko-gvardiol-otkrio-je-novo-cudo-hrvatskog-nogometa-948804

a sada kad sam googlao naletim i na novi članak: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/boban-krenuo-po-jednog-od-najvecih-talenata-hrvatskog-nogometa-dinamo-nudi-dva-milijuna-eura-i-veznjaka-15596264

Ukratko: "Riječ je o igraču koji može pokriti više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. Javno ga je hvalio i Joško Gvardiol."
  • veselko tenžera
    4.4k
    Negdje sam naletio da je Meszaros poručio delegaciji kluba da mu se skinu s grbače. Ako je istina, to u kombinaciji s ozljedom i mogućim zastranjenjem van terena (ovo mi je najveći upitnik i volio bih bih znati jel stvarno istina) nas je uopće dovelo u priliku da razgovaramo o kupnji ovolikog potencijala.

Ako se ostvari puno je posla pred našima u klubu da od tog materijala napraviti gotov proizvod, ali definitivno bih probao. Dečko je nešto najsličnije Bokšiću što sam ikad vidio. Ponuđeno Osijeku je skroz fer.
  • NitkoBitan
    27.6k
    Naravno da ga Gvardiol hvali kad imaju istog agenta, vrlo vjerojatno mu je ovaj rekao da promovira kolegu nekom izjavom.

Isto kao sto se recimo Olmo javio porukom neki dan za Varelu, Bara agent obojici.

Treba razmisljat malo :smile:
  • BBB Sibenik
    5.9k
    Dugo vec spominjem Matkovica da bi ga dovea u Dinamo. Mislim da je za svoje godine strasan fizicki, prava devetka. Malo je divlji kad nas bi ga izbrusili i napravili napadaca za repku uvjeren sam u to ako ne bude ozljeda ovakvih. Znam da kolega @Krizy je strasno protiv ovog transfera u Dinamo :grin:
  • Shkera
    265
    nisam znao, ne pratim te agente baš.

EDIT: gdje to pogledaš uopće, a da je relevantno?
  • miro
    6.7k
    Vrba bi u Osijeku igrao u prvih 11. Imao bi status otprilike kao Soldo, samo što je (po meni) veći talent i profilirao bi se u te 2 godine kao glavni vezni igrač.

Matković, s druge strane, ne može počet igrat ozbiljan nogomet u najboljem slučaju negdje do Sisveta. Vidiš li ga kao startera u Dinamu u sljedećih godinu-dvije dana? Ja ne, jer mu Dinamo sigurno neće dat priliku u vrijeme kad jurimo HNL titulu.

Radne navike i strpljenje su nešto što je po meni debelo na Lukinoj strani i više vjerujem u njega nego u Matkovića
  • BBBaranja
    3.6k
    Nadam se da od navedenog transfera ne bude ništa.
  • Goncalo Santos
    17
    na transfermarktu pod player data pisu igracima agenti ili agencija
  • don
    13.7k
    ne znan ni ne razmišljan ko nam triba od ta dva igrača. Ali ja od Vrbančića nisan vidia apsolutno ništa, dapače, ne izdvaja mi se od njegovih juniora.
  • Orc123
    12.1k
    s drugw strane imas polomljenog igraca kojeg nema do kraja godine na terenu.....i?

Pogledaj si samo Kacavenda primjer.....ko klinac rasturao, nakon ozljede nestao.....nudili su i vece pare za njega nego sto su za Matkovica, a sad smo Kacu doveli za sitniš.....i nije to onaj Kaca od prije 3 godine nit ce to ikad biti.

Matkovic je potencijal ali tek treba vidjeti kakav ce biti nakon povratka.

Vrba pokazao da moze igrati i sad mu treba jos jedna sezona u 1. Ligi da pokaze dal moze napraviti taj presudni korak da bi mogao igrati u Dinamu sljwdece sezone.
  • Laugreano
    4.3k
    Matkovic je potencijal ali tek treba vidjeti kakav ce biti nakon povratka.Orc123
    i ako proigra necemo ga moci platit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.