• JakovK6
    136
    Fakat ste već dojadili s Kuletom. Rasprava transferi se svela na Kule vs Kanga. Imamo temu Igrači, pišite tamo o Kuletu, samo punite ovo s stvarima koje nemaju nikakve veze s transferima
  • E46
    1.5k
    ja nemam ništa protiv domacih igraca i uvijek ih biram ispred stranaca ali jednostavno za ovaj dinamo kojem tezimo kule ne bi trebao bit nista vise od 3. Spice... Tipa da se bira izmedu matanovica/belje i miereza izbor bi naravno bio jasan jer su ti decki bolji igraci od miereza al nazalost ne mogu za kuleta imati neko dobro mišljenje kad vidim njegovu kriminalnu tehniku, promasaje i činjenicu da u 10 god seniorskog nogometa nije naucio zadrzat loptu kao mantinela a trebao bi biti takav tip napadaca s obzirom na visinu.
  • mlkaskic
    209
    statistika.png

Usporedba Kange i Kulenovića je nepotrebna, Kulenovića se više može usporediti s Beljom. Prošle sezone je Kulenović imao puno bolju statistiku. Podcjenjivanje Kulenovića bi stvarno trebalo kazniti, tako vrijedan i drag momak, koji postiže 22 gola u jednoj sezoni, ovdje se ovako tretira. Stvarno čudno.
  • plavi devet
    540
    Ja se nadam da će nam uskoro sletjeti neko neočekivano ime, kao što se samo najednom pojavio Villar.
    Dok mi raspravljamo o Belji i Mierezu da se pojavi npr Rey Manaj.
  • PlavacZRima
    391
    azalost ne mogu za kuleta imati neko dobro mišljenje kad vidim njegovu kriminalnu tehniku, promasaje i činjenicu da u 10 god seniorskog nogometa nije naucio zadrzat loptu kao mantinela a trebao bi biti takav tip napadaca s obzirom na visinu.E46

slažem se sa tobom da je kuletu razina tehnike na ispodprosječnom nivou ako govorimo o profesionalnom nogometašu, ali ako misliš da Mierez ima tolko bolju tehniku - varaš se. Kao osoba koja je dviej godine gledala svaku utakmicu Osijeka dok je on bio tamo (onu sezonu kada je bio najbolji strijelac i onu kada je imao epsku sušu) - to može biti igrač za Dinamo ako želimo gledati dinamo kao ove netom završene sezone, ako želimo gledati bolji Dinamo trebamo gledati i bolje igrače. Za cijenu koju bi tražili Arapi za odštetu plus njegova plaća, može se naći puno bolji igrač.
  • NitkoBitan
    27.6k
    Za cijenu koju bi tražili Arapi za odštetu plus njegova plaća, može se naći puno bolji igrač.PlavacZRima

Rekao si da se bavis analizama nogometnih podataka. Pa predlozi nesto onda.
  • PlavacZRima
    391
    Da je cijela ekipa bila na višem nivou i da se igra podredila Kuletovu načinu igru, a ne da se od njega očekivalo da bude isti Petković, što on nije jer nema ni približno tako dobru tehniku, dečko bi ladno imao 30-35 golova.
  • Davieboy86
    581
    Rekao bih ti da bacis diplomu u smece i da nikada nisi sutnuo loptu u zivotu jer u nogometu potpunu sliku jednog igraca ti brojevi nikada,ali nikada ne mogu realno prezentirati.Zato nogomet nije matematicka jednazba niti analiza podataka.Zato ga svi volimo jer je nepredvidljiv i romantican.Dakle, ni u kojem paralelnom svemiru Sandro Kulenovic ne moze stati u istu recenicu sa Mierezom.To ti govori isto IT specijalist zaposlen pa vjerovatno i za najvecu svjetsku Consulting kompaniju na svijetu.
  • Shkera
    262
    Ajde da malo promijenim Kule/Kanga temu.

Što mislite o Benkoviću u Dinamu? 27 (uskoro 28) godina, iskustva ima, domaći dečko i veliki Dinamovac.. nudio nam se, ali tada Bjelica i Marić idiot nisu ga htjeli.
    Potpisuje za AIK i ima solidnu sezonu pa bih molio @Omake graf i što mislite o njemu? Po meni bolje nego Jedvaj...
    Ugovor mu je po Sofi do kraja sljedeće godine, a i s AIKom smo dobri pa možda odšteta ne bi bila velika, a i njegova želja bi mogla presuditi.
    1.4 milje po transfermarktu vrijedi.
  • NitkoBitan
    27.6k
    Da je cijela ekipa bila na višem nivou i da se igra podredila Kuletovu načinu igruPlavacZRima

dečko bi ladno imao 30-35 golova.PlavacZRima

Podredili su se Kulenovicu u Loksi. Kako shvatit nekog ozbiljno tko kaze da bi Kulenovic bez problema zabio 30 golova? Ova sezona mu je apsolutni vrhunac karijere i odudara od njegovog prosjeka.
  • NVKOD
    5.5k
    Ako Zvone ne potpiše barem jednog igrača svaki dan, odmah kaos na Zoni :roll:
  • mali M
    7.8k
    Da je cijela ekipa bila na višem nivou i da se igra podredila Kuletovu načinu igru,PlavacZRima

I da su svi samo njemu asistirali i da je igrao svaku minutu i da....
    A dobro brate prihvatili smo da je Kule okej odradio sezonu, al tvoja teorija da se cijeli Dinamo trebao podrediti Kulenu je suluda... Za to bi morao više davati na terenu. Više sudjelovati u igri, imat bolju tehniku itd.. fakat je tumač ovo sve a i kriva tema
  • mali M
    7.8k
    Što mislite o Bekoviću u Dinamu?Shkera

Ja sam odmah bio da ga vratimo. Kako smo lutali u tom trenutku sa obranom Benjo bi nam bio prime Puyol. Meni je to propuštena prilika...
  • vjeko1701
    16k
    Fakat ste već dojadili s Kuletom. Rasprava transferi se svela na Kule vs Kanga. Imamo temu Igrači, pišite tamo o KuletuJakovK6

Slušajte čovjeka.
  • E46
    1.5k
    ovo je dobar prijedlog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.