• OsamŠest
    5.6k

Ljubav na prvi pogled nije bila obostrana. :smile:
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Olmici & Dilaveri :blush: Jest Dilaver kurcevit i nama je znacio, ali realno.. Ili Situm :rofl:
  • prefontaine
    2.4k
    A on je silno želio transfer tamo iz dinama.
    Što ti je život.
    NORTE

A 70% Zone ima mokre snove kad se on spomene. I 'ajde objasni ti to normalnom čovjeku
  • NORTE
    16.6k
    Koja bi bila Dinamova verzija Zidanes y Pavones?Omake

Zidanes su skupa pojačanja.
    Pjaca, Galešić, Bočkaj i sl.

Pavones su domaći mahom juniori jer nemamo bolju opciju.
    Pavići, Mikići, Jakirovići.
  • Ivdzo11
    7.2k
    Mislim da je priča ‘Radeljić u Dinamo?’ gotova jer mi smo njihovu ponudu odbili, a nakon toga se više nije bilo kontakta na tu temu.
  • OsamŠest
    5.6k
    Mislim da je priča ‘Radeljić u Dinamo?’ gotovaIvdzo11

Zadovoljan sam.
  • Cosimo
    4

Soudaniji i Modrići, obzirom da je Dinamo stvara puno bolje nogometaše nego šta je dovodio.
  • rioda
    8.8k
    Ivanusec na silu hoce u ItalijuElDorado

I to će mu opet biti promašaj, za njega je najbolja njemačka liga...
  • Blue Label
    69
    Novo pojačanje u10, welcome DŠ!
  • El Madrigal
    480

Stojke mora igrati u prvoj. Neće sljedeći projekt kluba za kojega želimo 15+ milijuna biti rezerva. Neka dođe Ivanušec za desno krilo...
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Ivanusec nebi u Dinamu ni da nam plate da igra kod nas. Kao prvo plakao je i preklinjao da ga se pusti , da mi je to najbolje za karijeru ,bla bla ko zna.koliko puta smo pisali o tome. I sve to nakon jedne dobre polusezone. A koliko ga se cekalo da dodje na taj novo,i on odmah vanka. Pa sad neka mu isto menager koji ga je æozio nadje klub da mu spasi karijeru. Nama ne treba . Opet ce prvom prilikom pobjeci. Imamo igrace a hvala bogu Zvone da ga je htio nebi dovodio ovolike vezne. Krilo ne zeli da igra kap sto nu gosn menager kaze on nije krilo i to mu nije pozicija . On je tu izmedju. Necemo mu izmisljati pozicije
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Dario Špikic, taj ti je vec kod nas ,samo ga nisi primjetio,statisticki ne postoji :rofl:
    Novo pojačanje u10, welcome DŠ!Blue Label
  • Jurki
    17.9k
    to ti tak zide, kad poslusas japu, curu i managera.

Kad takve vijesti cujem.. odmah se sjetim Čačića... i njegove tad vizionarske izjave.. a danas brutalne stvarnosti.
  • Žan
    643
    Kad predstavljamo Vinlofa?
  • criticus
    4k
    Nema predstavljanja na Brešančevo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.