• Fanboy
    3k
    Kakva je situacija sa golmanima ? Zagorac je u 39-oj godini, Čavlina je imao dosta uspona i padova(osobito u Osijeku)....

Imamo ne samo mi, već naša liga jako puno pozitivnog iskustva sa našima iz dijaspore od Ivanovića, Galešića, Vidovića itd.

U Bayernu su dva Hrvata, 19-godišnji Pavlešić koji je sad prešao u našu u21 reprezentaciju koji brani za Bayern II te Leon Klanac koji brani za Bayern u19 iako je imao samo 17 godina te mlađe njem. reprezentacije i vjerojatno će uskoro zaigrati za nas kao i njegov stariji brat.
    Svi znamo da je Njemačka, osobito Bayernova golmanska škola nogometa odlična i da su imali najbolje svjetske golmane.

Nebi bilo loše se osigurati za budućnost, Pavlešić je Hrvat iz Australije i kaže da se tamo u našoj zajednici redovito prati HNL i da je često gledao sa svojima...
  • Ivdzo11
    7.2k
    Kad se pak radi o mladom Matteu Perezu Vinlofu (19), novom lijevom beku Modrih, on bi u nedjelju trebao stići na liječnički pregled, te se priključiti momčadi Marija Kovačevića slijedećeg ponedjeljka.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Hvala Bogu da je Radeljic otpao. To treba proslavit.

Naprosto odbijam povjerovat u to da su nasi ponudili oko 2 milijuna eura za prosjecnog igraca u zadnjoj godini ugovora bez preprodajne mogucnosti. Ziher se radi o Miskovom bildanju cijene preko Dinama trecoj strani. Radeljicu vrhunac moze bit osrednji klub austrijske lige.
  • Dadox
    421
    da su ponudili 2 miliona bio bi već jučer na pripremama…Usput,ne slažem se s ovom ocjenom jer ga smatram trenutno prvim stoperom lige.
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Zanimljivo, prvi stoper lige je bio Galesic pa izgubio titulu transferom. Da nije do nacina igre Rijeke mozda?
  • Dadox
    421
    Sigurno je.Njega smatram jednim od zaslužnijih za provođenje tog načina igre.Uz Fruka recimo…Poznajem neke igrače iz Hnl-a koji igraju kontra njega i dijele moje mišljenje.Baš ga hvale!
  • Ivdzo11
    7.2k
    oko 800k je bilo ponudeno za Radeljica....

Tko ce mu dati 2mil za igraca koji ulazi u zadnju godinu ugovora i puni ove 28 godina
  • Dadox
    421
    Tako sam i ja čuo,a onda da je podignuta na milion.Dalje se nije išlo…
  • ElDorado
    4.4k
    Nadam se da Zvone prekida tradiciju poklanjanja igrača jebenoj Rijeci. Dosta je bilo.
  • BPAM
    140

Di je ovo izašlo?
  • Ijayi Atiemwen
    3k
    Kakva je situacija sa golmanima ?Fanboy

Ivušić danas check out-o iz hotela tu u Istri, kaže ide u Zagreb iskoristit još par dana godišnjeg kod rodbine, pa zašto ne obavit razgovor s njim kad je već tu :smile:
  • CastAway1986
    3.2k
    Rijekin direktor: ‘Dinamo i Radeljić su zatvorena priča, odbili smo dvije ponude! Naše igrače podcjenjuju‘ ! Odlične vijesti , ta taraba od igrača nam ne treba ..
    Što se Ivanušeca tiče uvjeren sam da bi bio ponovno najbolji veznjak lige toliko o mom mišljenju o njemu..Takav igrac moze.odlucivati utakmice i u Europi za Lisicu i Vidovića nisam uvjeren da to još mogu..
  • đole
    361
    David Šaka, dijete 2016. godište koje već ima official profil na Instagramu? :sweat:
  • NitkoBitan
    27.5k
    Naše igrače podcjenjuju‘ !CastAway1986

Ne znam kaj su si ovi zabrijali. Ispali od Olimpije i skupili 65 bodova u prvenstvu sto je inace neki prosjek za biti vise 3. nego 2. mjesto u ligi.

Jedva cekam europske kvale da se malo spuste na zemlju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.