• De Oliveira
    1.6k
    Cemu ti brojevi preko 30? Sto vi decki igrate? Koji je to sport? Top igrac koji ce se vjerujem sjajno uklopiti i jedini uzme divlji broj... Ne razumijem... Sva ovoljetna pojacanja uzela normalne brojeve.
  • Sajla
    9.5k
    mislim da je htio sedmicu kao što je imao u Koelnu. pošto ju već nosi Stojković, uzeo je 77.
  • Paggini
    54.4k

Da, a Špikiću ostaje 777 da uzme
  • Sajla
    9.5k
    Špikiću ostaje 777Paggini

slika-sp-777-grupa-plesi-kva-kva-kva-pacji-ples-mint_slika_L_156886245.jpg
  • Dzoni
    1.4k

Obično te velike brojeve uzimaju igrači koji žele jednoznamenkasti broj, a zauzet je pa dodaju još jednu znamenku ili ako im je taj broj bio u akademiji pa im je prirastao srcu i cijelo ga vrijeme dalje koriste.
    Iskreno, ne vidim problem u tim brojevima, njihova stvar koji će imat broj u klubu
  • NKDZ86
    4.3k
    dobio sam poziv s hrvatskog broja, a s druge strane bio je Zvonimir Boban. Nakon oko sat vremena razgovora dogovorili smo skoro sveNogo
    Ajde ti reci Bobanu ne kad te nazove :starstruck:
  • Shkera
    232
    Bome baš dosta negativnih komentara ima o karakteru i zalaganju, kao i broj lajkova na iste.

Screenshot-20250617-234621-You-Tube.jpg
  • Dzgšb
    1.6k

Šta je tu negativno ,osim da je jedva čekao pobjeći iz Kolna ?
  • Krizy
    58.2k
    To su klasični komentari za igrača koji je bio važan za klub, a otišao besplatno.

Da je bio loš pisali bi da su se napokon riješili panja i slično.
  • Crni86
    11.6k
    Da je bio tako los bi li mu koln nudio novi ugovor? Onako se oprostio od njega? Bi li ima ponude ostalih bundesligasa?

Meni se vise cini da to progovara zloba iz navijaca jer je decko odlucio otic na kraju sezone nego da je on stvarno bas tako los kao sto se pise.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Ne vidim nista lose po ovim upisima navijaca Kolna, znaci da ih pece jer im je otisao vazan igrac koji vise voli Dinamo Zagreb od Kolna. Naravno da pizde
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.