• emreli21
    457
    A umjesto koga je on do sad mogao dobit priliku? Baturine, Stojkovica? Ili na osmici sta ugra u U21 repki umjesto Sucica? Jednostavno su ovo bili bolji igraci, nazalost.
  • Jos-Optimus
    10.4k
    Jesi li ti gledao Vrbu u Lokomotivi?
  • Noel
    21.1k
    Meni bi to sve imalo smisla da Matković odma dolazi na pripreme i konkurira za momčad. Ali po njegovoj ozljedi on je bliže da dođe na zimske pripreme 2026.
  • KristijanHR
    340
    po meni ne treba uopce s njima imat posla, u zadnje vrijeme previse seru po Dinamu...
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Meni skroz ok pod uvjetom da ostavimo buyback za Vrbu. Kaj bi vi, vjerojatno i mali Vrba zeli negdje iskorak, mjesto di ce pokazat sto zna a ne se sa Lokomotivom borit za ostanak
  • Goncalo Santos
    3.8k
    Nakon zadnjeg pokusaja trgovanja s Osijekom (dovodenje Mierezea) i njihovog ignoriranja ucjenjivanja sto je i sam igrac potvrdio mislim da treba zazirati od ikakvog poslovanja s njima, a i Rijekom pogotovo, nek me ispravi netko, ali ne pamtim kad smo zadnji put radili s nekim klubom osim Lokomotivom, a da smo dobro prosli, Osijek ne moze dobiti vece ponude za Matkovica od Dinama, jos ako im damo Vrbu uvjeren sam da bi tamo proigrao i da bi se plakalo za njim. Ako su gospoda iz Osijek ili Rijeke zainteresirana za Vrbancica traziti 3 4 mil ipak su nam konkurencija, ako se na decka ne racuna, imaju Ujpesti, Olimpije, Sarajevo, Sturm...
  • Time
    1.7k
    Ovo je predefanzivno po meni,moramo imati klasicnu 10ku u vezi.
  • JakovK6
    295
    nažalost klasične 10ke "ne postoje" više u nogometu. Navedi mi barem trojicu iz bilo kojih top klubova..
  • Time
    1.7k

Znas na sta mislim,ono sto je Baturina bio npr.Vidovic mora dobiti priliku na toj poziciji.
    Neva-RPG,Galesic,Jakir(mora nabiti 10ak kg misica),Vinlof-Ljubicic,Misic, Vidovic-Lisica,napadac pojacanje(Beljo),Stojkovic
  • JakovK6
    295
    ma znam naravno, s obzirom da je uzeo taj broj mislim da će i pokrivat tu poziciju..ali mislim da nam još jedan igrač na toj poziciji ne treba. Može i Mudri to pokrit i Stojke, imamo dosta veznih i može se tu rotirat
  • marcio amoroso
    50.6k
    navijač je Hajdukamiro

Nije.
  • Droljo
    27.3k
    Treba nam stoper koji je ljevak , dominantan u zraku i dobar sa loptom u nogama.Zagi
    Perić?
  • Kumerle
    2.7k
    Ja se svaki faking put sjetim ovog kad se spomene Matković:

https://www.24sata.hr/sport/video-josko-gvardiol-otkrio-je-novo-cudo-hrvatskog-nogometa-948804

a sada kad sam googlao naletim i na novi članak: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/osijek/boban-krenuo-po-jednog-od-najvecih-talenata-hrvatskog-nogometa-dinamo-nudi-dva-milijuna-eura-i-veznjaka-15596264

Ukratko: "Riječ je o igraču koji može pokriti više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi. Javno ga je hvalio i Joško Gvardiol."
  • veselko tenžera
    7.8k
    Negdje sam naletio da je Meszaros poručio delegaciji kluba da mu se skinu s grbače. Ako je istina, to u kombinaciji s ozljedom i mogućim zastranjenjem van terena (ovo mi je najveći upitnik i volio bih bih znati jel stvarno istina) nas je uopće dovelo u priliku da razgovaramo o kupnji ovolikog potencijala.

Ako se ostvari puno je posla pred našima u klubu da od tog materijala napraviti gotov proizvod, ali definitivno bih probao. Dečko je nešto najsličnije Bokšiću što sam ikad vidio. Ponuđeno Osijeku je skroz fer.
  • NitkoBitan
    36.4k
    Naravno da ga Gvardiol hvali kad imaju istog agenta, vrlo vjerojatno mu je ovaj rekao da promovira kolegu nekom izjavom.

Isto kao sto se recimo Olmo javio porukom neki dan za Varelu, Bara agent obojici.

Treba razmisljat malo :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.